Jamie Oliver a câștigat până la urmă procesul cu McDonalds! Mâncarea lor nu este comestibilă!

 

Jamie Oliver a câștigat procesul împotriva lanțului de restaurante de tip fast-food McDonald’s reușind să demonstreze că produsele respective nu sunt deloc comestibile.

 

Procesul nu a fost unul de tip juridic, ci moral, bucătarul reușind să creeze presiunea socială de care era nevoie pentru ca McDonald’s să elimine o substanță nocivă organismului uman din procesul de preparare a hamburgerilor.

Celebrul bucătar englez a demonstrat în cadrul mai multor emisiuni televizate și documentare felul nesănătos în care sunt gătite produsele McDonald’s și, cel mai important, faptul că lanțul de restaurante fast-food folosește hidroxid de amoniu pentru a transforma carnea stricată în hamburgeri ce par a fi comestibili.

Conform lui Jamie, carnea folosită de McDonald’s este din cel mai ieftin tip de carne, destinat câinilor. Ca urmare a acțiunilor lui Jamie Oliver, reprezentanții McDonald’s au anunțat că vor schimba rețeta și vor elimina hidroxidul de amoniu din procesul de preparare a hamburgerilor.

O altă inițiativă a celebrului chef a fost să demonstreze felul în care același lanț de restaurante prepară faimoasele Chicken McNuggets. Se pare că acestea sunt gătite din resturile de la pui (grăsimea, pielea și organele interne), care sunt procesate și apoi prăjite.


Citiţi şi:

Alimentele prelucrate industrial cu aditivi alimentari sunt de două ori mai cancerigene decât tutunul

Obezitatea – o nouă epidemie mondială?

Noua Ordine Mondială – responsabilă de genocidul biochimic planetar

 

yogaesoteric
30 martie 2016


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More