Ipsos Mori a primit 3.250.953 dolari de la Fundația Gates și CEO este implicat în Forumul Economic Mondial

Un subiect care a aprins canalele media și rețelele de comunicare virtuală la sfârșitul lunii martie 2021, a fost faptul că majoritatea oamenilor din Marea Britanie susțin așa-numitele „pașapoarte de vaccinare”. În articolul următor vom descrie și vom explica modul în care aceste informații au fost prezentate pentru prima dată, iar canalele de știri pro-guvernamentale au promovat agenda, în ciuda semnelor de întrebare legate de metodologie. Apoi vom analiza legăturile extinse dintre Ipsos Mori, Fundația Bill și Melinda Gates și Agenda Davos, permițându-vă să decideți dacă veți crede sau nu că toate acestea sunt ceea ce par a fi.

Următoarele rânduri au fost publicate pe site-ul Ipsos Mori într-o explozie de publicitate:

Majoritatea britanicilor susțin pașapoartele de vaccinare, dar recunosc aspectele îngrijorătoare, arată noul sondaj Ipsos MORI UK KnowledgePanel

Un nou sondaj arată un sprijin semnificativ pentru pașapoartele de vaccinare, însă cu toate acestea, unii sunt îngrijorați de problemele potențiale pe care le-ar putea provoca.

31 martie 2021

Un nou sondaj Ipsos MORI UK KnowledgePanel a constatat că publicul sprijină utilizarea „pașapoartelor de vaccinare” într-o serie de circumstanțe. Există un sprijin deosebit de puternic pentru utilizarea acestora pentru persoanele care călătoresc în străinătate (78%), pentru vizitarea rudelor în spitale (74%) sau în centrele de îngrijire pentru bătrâni (78%). Șapte din zece respondenți spun că ar trebui să fie necesare pentru a merge la teatru sau la un concert în interior (68%), în timp ce șase din zece sunt de acord cu utilizarea unui pașaport pentru a merge la bar sau pentru a mânca la restaurant (62%) sau pentru a merge sala de sport (63%).

Britanicii doresc, de asemenea, ca pașapoartele de vaccinare să fie o cerință pentru anumite locuri de muncă. De exemplu, opt din zece spun că ar trebui să fie necesar pentru a lucra în prima linie în NHS sau în sectorul îngrijirii (79%), șapte din zece spun la fel în ceea ce privește învățământul (69%), iar două treimi cred că ar trebui să fie necesar pentru a lucra ca meseriaș în casele oamenilor (66%), într-un restaurant sau pub (65%) sau într-un supermarket (63%).

În timp ce britanicii recunosc unele dintre problemele etice sau legale legate de pașapoartele de vaccinare, șase din zece cred că beneficiile potențiale pentru economie depășesc orice îngrijorare (62%). Pașapoartele de vaccinare sunt considerate esențiale pentru deschiderea întreprinderilor (60%) și o bună alternativă la luckdown (61%). Ele sunt, de asemenea, văzute ca un mijloc util de a încuraja oamenii să se vaccineze (61%). Britanicii sugerează, de asemenea, că ar putea „vota cu picioarele”; de exemplu, 65% spun că ar fi mai predispuși să cumpere un bilet pentru un eveniment public de amploare dacă ar ști că acolo se folosesc pașapoartele de vaccinare, iar 59% spun că ar fi mai predispuși să angajeze un instalator cu pașaport de vaccinare decât unul care nu a fost vaccinat.

Fără îndoială, există câteva note de precauție în ceea ce privește rezultatele. Una din cinci persoane consideră că problemele de ordin etic și juridic depășesc orice beneficii potențiale pentru economie (22%), iar jumătate dintre respondenți consideră că pașapoartele de vaccinare ar putea duce la inegalități (52% sunt de acord că acestea vor duce la o societate inegală prin limitarea a ceea ce pot face persoanele care nu au primit vaccinul).

Există, de asemenea, diferențe importante în funcție de vârstă, etnie și condiție socială. De exemplu, tinerii, minoritățile etnice britanice și cei din zonele mai defavorizate își exprimă mai multe îngrijorări cu privire la problemele juridice și etice și sunt mai puțin susceptibili de a susține predispuși să sprijine utilizarea lor. Aceste grupuri au înregistrat cele mai scăzute niveluri de încredere în vaccinuri.

Kelly Beaver, director general pentru afaceri publice la Ipsos Mori, a declarat:
«Rezultatele sondajului nostru din Marea Britanie arată că publicul este din nou pregătit să facă tot ce este necesar pentru a ieși din această pandemie. Deși recunosc problemele legate de pașapoartele de vaccinare, în special potențialul lor de a exacerba inegalitățile existente, importanța lor potențială pentru a pune capăt blocării și pentru a redeschide economia a prevalat pentru majoritatea publicului britanic.»”

