Medicii japonezi rup tăcerea. Vaccinații anti-covid este necesar să-și facă de urgență analizele

Medicii japonezi se revoltă împotriva vaccinului anti-covid

Ministerul Sănătății din Japonia a fost pus la zid de către somități din lumea medicală din această țară, care i-au cerut să înceteze vaccinarea populației, dat fiind numeroasele efecte secundare grave și prăbușirea imunității. Mai mult, medicii au solicitat ca vaccinații anti-covid să se ducă urgent să-și facă analizele, pentru a preîntâmpina bolile care să le pună în pericol viața. După luarea de poziție a lumii medicale, guvernul japonez a instituit un fond de despăgubiri pentru victimele vaccinării.

Masanori Fukushima, profesor emerit la Universitatea din Kyoto, l-a pus la zid pe ministrul Sănătății din această țară care, la sfârșitul lunii noiembrie, cerea populației să se vaccineze cu doza a 4-a și pleda pentru reintroducerea măștii de protecție și a restricțiilor. Profesorul Fukushima i-a atras atenția că jumătate din decesele în urma vaccinării se datorează leziunilor cardiovasculare și cardiace și că oamenii de știință ai guvernului nu sunt oameni de știință, ci gropari ai științei care, în loc să caute adevărul, desconsideră total știința și medicina.

În țara asta sunt interzise medicamentele fitotoxice care pot aduce moartea. Avem un jurământ că niciodată nu se vor folosi medicamente riscante, dar ați încălcat jurământul până la maxim! Dacă tot știți aceasta, cum ați folosit 3 trilioane yeni din economia țării pe importul de vaccinuri? În 2021 spuneam că este o nebunie să crezi că vaccinul va eradica pandemia. În țara noastră s-a făcut multă propagandă a vaccinării, convingând lumea că va scăpa de virus. ARNm și nanoparticulele din vaccin se știe ca sunt foarte periculoase pentru sănătate, pentru că schimbă diverse celule”, a afirmat prof. Masanori Fukushima, la o audiere a ministrului japonez al Sănătății.

Imunitatea naturală a fost reprimată

Profesorul Fukushima a cerut dizolvarea Consiliului grupului de vaccinare, făcând apel la toți cei care s-au vaccinat să își facă, de urgență, investigații medicale.

Cei care sunt vaccinați și se simt rău să spună, să facă cunoscut autorităților, să nu aștepte să se petreacă ceva mai grav. Reacțiile adverse întâlnite sunt neuropatii, boli cardiovasculare, autoimune și neurologice. Nu știu ce substanță este introdusă în aceste seruri, dar se așează pe creier și pe celule. Vaccinul poate suprima imunitatea naturală. De aceea covid nu s-a răspândit la început în Japonia, pentru că oamenii au avut imunoglobulina A în salivă, care le-a conferit rezistență la coronavirus. Însă, din cauza vaccinării, imunitatea naturală a fost reprimată. Asta s-a petrecut. Nu cred că numărul de infecții va scădea. Virusul se va răspândi tot mai mult, iar majoritatea au infecții post-vaccin. Bolnavii de acum nu sunt cei nevaccinați, ci vaccinații. Datele Ministerului Sănătății vorbesc de la sine”, a declarat prof. Masanori Fukushima.

Pericolul picăturilor de salivă

În 2020 era isteria cu picăturile de salivă, prin care se transmitea covid, de aceea s-a impus masca. Acum există studii care arată că picăturile de salivă și toate fluidele trupului ale vaccinaților conțin proteina spike și ARN și astfel pot ajunge la nevaccinați, ne spune activistul civic Aurelian Popa. „Din fericire, asta se petrece într-o măsură mai mică, pentru că mulți nevaccinați au o imunitate naturală puternică, aceasta recunoscând spike-ul artificial. Profesorul Geza Molnar, fostul președinte al Societății Române de Epidemiologie, spunea că nu este îngrijorat neapărat de proteina spike, ci de particula lipidică, grăsimea prin intermediul căreia introduci spike-ul în celulă, pentru că aia nu a mai fost folosită niciodată și nu știi ce este acolo. Iar profesorul japonez confirmă aceasta”, a precizat activistul civic Aurelian Popa.

Moartea subită

Documentarul șocant intitulat „Moarte subită” arată că îmbălsămătorii au observat că, după vaccinare, cadavrele au anumite particularități. Lichidul de îmbălsămare era introdus în mod normal prin artere, care la oamenii normali până în 2021 erau goale, cheagurile formându-se, de regulă, în vene. „De când cu vaccinarea, lichidul de îmbălsămare nu mai intră pe artere, din cauza cheagurilor, și erau nevoiți să curețe arterele ca să bage lichidul. Când scoteau acele cheaguri, erau ca niște spaghete, ceea ce este total anormal. Și nu numai la cei morți subit a apărut această modificare, ci la mai toți vaccinații”, a mai spus activistul civic Aurelian Popa. Acesta mai arată că, dacă înainte de 2021 procentul celor care aveau cheaguri în artere era de 1-2%, acum procentul a ajuns la 85%-90%, adică procentul în SUA este mai mare chiar decât cel al vaccinaților, ceea ce înseamnă că și transmiterea proteinei spike cu ARN de la vaccinați funcționează la cei care nu au sistemul imunitar foarte bine pregătit.

Citiți și:
O mie de dolari pentru sânge de nevaccinat
Un bebeluș de o lună din SUA a murit din cauza unui cheag de sânge, după ce a primit o transfuzie de la un vaccinat

 

yogaesoteric
24 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More