Lupta pentru apăPână în anul 2030, două treimi din lume nu va mai avea acces la apă potabilă.

Aceasta este o problemă cu care ne confruntăm cu toţii, indiferent de locaţie. Când începi să tratezi apa ca pe o marfă şi preţul apei depinde de cerere şi ofertă, toată apa noastră va ajunge sub controlul corporaţiilor.
 
Aceste corporaţii gigant intoxică cu bună ştiinţă populaţia din comunităţile ce se află în vecinătatea fabricilor în care se produce plasticul necesar îmbutelierii apei potabile – faimoasele sticle PET, cu care ne-am obişnuit fiecare dintre noi atât de mult, încât nici nu ne punem întrebarea dacă această industrie este într-adevăr atât de sigură pe cât ne imaginăm noi că este. 
 
Fabricarea începe cu producerea paraxilenei care este un compus agresiv în fabricarea plasticului. Ceea ce însă multă lume nu ştie, este că el provine din familia benzenului, care este cancerigen. Oamenii care locuiesc în vecinătatea acestor fabrici sunt astfel intoxicaţi, se îmbolnăvesc şi mor.   
 

Pe lângă aceasta, testele care au fost realizate de-a lungul timpului au găsit tot felul de contaminări ale apei îmbuteliate, de care nici nu s-ar fi ştiut dacă oamenii nu ar fi solicitat testarea apei. Rezultatele obţinute în urma analizelor de laborator a apei îmbuteliate sunt de-a dreptul înspăimântătoare. Specialiştii au găsit în apă de la clorura de vinil la butadienă, benzen, toluen, stiren, ftalaţi.  

Toluenul esteun component al benzinei, folosit în diluanţii vopselurilor. Este un agent neurotoxic corelat cu problemele legate de reproducere. Stirenul esteun agent cancerigen care generează probleme reproductive. Ftalaţii pot cauza disfuncţii mai ales la fetuşi, precum şi probleme de reproducere la ambele sexe. 
 
Sticlele mici de plastic sunt făcute din PET, în timp ce bidoanele mai mari sunt făcute din plastic policarbonat, principalul ingredient al acestuia fiind bisfenol A – molecula de bază din care este făcut plasticul tare şi transparent. Din acest plastic bisfenolul ajunge în apă. Bisfenol A poate fi una dintre cele mai puternice toxine cunoscute omului, care este foarte periculoasă, mai ales pentru faptul că ea acţionează în doze foarte mici, ca un estrogen.    
 
O problemă foarte gravă cauzată de această industrie mai este şi poluarea masivă a mediului înconjurător, întreaga noastră planetă fiind practic sufocată de cantităţile enorme de plastic care sunt aruncate în urma consumului zilnic imens de apă îmbuteliată. Oceanele Pământului au ajuns o gigantică supă de plastic, în care vietăţile marine supravieţuiesc din ce în ce mai greu.
 
Filmul pe care vă invităm să-l vizionaţi vorbeşte de la sine, ilustrând cât se poate de clar jocul criminal al marilor corporaţii, al căror unic şi singur Dumnezeu este banul. Mânate şi conduse din umbră de secta satanică planetară care este francmasoneria şi urmând planul diabolic de exterminare a unei părţi însemnate din populaţia globului, marile corporaţii, care ucid fără niciun scrupul, încet dar sigur, oamenii prin intermediul acestor industrii criminale, sunt doar o mică parte dintre uneltele machiavelice ale francmasoneriei de distrugere a populaţiei planetare.
 
 
Lupta pentru apă – partea I

 
Lupta pentru apă – partea II

 
 

Citiţi şi:

În spatele scandalului piraţilor din Somalia se află deşeuri toxice radioactive 

Un genocid planetar. Zguduitorul secret dezvăluit al dârelor morţii (chemtrails-uri) pe care anumite avioane le fac să apară pe cer (I)

 
 

yogaesoteric

2 noiembrie 2011

 
 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More