Mărturie-șoc a unui tânăr din Italia despre reacțiile adverse ale vaccinului: „Aș vrea ca oamenii să-mi citească povestea”

Reacții adverse ale vaccinului covid: „La 25 de ani mi-am pierdut trupul. Aș vrea ca oamenii să-mi citească povestea”. Este necazul unui tânăr italian de 25 de ani, din Treviso, pe nume Matteo, a cărui viață a devenit un coșmar după a doua doză de ser covid. Iată mărturia sa, publicată de site-ul lui Gianluigi Paragone:

Reacții adverse ale vaccinului covid

Sper cu adevărat că mărturia mea va fi citită de cineva. Numele meu este Matteo. Sunt un tânăr de 25 de ani. Locuiesc în Treviso (Veneto) și sunt profesor. După ce am primit a doua doză de Astrazeneca pe 6 mai 2021, viața mea s-a schimbat pentru totdeauna.

Întotdeauna am fost un băiat solar, fericit, optimist. Întotdeauna am făcut sport și am mâncat regulat. Nu fumez și nu beau.

După 6 mai nu m-aș fi gândit niciodată că nu o să-mi mai recuperez trupul și nu mi-aș fi imaginat niciodată calea vizitelor la doctor, a spitalelor, a examinărilor care era în fața mea.

Nu îmi mai simțeam picioarele

La aproximativ 3 săptămâni de la vaccinare, am început să simt că picioarele mele nu mai funcționează bine, nu mă mai puteam ridica în picioare, mă clătinam, mă simțeam mai greu și cu mai puțină forță.

După aceea, brațul meu drept a început să-și piardă din putere. Am început să am spasme și furnicături pe tot trupul, dureri de gât foarte puternice, atât de intense încât m-au împiedicat să mă ridic din pat și să duc o viață normală. Am fost îndrumat către un neurolog și de atunci viața mea a devenit un calvar.

3.000 de euro pe analize și consultații

3.000 de euro cheltuiți, 3 scanări CT, 5 RMN-uri, examene neurologice și reumatologice, analize de sânge de tot felul, examene neurologice precum electromiografie, potențiale evocate, radiografii, mai multe vizite la camera de urgență.

M-am simțit ca o barcă în voia unei mări furtunoase, unde nu am întâlnit nicio altă barcă care să mă ajute.

9 luni mai târziu, încă mă lupt cu efectele secundare ale acestui nenorocit de vaccin, despre care, la acea vreme, guvernarea a dat puține și greșite informații. Abia acum adevărul, al meu și al multor colegi ai mei, iese la suprafață.

Medicii nici nu vor să audă

Unii medici, după 9 luni, insistă să-mi repete că aceste simptome derivă din „stres” și „anxietate”.

Unii medici nu cred și nu vor să audă. Ei nu vor să audă adevărul. Aș vrea să le spun tuturor acestor medici să fie recunoscători că nu au pățit aceeași nenorocire ca mine. Mânia și disperarea mea au depășit nivelul de rezistență.

Sunt constrâns să fac și a treia doză

Și mai mult, acum sunt nevoit să suport și insulta: fiind profesor, sunt obligat să mai fac încă o vaccinare, fără să știu dacă aceasta, având în vedere efectele celei de-a doua, ar putea să-mi dea lovitura finală.

Am crezut că războaiele, genocidele, nedreptatea sunt ceva destul de îndepărtat (al Doilea Război Mondial) dar mi-am dat seama că în schimb le trăiesc pe pielea mea. Aș vrea ca cineva să-mi citească povestea și să reflecteze.

Aș dori dreptate din partea acestui stat care ar fi normal să-și protejeze cetățenii dar care, în schimb, exercită un martiriu tăcut prin forță. Aș vrea să-mi găsesc liniștea și libertatea. Mi-aș dori să pot merge din nou fără să mă clatin. Mi-aș dori să mă întorc la viața de odinioară a lui Matteo. Adevărul învinge întotdeauna.

Citiți și:
Fost ministru italian de Justiție, Roberto Castelli, după vaccin: „Mă consider un mort care merge”
„Până la 50 de persoane pe zi se prăbușesc după vaccinare”

 

yogaesoteric
17 aprilie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More