Johnny, în vârstă de 88 de ani, a donat 400 de mii de dolari pentru copiii străzii


 
Faptul că sunt copii pe lumea asta care nu au părinți este trist. Există însă și oameni cu o inimă mare, care îi ajută pe acești copii, iar unul dintre ei este eroul acestui articol…

Din anul 1985, Johnny Jennings colectează maculatură pentru a ajuta copiii străzii, care sunt supuși violențelor.

Bărbatul, acum în vârstă de 88 de ani, colectează maculatură, cutii de carton și de conserve, le duce la reciclare, iar banii câștigați astfel îi donează. În ultimii 34 de ani, mister Jennings a reușit să salveze 79 de mii de copaci, predând peste 4 milioane de tone de deșeuri la centrul de procesare a gunoiului. Mai mult, el a colectat o sumă de 20 de mii de dolari în monede de un cent. Dacă am aranja aceste monede în linie, lungimea acesteia ar fi de 39 de km.

Fiecare dolar câștigat în urma procesării deșeurilor este donat de american casei de copii de pe lângă o biserică baptistă din statul Georgia. Această instituție are grijă de copii supuși violenței acasă, precum și de copii-victime ale traficului de persoane.

Când avea 18 ani, Jennings a vizitat pentru prima dată casa de copii și de atunci a rămas un prieten fidel al acesteia. Soarta micuților din instituție l-a mișcat pe Johnny foarte mult, încât el a decis să-și dedice viața copiilor orfani.

În anul 2017, Jennings a suferit două ictusuri, dar aceasta nu l-a oprit din căutarea deșeurilor prin oraș.

„Jennings este ultimul dintre Mohicani, spune prietenul său. Generația noastră ar merita să învețe de la el!”


Citiți și:

Profesorul anului! Un indian a înfiinţat o şcoală în stradă, ca să-i educe pe copiii fără adăpost

Ajutorul oferit celorlalţi – în lumina sistemului Karma Yoga
 

yogaesoteric
28 iulie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More