Iulian Urban: O uriașă bombă de presă este gata să explodeze în toate țările din UE

Scandalul McKinsey din Franța, în care Macron și Olivier Veran sunt acuzați de corupție și mită pentru a facilita cumpărarea vaccinurilor Pfizer, mita fiind plătită politicienilor prin firma de consultanță McKinsey, are toate şansele, spun ziariştii francezi, să aibă acelaşi „patent” în toate țările din UE, din punct de vedere al modului în care au fost mituiți politicienii să cumpere vaccinurile Pfizer.

De ce este interesant scandalul de corupție McKinsey din Franța în care Macron este acuzat de luare de mită privind vaccinul Pfizer?

Pentru că apare și… Zelenski, da, „eroul păcii” pe care parlamentele lumii îl sorb din priviri când le ține predici.

Oleksandr Danylyuk, consilierul care a ajutat la alegerea lui Zelenski, a fost manager al firmei McKinsey implicată în acuzațiile de corupție pe filiera Macron-Pfizer.

Interesant cum Zelenski începe să apară în toate scandalurile de corupție ce țin de afacerea vaccinurilor în țările UE!

De ce oare Cîțu ține morţiş să fie auzită vocea lui Zelenski în parlamentul României? Ce legătură o avea cu cei 1,3 mld euro dați de Cîțu pe vaccinurile cumpărate din banii românilor?

Ce bine că în România nu mai există ziariști de investigație, ci doar tonomate patetice. De aia nici nu scrie niciun singur ziar românesc o vorbă măcar despre scandalul de corupție McKinsey din Franța.

Citiți și:
Gheorghe Piperea despre cum păpușarii stăpânesc națiunile și prin firmele de consultanță. Cazul McKinsey & Company
De ce Zelenski nu este erou

 

yogaesoteric
15 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More