Ipocrizia teatrului ideologic, cu sau fără mască

Jurnaliști ai unei televiziuni covido-isterice, demascați că petreceau împreună cu experți, medici și pompieri la un restaurant clandestin din Paris, care a ignorat închiderea impusă de autoritățile pandemice

Mai mulți jurnaliști și consultanți din domeniul sănătății au ignorat reglementările pandemice și s-au adunat la un restaurant care organiza petreceri clandestine, în apropierea sediului canalului BFMTV din Paris, potrivit Smart Radio. Aceasta, în condițiile în care autoritățile au ținut închise restaurantele timp de mai multe luni, iar postul de televiziune la care lucrează jurnaliștii surprinși la chermeză este un mare promotor al restricțiilor cât mai ferme.

„Incredibilul” număr de 20 de clienți a fost depistat de polițiști în incinta restaurantului parizian, după ce aceștia au fost sesizați, cel mai probabil, de colegii „responsabili” ai jurnaliștilor petrecăreți de la televiziunea covidiană. În afară de angajații canalului de știri BFMTV, în local se aflau mai mulți consultanți în domeniul sănătății, inclusiv directori de spitale și un ofițer de pompieri.

În urma controlului polițienesc, managerul restaurantului a fost arestat preventiv pentru presupusa infracțiune de „zădărnicire a combaterii bolilor”, chiar dacă autoritățile covidiene nu au reușit să demonstreze niciodată legătura de cauzalitate dintre o adunare publică și răspândirea virusului. Și cum, la polul opus, se încăpățânează să nu demonstreze legătura dintre inocularea serurilor experimentale cu ARN mesager și morțile subite la câteva ore sau zile distanță.

Întreaga situație este cât se poate de ironică, având în vedere că postul de televiziune la care lucrează jurnaliștii petrecăreți a promovat cu sârguință restricțiile impuse în Franța sub pretextul „siguranței” publice, iar funcționarii aparatului sanitar, invitați în emisiuni, au susținut măsuri de izolare cât mai stricte. De altfel, în restaurant erau prezenți și angajați sau directori din domeniul medical, fapt care întărește încă o dată ipocrizia acestui teatru ideologic, cu sau fără mască. Precum și cinismul hipercorecților de serviciu, care au proclamat interdicții cât mai dure, dar pe care ei înșiși le desconsideră.

BFMTV a negat faptul că polițiștii ar fi găsit vreun jurnalist al redacției sale sau vreun consultant extern în restaurantul „Aux 3 Présidents” (La cei trei președinți) pe data de 24 februarie 2021, după ora 23:30, când au descins în local, potrivit France Soir, care ironizează „corectitudinea” anchetei întreprinse de televiziune asupra propriilor angajați. Cu sau fără jurnaliști, în incinta restaurantului situat la parterul clădirii grupului Altice, proprietate a BFMTV, RMC, polițiștii au legitimat în acea seară vreo 20 de persoane care participau la petrecerea de adio a angajatei unui spital.

Citiți și:
Dezvăluire: Iată „cea mai mare mostră de IPOCRIZIE” a UE și SUA în aşa-zisa pandemie
Mircea Diaconu, declarații explozive: A opri omenirea, a închide tot… este o formă de ipocrizie. Le-a picat bine multora, mai ales din zonele politice

 

yogaesoteric
14 februarie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More