Ceea ce s-a petrecut apoi a fost faptul că mass-media principală a lansat acest sondaj ca dovadă a sprijinului „masiv” pentru pașapoartele de vaccinare, după cum puteți vedea mai jos, de către editorul politic al ziarului The Sun, Harry Cole:

Este publicul britanic conștient de faptul că, de mai mulți ani, Cole a fost intim implicat în Partidul Conservator și a fost iubitul lui Carrie Symonds?

Potrivit Wikipedia: „El a fost vicepreședinte / trezorier al Asociației Conservatoare a Universității din Edinburgh și vicepreședinte al organizației Scottish Conservative Future. Cole a scris blogul ToryBear, axat pe politica studențească conservatoare.”

O serie de alte canalele media și „jurnaliștii” legați de guvernul au difuzat apoi aceste rezultate și au depus un mare efort în ceea ce considerăm a fi o încercare de a distorsiona opinia publică în această privință.

Fostul europarlamentar al Partidului Brexit și respectat comentator media Martin Daubney a pus la îndoială întreaga metodologie din spatele sondajului:

Aceasta ne conduce apoi la compania însăși din spatele sondajului, Ipsos Mori, care este o companie globală de sondaje care se angajează într-o serie de servicii pentru guverne, întreprinderi și organizații din întreaga lume. În ultimii ani, din ce în ce mai multe persoane au pus sub semnul întrebării legăturile dintre organizațiile care promovează anumite agende și principalele mijloace de informare în masă și, foarte specific, companiile de sondare a opiniei publice.

UNN poate dezvălui acum că Ipsos Mori a primit subvenții în valoare totală de 3.250.953 dolari de la Fundația Bill și Melinda Gates. Bill Gates, care nu a fost ales, a fost în prim-planul campaniei mediatice privind covid-19, mulți întrebându-se de ce. Mulți au opinat că aceasta s-a datorat generozității fundației sale în susținerea unor organizații precum mult hulita OMS și în direcționarea finanțării către organizații media. Cea mai recentă subvenție de la Fundația Gates a fost acordată pentru „a analiza modul în care comunitățile pot fi mai bine activate și sprijinite pentru a aborda propriile riscuri în situații epidemice”.

Acum, unii ar putea susține că Fundația Gates este o organizație filantropică și că face o treabă excelentă, dar alții ar putea spune că nu este deloc cazul, și chiar și așa, mulți oameni sunt îngrijorați de amploarea și influența pe care o exercită datorită sponsorizărilor pe care le acordă.

Aceasta nu este singura legătură pe care Ipsos Mori o are cu mulți dintre cei care fac parte din Agenda Globală. Forumul Economic Mondial (WEF), înființat de Klaus Schwab, a promovat ceea ce este cunoscut sub numele de „Marea resetare” – într-un videoclip, se afirma cu îndrăzneală că până în 2030 „nu vei deține nimic și vei fi fericit”. Acum putem dezvălui că Ben Page, directorul general al Ipsos Mori, a apărut recent la conferința de la Davos pentru a discuta probleme legate de „încrederea în vaccinuri”. Dacă faceți o căutare pe internet după numele său și cuvântul „Davos”, acesta apare la rubrica persoane, dar nu se poate confirma dacă este membru al WEF.

Mai jos puteți vedea apariția lui Page la conferința online de la Davos:

Așadar, iată că avem o perspectivă asupra modului în care funcționează propaganda modernă. Un sondaj este publicat pe baza unor date discutabile, care sunt apoi folosite de jurnaliștii care sprijină guvernul și de agențiile de știri pentru a promova o poveste. Publicul larg, care nu este atât de norocos ca dvs., rămâne fericit și inconștient de faptul că firma din spatele sondajului și jurnaliștii care promovează povestea sunt legați de cei care se află în spatele agendei.

Ipsos Mori a primit bani de la Fundația Bill și Melinda Gates, în timp ce directorul său general vorbește la Forumul Economic Mondial. Având în vedere că YouGov, fondată de actualul ministru al vaccinurilor, Nadim Zahawi, produce, de asemenea, sondaje foarte favorabile acestei povești, se pune întrebarea dacă aceste persoane și organizații pot fi considerate obiective.

De mult ce au iubit pașapoartele de vaccinare, britanicii au fost primii care au renunțat la ele.

Citiți și:
Ingineria socială – Manipularea științifică a maselor în vremea pandemiei
Cultul covidian creat prin metode clasice de manipulare și control al conștiinței
Manipularea grosolană prin sloganul: „Informați-vă NUMAI din surse oficiale!”

 

yogaesoteric
2 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More