Laptele tatălui….…

Academia de Medicină a Alăptării sfătuiește spitalele să folosească termenul „laptele tatălui”.

Academia de Medicină a Alăptării din SUA a publicat un nou ghid, în care sfătuiește spitalele și personalul medical să își schimbe limbajul pentru a fi mai „incluziv în ceea ce privește identitatea de gen”.

Ghidul enumeră „termeni tradiționali”, cum ar fi „lapte matern”, și apoi sugerează alternative woke, cum ar fi „lapte uman”, „laptele părintelui” și cel mai ridicol, „laptele tatălui”.

Biologul evoluționist Colin Wright a postat pe Twitter o captură de ecran, care arată că ghidul sugerează, de asemenea, utilizarea termenilor „părinte gestațional” în loc de „mama”, „persoană care alăptează” în loc de „mamă care alăptează” și „alăptare la piept” în loc de „alăptare”:

Nici măcar cuvântul „sân” nu scapă de dictatul noului limbaj, fiind înlocuit cu „glanda mamară”.

Wright a declarat pentru The Post Millenial: „Acest document mi-a fost trimis de către un prieten a cărui soție este asistent medical într-un spital pentru proaspetele mămici și bebelușii lor”.

Mi-a spus că această nouă «terminologie incluzivă» este implementată la spitalul ei și că asistentele și alți profesioniști din domeniul sănătății sunt obligați să întrebe fiecare pacient ce termeni doresc să fie folosiți atunci când discută despre îngrijirea lor”, a adăugat Wright.

El a continuat: „În timp ce această politică este prezentată ca fiind pentru crearea unei atmosfere de spital prietenoase și «incluzive», cred că majoritatea oamenilor ar prefera ca asistentele să se concentreze asupra unor aspecte mai importante, cum ar fi medicamentele și dozele corecte, în loc să își dedice spațiu conștiinței pentru a memora liste inepte de terminologie «incluzivă».”

O declarație de anul trecut cu privire la noile linii directoare notează că „ABM recunoaște că nu toate persoanele care nasc și alăptează se identifică ca fiind de sex feminin și că unele persoane nu se identifică nici ca fiind femei, nici ca bărbați”.

De asemenea, aceasta susține că „utilizarea limbajului desexualizat, sau incluziv în ceea ce privește genul, este adecvată în multe medii” și solicită ca „studiile viitoare să includă categorii de gen mai largi precum și informații despre terapiile hormonale și intervențiile chirurgicale pentru pacienții transsexuali”.

Colin Wright a fost cenzurat anterior pe Instagram pentru că a postat un grafic care dovedește că bărbații sunt biologic mai puternici decât femeile într-o serie de sporturi, chiar dacă au urmat un tratament de tranziție de gen.

Wright postează în mod continuu despre ceea ce el descrie ca fiind „pseudoștiință sexuală”:

Colin Wright: Întreaga „medicină de gen” este profund învăluită în eufemisme pentru a ascunde publicului larg practicile sale barbare. Dacă ar vorbi deschis, foarte puțini ar tolera ceea ce se petrece.

Colin Wright: Hei, uite, putem vedea cum pseudoștiința sexuală evoluează în timp real.

Se pare că „trans” este acum considerat sex biologic de sine stătător!

Citiți și:
Un profesor a fost demis de la universitate deoarece a demonstrat absurdul ideologiei trangender. Neintimidat, şi-a dat în judecată angajatorii
Critica teoriei/ideologiei de gen poate fi ilegală conform unui raport ONU
Cel mai important jurnal medical britanic, The Lancet, numește femeile „trupuri cu vagine”

 

yogaesoteric
12 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More