Israelul a descoperit un medicament care a vindecat în 5 zile 29 din 30 de bolnavi covid-19

Medicul premierului israelian Benjamin Netanyahu a explicat că un „medicament minune” administrat unor bolnavi covid-19 a dat rezultate uimitoare. Testele preliminare au arătat că 29 din 30 de pacienţi, care se aflau în stare moderată sau gravă, şi cărora li s-a administrat medicamentul denumit EXO-CD24, s-au recuperat în decurs de o săptămână și au plecat acasă.

Acest medicament minune este un fel de proteină biologică, care se folosește în cercetarea domeniului cancerului. Această proteină calmează sistemul imunitar care atacă și provoacă probleme mari respiratorii. Proteina este foarte ieftină și se utilizează ușor. Se aplică prin inhalație; această proteină ajunge în plămâni și aici se produce minunea. Inhalația durează 3 minute și s-a constatat că funcționează pentru formele medii și severe. Se tratează bolnavii cu formele grele și critice, nu cei cu forme ușoare. S-a văzut că în doar două zile, rezultatele au fost extraordinare. După cinci zile, 29 dintre bolnavii pe care s-au făcut testele au fost acasă, al 30-lea a fost după 7 zile acasă”, a declarat Herman Berkovits, medicul premierului israelian Benjamin Netanyahu.

De remarcat că nu au fost niciun fel de efecte secundare. Dacă o să avem noroc, în două luni vom putea produce milioane de doze pentru inhalație și vom putea trata boala”, a adăugat medicul.

Deşi rezultatele obţinute în urma acestui studiu au fost excelente, medicul a îndemnat oamenii să continue să se vaccineze. „Mergeți să vă vaccinați, că vaccinul poate să salveze viața ta și a familiei, să nu uităm că asta e o colaborare între vaccinuri și medicamente. Să sperăm că va fi un medicament minune, deocamdată e sub experiment”, a conchis acesta.

Al doilea tratament

Un alt tratament dezvoltat de o companie israeliană, bazat pe imunoterapie, a dovedit rată de mortalitate zero după ce a fost administrat la pacienţi covid-19 internaţi la terapie intensivă în stare foarte gravă sau critică, relatează Times of Israel, potrivit Adevărul. În total, 21 de pacienţi cu forme severe de boală au supravieţuit după ce au primit medicamentul, la finalul a două studii clinice derulate în Israel.

Citiți și:
Medic austriac: Am administrat un component al canabisului la 50 de pacienţi cu covid şi am observat că nivelul de infecţie diminua rapid
Un spital din Franța tratează pacienții covid prin oxigenoterapie. „Inhibă dezvoltarea virusului”
Tanzania refuză vaccinul anti-covid. Se bazează doar pe rugăciuni, Dumnezeu și suc de ghimbir

yogaesoteric
3 iunie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More