Marea Resetare: Prefacerea omului în computer – Control total de la naștere până la shut down

Instituirea Noii Ordini Mondiale se face printr-un război cognitiv declanșat împotriva omenirii. Un război care oficializează Triada lui Orwell.

La reuniunea de la Davos din 2018 a Forumului Economic Mondial, Yuval Noah Harari a făcut o declarație șocantă: oamenii pot fi controlați asemenea unor computere. Sunt „hackable” ‒ piratabili.

Una dintre caracteristicile modului de operare al diavolului este că nu se ferește. Îți arată dinainte cum te va lovi. Și se amuză că nu îl iei în seamă.

Nici în 2018 lumea nu a acordat prea mare importanță vorbelor lui Harari: a considerat că reprezintă încă una dintre ideile nebunești ale principalului consilier al lui Klaus Schwab.

A venit apoi covid-ul și semnalul asaltului final pentru controlul omenirii, dat de Schwab însuși prin cartea sa, Marea Resetare.

Din acel moment, a devenit limpede că nicio idee demonică nu era prea fantezistă. Că de la pandemie la pandemonium e doar un pas.

În 2023, la cinci ani de la predicția lui Harari, tot la Davos, a avut loc o dezbatere cu titlul Ready for Brain Transparency? („Sunteți pregătiți pentru transparența creierului?”).

Dezbaterea a fost precedată de proiectarea unui documentar în care angajaților unei companii le sunt captate, monitorizate și decodate undele cerebrale.

Rezultatele erau folosite nu doar la evaluarea performanțelor personale ale angajaților, ci și la aflarea unor secrete intime. De exemplu, dacă au fost implicați în trecut în activități infracționale.

După proiecția orwellianului documentar, pe scenă a urcat Nita Farahany de la Universitatea americană Duke, expertă în implicațiile juridice și etice ale tehnologiilor emergente.

Ea a dezvăluit asistenței că decodarea undelor cerebrale există deja. Este folosită de anumite organizații și guverne pentru a „culege și decoda imagini pe care le vedeți în universul lăuntric, în sfera conștiinței voastre – forme simple, cifre, codul PIN de la contul bancar”.

Toate gândurile și sentimentele care se află în creier pot fi citite și decodate cu ajutorul inteligenței artificiale, a spus Farahany. Și nu este nevoie de implanturi neuronale (precum cipurile pe creier ale lui Elon Musk) sau de alte dispozitive invazive. Sunt suficienți niște banali „fitbiți”. Cum sunt pedometrele, ceasurile inteligente sau alte monitoare trupești de acest fel.

În ziua conferinței susținute de Nita Farahany, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, se afla și el la Davos.

NATO este foarte interesat de controlul creierelor

În 2021, Organizația Nord-Atlantică organiza un forum despre folosirea în scopuri militare a științelor creierului.

Scopul dezbaterii: explorarea „unor forme mai sofisticate de inginerie socială și control”.

Imediat după acest forum, NATO a adăugat la cele cinci domenii operaționale pe care le avea (aerian, terestru, maritim, spațial și cibernetic) un al șaselea: domeniul cognitiv.

Într-un articol redactat pentru NATO de Universitatea Johns Hopkins și de Colegiul Imperial din Londra, se explică pe larg de ce spiritul uman este necesar să fie considerat un câmp de luptă.

Autorii afirmă că „Războiul Cognitiv” implică nu doar modificarea gândurilor, ci și a comportamentelor.

A duce cu succes un război cognitiv înseamnă a modela și influența concepțiile și comportamentele personale și de grup care pot favoriza obiectivele tactice și strategice ale unui agresor.

Pentru că:

Un agresor poate teoretic să supună o societate fără a recurge la forță pură sau la coerciție.

Așadar, creierul este incapabil să se apere singur. Iar un om al cărui creier a fost „piratat” devine o armă letală pentru concetățeni.

Rezultă că, pentru a proteja o societate în fața unei „agresiuni cognitive” din exterior, sunt legitime cenzurarea informațiilor și orice alte restricții de acest fel. Inclusiv măsuri punitive, pentru a preveni și descuraja răspândirea în corpul social a „virușilor cognitivi” de către inamic.

Exact ceea ce a afirmat la începutul lunii februarie Josep Borrell, șeful diplomației UE:

Interzicând presa rusă în Uniunea Europeană, nu interzicem libertatea de exprimare. Dimpotrivă, o protejăm.

„Cenzura înseamnă libertate”

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, pasionatul de controlul conștiințelor, declara:

Armele înseamnă calea spre pace.

Triada lui Orwell devine realitate:

Războiul înseamnă pace. Libertatea înseamnă sclavie. Ignoranța înseamnă putere.

Anul trecut, pornind de la exemplul Chinei, un articol semnat de doi profesori universitari din Taiwan explica modul în care războiul cognitiv se extinde de la controlul asupra presei la controlul asupra creierelor.

Războiul cognitiv consideră că „resursele neurologice” și „tehnicile de comunicare în masă” sunt „arme”. Și este necesar să fie folosite ca atare.

Spre deosebire de războiul informațional, care se concentrează aproape exclusiv pe „input” (intrarea de informații), războiul cognitiv se concentrează în egală măsură și pe „output”, reprezentat de comportamentul subiecților.

China a dus probabil cel mai departe cercetările asupra controlului cetățenilor și societății prin controlul gândirii.

În China, de câțiva ani a început monitorizarea creierelor elevilor. Copiii sunt educați să își controleze și cenzureze gândurile, pentru a învăța mai eficient. Iată de ce, în toată lumea, Sistemul scade neîncetat vârsta de la care începe învățământul obligatoriu.

În România, s-a propus școlarizarea obligatorie de la 3 ani. De la Oliță la Grădiniță. Se vorbește de „Educație timpurie” de la vârsta de 3 luni! Și nimeni nu se indignează. Intelectualii tac. Biserica tace. Părinții par dispuși să își lase copiii confiscați încă din burta mamelor.

Se știe: dresajul este mai eficient de la vârste fragede.

Iată de ce, în ciuda unor accidente de parcurs, precum balonul de spionaj, China rămâne modelul de societate ideal pentru Noua Ordine Mondială. Modelul în care vor să ne bage cu forța pe toți, ca într-un Pat al lui Procust. Cu prețul (sau scopul) mutilării noastre.

Marea Resetare este în primul rând un Război Cognitiv

În care, prin controlul și manipularea informațiilor, se urmărește schimbarea radicală a comportamentelor umane, destructurarea din rădăcini a societății și crearea Omului Nou.

Un Om Nou pe care o „elită de utilizatori” să îl programeze, controleze și folosească asemenea unui computer.

De la naștere până la shut down.

Citiți și:
Inteligența artificială, noul câmp de luptă pentru giganții internetului
Oamenii de știință vor acum să creeze o inteligență artificială folosind celule cerebrale umane reale

 

yogaesoteric
10 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More