Maestrul bucătar Virgil Călin gătește o pizza cu carne – vezi video

Vizionați acest video pentru a vă convinge de minciunile sfruntate ale fostului instructor de yoga Virgil Călin 

 
de Advaitananda (Mihai Stoian)
 
 


După ce pe site-ul yogaesoteric a fost publicat articolul Raid de proporţii împotriva şcolilor de yoga din Italia „maestrul” Virgil Călin s-a simțit atacat și a răspuns cu o scrisoare. Nu voi comenta asupra faptului că în acea scrisoare el se dă în mod evident de gol că a participat activ la pornirea investigației împotriva foștilor săi colegi yoghini din Italia, pentru că există altceva ce îi va face pe mulți să râdă în hohote. Printre altele, Virgil Călin a încercat să arate (în respectiva scrisoare) că nu este nimic rău în a fi bucătar și că acest „atac” la adresa persoanei sale din partea autorului articolului evidențiază o atitudine arogantă față de anumite categorii de oameni. Dar ceea ce se vede clar printre rândurile scrisorii este atitudinea falsă și ipocrită a „maestrului”. El caută într-un mod ciudat să distragă atenția de la ceea ce a vrut să scoată în evidență autorul articolului. Faptul că „maestrul” Virgil este bucătar profesionist nu este un lucru rău în sine, dar faptul că el pozează în fața altora ca maestru yoghin, având în realitate competența unui bucătar… se cheamă înșelăciune. Acesta este lucrul pe care articolul respectiv a vrut să-l scoată în evidență. 
Profund ofensat de faptul că a fost deconspirat, „maestrul” s-a dezlănțuit într-o scrisoare patetică pe care a trimis-o prin e-mail mai multor foști colegi de la cursurile de yoga… În scrisoarea sa, el încearcă să pozeze într-un bărbat care, într-un mod relaxat își rezumă întreaga sa pregătire vastă în domeniul yoga. Dar uită să-și amintească numele școlilor la care a studiat, deformându-le pe toate… vrând să facă să pară că face aceasta pentru ca detractorii lui să știe că a fost bucătar numai o perioadă scurtă de timp, înainte de a-și începe extraordinara carieră ce îl va conduce pe cele mai „înalte” culmi ale spiritualității (potrivit propriilor sale afirmații).

 Virgil Călin – bucătarul

 
Totuși, mulți dintre noi am fost martori cu ceva vreme în urmă la ceea ce s-a petrecut atunci când impostura lui Virgil Călin a început să iasă la iveală în cadrul școlii de yoga. Atunci când mașinațiunile lui împotriva colegilor săi au început să fie dezvăluite și apoi a fost dat afară din rândul instructorilor și practicanților acestei școli de yoga, dintr-o dată competența lui a devenit „universală”. Cu acea ocazie, ghidul nostru spiritual a propus o acțiune în care Dumnezeu a fost rugat de către mai multe persoane la unison, să-i retragă investitura spirituală (ce i-a fost oferită tot de Dumnezeu) celui care s-a dovedit a fi nedemn de această șansă spirituală ce i-a fost acordată. La o întâlnire cu mai mulți instructori de yoga, chiar cu o zi înaintea acțiunii în sine, s-a discutat despre efectele retragerii investiturii spirituale. Cu acea ocazie eu am făcut o afirmație care acum s-a dovedit a fi profetică: „Mâine dimineață el se va trezi ca și cum nimic nu s-ar fi petrecut și primul lucru pe care îl va spune va fi: să vedem, ce să gătim noi astăzi?” La scurt timp după acest episod, iată unde se află acum cel care spunea odată că este capabil să conducă singur o școală de yoga și nu are nevoie de nicio ghidare spirituală pentru aceasta! „Maestrul” Virgil a absolvit școala de bucătari pizzari imediat după ce a fost dat afară de la școala de yoga. Iar diploma de absolvire și-a luat-o pentru prepararea unei pizza cu carne. El a eșuat în a-și lua diploma de instructor de yoga, reușind în schimb să-și ia diploma de bucătar pizzar. Vechea sa vocație a fost până la urmă mai puternică. 
 
Îl veți recunoaște în filmul de mai jos pe bucătarul care a dovedit că și-a urmat neabătut tendințele și impregnările subconștiente pe care le-a avut înainte să i se ofere marea șansă de a practica și apoi de a preda altora străvechea știință milenară yoga la această școală.

 

 
 

yogaesoteric

decembrie 2013 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More