Joe Biden a avut un nou moment de confuzie. Președintele american a rămas cu mâna în aer pentru a doua oară în decurs de 10 zile

Pe rețelele de comunicare virtuală a circulat intens un nou videoclip cu președintele american Joe Biden în care acesta „strânge mâna cu aerul”, după încheierea unui discurs pe care l-a ținut recent.

Momentul a urmat unui discurs ținut de Biden despre reducerea costurilor pentru consumatori la Green River College din Auburn, Washington.

Este de remarcat faptul că acest videoclip a venit la aproximativ 10 zile după un alt videoclip care a stârnit o vie reacție în rândul internauților de pe rețelele de comunicare virtuală, atunci când Biden a apărut „dând mâna cu aerul” după un discurs în care a abordat o serie de probleme referitoare la eforturile administrației de a reduce costurile, de a reconstrui lanțurile de aprovizionare și de a pune bazele reînnoirii economice a țării, conform news-middleeast-24.com.

Fostul președinte american Donald Trump l-a luat în râs pe președintele în exercițiu Joe Biden, spunând că administrația sa „distruge” țara. De asemenea, Trump și-a reiterat acuzațiile cu privire la alegerile prezidențiale din 2020, spunând că au fost „trucate”. La un miting din Delaware, Ohio, fostul președinte american a adăugat că SUA, sub conducerea lui Biden, „se duc în iad”.

Adevărul este că alegerile au fost trucate și furate, iar acum țara noastră este distrusă. Țara noastră este distrusă, țara noastră se va duce în iad. Nu s-a petrecut niciodată așa ceva”, le-a spus Trump susținătorilor săi.

Totodată, Trump l-a luat în râs pe Biden pentru faptul că a strâns mâna cu „aerul”.

Referindu-se în continuare la gafa lui Joe Biden, Trump a spus: „Din păcate, avem un președinte care habar nu are ce se petrece”.

Trump a continuat: „Dă mâna cu aerul, se plimbă oarecum nedumerit… și primește ordine de la iepurașul de Paști”.

Biden „face toate acestea în timp ce președintele rus Vladimir Putin nu face altceva decât să vorbească despre arme nucleare și despre distrugerea lumii”, a adăugat Trump, conform RepublicWorld.

Citiți și:
Joe Biden a dat mâna cu aerul! Imagini video tulburătoare cu președintele Americii
Rogozin către Biden: Ar fi necesar să i se reamintească cine este criminal de război
38 de parlamentari americani cer ca Joe Biden să fie supus testării cognitive cât mai curând posibil
Slăbiciunea și senilitatea lui Biden sunt o ațâțare irezistibilă pentru Xi. O ocazie unică și de nerefuzat. Pornește China războiul?

 

yogaesoteric
16 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More