TOP 5! Transferul în campania împotriva MISA. Cele mai șocante exemple de asocieri denigratoare

 
de Mihai Vasilescu
 
Odată ce am înțeles cum funcționează tehnica tranferului și cum este folosită ea în dezinformare, ne putem da seama cât de periculoasă (și totodată eficientă) este asocierea stranie care se face între Scoala de yoga MISA și diverse subiecte controversate, personalități stranii, cu o proastă reputație, sau organizații rău famate.
 

Vă recomandăm insistent să citiți acest articol general de prezentare a tehnicii transferului, înainte să treceți mai departe și să studiați exemplele.
 

A alege numai cinci exemple dintre asocierile denigratoare cu ajutorul cărora se întreține în mass-media imaginea negativă a școlii de yoga MISA este o sarcină realmente dificilă. Vă imaginați că secta AUM, clanul Cămătaru, orgiile sexuale sau traficul de droguri sunt asocierile cele mai revoltătoare care s-au făcut în presă pentru Școala de yoga MISA? Nici pe departe! Ne-am decis în cele din urmă pentru niște exemple mai ieșite din comun ca temă, care ilustrează însă cel mai bine cât de ușor este să fie strecurate, și apoi impregnate în percepția publică, impresii negative prin intermediul asocierilor cu alte subiecte despre care deja publicul are o impresie puternic defavorabilă (tehnica transferului).
 

Citiți aici articolul integral…

 

yogaesoteric
30 martie 2016

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More