Lichidați-l pe Trump ‒ II: Operațiunea „Mar-a-Lago” a fost pusă la cale de aceeași echipă care a înscenat „RussiaGate”

Descinderea de nouă ore a FBI, cu participarea a 30 de agenți, la reședința lui Trump de la Mar-a-Lago a fost dirijată de la Washington, nu din Miami, cum s-a spus inițial.

Raidul de la reședința fostului președinte a fost coordonat de divizia Contraspionaj din cadrul FBI, aceeași care a realizat și faimoasa operațiune „Crossfire Hurricane”, din 2016-2017, privind „complicitatea” lui Trump cu Rusia și care s-a dovedit o făcătură sinistră.

Această dezvăluire bombă este făcută de RealClearInvestigations, care citează documente FBI și surse apropiate afacerii.

Deși șeful operațiunii „Crossfire Hurricane”, Peter Strzok, a fost demis după publicarea corespondenței cu amanta sa, avocata Lisa Page, de asemenea din cadrul FBI, în care Strzok promitea să facă totul pentru a împiedica alegerea lui Trump în 2016, mai mulți dintre membrii de atunci ai diviziei au rămas în posturi și se ocupă acum de noua operațiune împotriva fostului președinte.

Mai mult, potrivit corespondenței dintre directorul FBI și Comisia Juridică a Senatului, un membru cheie al echipei „Crossfire”, analistul șef Brian Auten, a continuat să fie implicat în investigații politice „sensibile”.

Un exemplu este dosarul laptopului lui Hunter Biden.

Potrivit surselor din interiorul FBI citate de RealClearInvestigations, Auten este cel care a minimalizat dovezile zdrobitoare împotriva fiului candidatului democrat la Casa Albă, făcând ca ele să fie considerate „dezinformare rusească”, în timpul campaniei electorale din 2020.

Acest demers a dus atunci la încetarea anchetei juridice.

Tot Auten a avut un rol cheie în obținerea de către FBI, în 2016, a unui mandat de supraveghere împotriva lui Carter Page, membru important al echipei de campanie a lui Donald Trump.

Urmărirea lui Page a permis supravegherea tuturor mișcărilor electorale ale lui Trump.

Auten este cel care a susținut în justiție autenticitatea informațiilor din dosarul realizat de fostul agent MI6, Christopher Steele, finanțat de Hillary Clinton, deși știa foarte bine că „informațiile compromițătoare” din dosar la adresa lui Trump erau niște făcături ordinare.

Într-o mărturie din luna august în fața Congresului, directorul FBI Christopher Wray a recunoscut că „un anumit număr” de foști membri ai echipei „Crossfire Hurricane” sunt încă angajații Biroului, deși sunt cercetați disciplinar.

Senatorul Republican Chuck Grassley, membru în Comisia Juridică, i-a cerut lui Wray copii după dosarele și rapoartele la care a lucrat Auten în ultima perioadă.

Potrivit surselor RealClearInvestigations, este foarte probabil ca Brian Auten, considerat un expert în materie de război nuclear, să facă parte din echipa care examinează conținutul cutiilor cu documente confiscate de la reședința lui Trump pe 8 august.

Și acestea nu sunt singurele nume din FBI care au legături cu ancheta „Crossfire Hurricane”.

RealClearInvestigations dezvăluie existența unei întregi șerpării Democrate, implicate în noua operațiune de compromitere a lui Trump, în tentativa de a împiedica revenirea sa la Casa Albă.

Puteți citi integral aici senzaționala anchetă realizată de RCI.

Citiți și:
Virtuțile și umorul lui Trump. Răspunsul lui genial după ce FBI a publicat documentul cu motivarea percheziției, care seamănă cu contractul Pfizer-UE
Trump: Este unul dintre cele mai mari scandaluri din istorie. Cum îmi recapăt reputația?

 

yogaesoteric
28 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More