O mie de dolari pentru sânge de nevaccinat

,,Băncile de sânge și companiile de biotehnologie oferă până la 1.000 de dolari pe lună pentru donarea de sânge, potrivit site-ului medical Seed Scientific. Dacă cererea de sânge fără ARNm crește, este posibil ca prețurile acestuia să crească enorm. Sângele nevaccinat ar putea deveni o «marcă înregistrată»…”, ne informează publicația austriacă wochenblick.

Naturistul George Della Pietra a fondat prima bancă de sânge fără ARNm „Safe Blood Donation Service” în Elveția și a deschis o filială și în SUA. ,,Pentru ca oamenii să poată alege liber sângele donatorului…”; el este convins că acesta este un drept al cetățeanului și oferă soluția prin crearea unei ,,bănci” pentru donatorii de sânge.

Della Pietra spune că vaccinurile anti-covid bazate pe ARNm afectează sângele. ,,Purificarea obișnuită a sângelui nu poate elimina toate componentele ARNm…. Conform stadiului actual al științei, un număr mare de aditivi neorganici nedeclarați din aceste vaccinuri sunt doar parțial eliminați prin metodele de curățare cunoscute. Microscopia în câmp întunecat arată prezența acestor particule în sânge chiar și după cel puțin 6 luni – unele dintre ele nu pot fi niciodată descompuse….

Prin Serviciul său nonprofit de Donare de Sânge în Siguranță sunt puși în legătură donatorii de sânge nevaccinați cu primitori din 65 de țări. A inițiat astfel crearea unei rețele în care persoanele nevaccinate să poată identifica un donator de sânge atunci când au nevoie de unul – fie că este vorba de o intervenție chirurgicală programată sau de o urgență, a spus el, subliniind că oamenii primesc în prezent vaccinul ARNm „mai mult sau mai puțin pe ușa din spate (prin transfuzii). Nimeni nu poate evita asta momentan”.

Safe Blood Donation a început deja să funcționeze în SUA, construind o infrastructură de parteneri medicali. În prezent, oamenii nu au nicio modalitate de a respinge donatorii de sânge vaccinați cu ARNm. Inițiatorul este convins că ,,proviziile de sânge nevaccinat vor deveni din ce în ce mai rare și mai scumpe în viitor. Deoarece OMS își propune să determine la nivel central politica de sănătate globală în pandemii, inclusiv utilizarea standard a vaccinurilor ARNm.”

Să ne amintim că pe 22 februarie 2021, site-ul oficial al Crucii Roșii din Japonia își informa donatorii de sânge că, ,,în ceea ce privește donarea de sânge de către cei care au fost vaccinați împotriva noului coronavirus, vă rugăm să vă abțineți până la anunțarea criteriilor”.

După circa două luni, aceeași instituție a venit cu precizarea că interdicția donării de sânge operează doar 48 de ore după vaccinare și că ,,În prezent, vaccinul ARNm aprobat în Japonia este fabricat de Pfizer.” Se pare că cercetătorii japonezi fie au fost foarte rapizi și în două luni de studiu au prognozat că vaccinul din sângele donatorilor este inofensiv pe termen lung, (!??) fie lobby-ul Pfizer a fost suficient de convingător în acest sens.

Dar asta se petrecea în prima decadă a anului 2021. De atunci, efectele secundare atribuite vaccinării au început să miște mediile ultimilor ani ale datelor statistice în sensul creșterii deceselor definite, în lipsă de altceva, ca fiind ,,morți subite”. Realitatea a demonstrat, în timp, lipsa de eficiență a vaccinurilor și o serie de cercetători și-au făcut auzite glasurile ce avertizau (atunci și acum) despre pericolul vaccinării multiple.

Conform inițiatorului programului acestei ,,bănci de sânge”, ,,Un număr mare de oameni au luat decizia conștientă de a nu se vaccina deloc împotriva SARS-CoV-2 și, de asemenea, vor refuza viitoarele vaccinuri pe bază de ARNm – indiferent de motiv. De asemenea, au rezerve cu privire la transfuzarea de sânge de la persoanele vaccinate. Fie că este o urgență, o operație programată sau pentru că au nevoie de transfuzii regulate din alte motive medicale. Aici intervine Donația SAFE BLOOD ca intermediar.

Lucrăm pentru a ne asigura că membrii noștri pot obține sânge nevaccinat, fie proaspăt, fie conservat, dacă au nevoie de el. În schimb, se fac disponibili ca donatori de sânge. Oricine poate deveni membru, indiferent dacă este sau nu vaccinat – dar numai cei care nu au fost vaccinați pot dona. Configurarea infrastructurii necesită foarte mult timp și lucrăm la aceasta cu viteză maximă.

Suntem deja reprezentați în 18 țări vest-europene, în SUA, Canada, Australia, Asia și diverse țări africane. Acum avem membri în peste 80 de state din întreaga lume, dintre care 41 doar în SUA. Persoanele de contact direct pentru fiecare țară pot fi găsite aici: Despre noi. De îndată ce vom avea destui parteneri medicali (pentru aplicarea, recoltarea și prelucrarea sângelui), vom începe cu medierea.

Puteți găsi deja o bază de date (anonimă) a donatorilor noștri de sânge pe acest site web și puteți căuta un donator compatibil, aici – ca membru și pe regiune puteți căuta un partener medical, o listă cu toate spitalele cărora le-am cerut să colaboreze cu noi, enumerate, indiferent dacă ne-au răspuns sau nu.

Vă rugăm să rețineți că obiectivul nostru principal nu este să ne conducem propria bancă de sânge – acest fapt nu este posibil în acest moment din motive legale… – ci să stabilim contactele între donatorii și primitorii de sânge, pe care să-i aducem împreună într-o clinică (partener medical) care permite alegerea donatorului de sânge. Deci, nu există încă o bancă de sânge cu sânge fără ARNm… – cel puțin în Europa – toate refuză în continuare să permită omului dreptul la alegerea liberă a sângelui – sau cel puțin nu vor să fie menționate, pentru că se tem de represalii….…”

România, aliniată la standardele europene, nu se împiedică de astfel de chestiuni formale privind drepturile omului și povestea merge mai departe. După cum ne informa platforma oficială, începând din 16 mai 2022, în centrele de vaccinare și în cabinetele de medicină de familie s-a început injectarea (că de imunizare nu poate fi vorba) cu de-a a patra doză de vaccin Comirnaty – Pfizer BioNTech. Asta doar în condițiile când solicitanții sunt persoane cu vârsta de peste 18 ani și fac dovada că au fost vaccinate anterior împotriva covid-19 cu 3 doze de ,,vaccin” de tip ARN mesager. Adică cu un ser dovedit ineficient, creat pentru o tulpină de gripă de acum 2 ani ce a suferit mutații.

Sigur, aceste argumente nu au nicio relevanță pentru cei care vor injectarea cu doza IV, care cred în covid și în onestitatea guvernanților. Pentru a vă convinge de existența acestei onestități, enumerați trei decizii… doar trei, luate de guvernul sau parlamentul nostru în interesul românilor în ultimii 20 de ani… Dar împotrivă?… Sunteți surprinși!?

Citiți și:
Studiu italian: „Superstructuri din familia grafenului” și „obiecte străine asemănătoare metalelor”, în sângele vaccinaților
Un omagiu celor nevaccinați
Două filme pentru vaccinați și nevaccinați deopotrivă: „Asta nu mai este o criză sanitară” și „Povestirile celor vaccinați”

 

yogaesoteric
23 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More