Fost ministru italian de Justiție, Roberto Castelli, după vaccin: „Mă consider un mort care merge”

Soția lui Roberto Castelli, nevaccinată, a trecut prin covid liniștită

 

Roberto Castelli, fost ministru al Justiției în guvernul Berlusconi, într-un episod al emisiunii Tagadà, de pe postul TV La7, a rupt tăcerea cu privire la efectele adverse pe care le-a suportat în urma vaccinului anticovid. La întrebarea gazdei emisiunii, Tiziana Panella, „Cum vă merge?”, a izbucnit: „Sunt o victimă a vaccinului … Am fost vaccinat la sfârșitul lunii iulie, am petrecut august și septembrie cu febră”, spune Castelli, potrivit Nicola Porro.

Roberto Castelli

Am teste care arată că am un risc foarte ridicat de tromboză. Paradoxul este că soția mea nu a fost vaccinată, a făcut covid și este perfect sănătoasă. Din acest punct de vedere, probabil voi fi eliminat din Telegram”, a mai declarat fostul ministru.

Când a fost întrebat virusologul prezent la respectiva emisiune, acesta a mormăit: „Este un aspect care va fi investigat… nu există o relație cantitativă sistematică, ar putea fi alți factori…” Nu există nicio corelație, acesta este sloganul pe care ni-l tot repetă „experții” pentru a ascunde efectele devastatoare ale vaccinurilor.

Roberto Castelli nu este deloc polemic, ba chiar zâmbește tot timpul, dar insistă: „Sunt un om mort, după spusele medicilor mei, am fost deja de două ori la urgențe în cod galben. Înainte de asta eram perfect în regulă.”

Datorită faptului că Roberto Castelli este un fost ministru și, credem, și datorită faptului că nu anunțase exact ce avea de gând să spună, pentru prima dată din ianuarie am avut în cadrul unei emisiuni mărturia unei victime a vaccinurilor Pfizer sau Moderna (sau AstraZeneca, dar în acest caz, fiind vaccinat în iulie se presupune că este vorba de Pfizer sau Moderna).

Până în prezent, erau consultate site-uri alternative sau pagini de Facebook sau Twitter care erau blocate sistematic sau canale Telegram (cel principal a fost blocat la cererea instanței). Dar cei care au găsit unul dintre canalele de internet care colectează știri locale despre cazuri de tromboză, atac de cord și „boală subită” după vaccinare, pot număra acum mai mult de 1.000 de cazuri.

Date din SUA și Australia

Acest aspect este în concordanță cu faptul că, în SUA, sistemul de raportare a reacțiilor adverse la vaccinuri raportează în prezent zeci de mii de cazuri de vătămări diverse grave și zeci de mii de decese.

În Australia, pentru a face o altă comparație, Departamentul de Sănătate a furnizat, după luni de zile, un bilanț total al deceselor după toate celelalte 25 de vaccinuri utilizate timp de decenii, și anume 60 de decese în 50 de ani pentru 25 de vaccinuri de toate tipurile, de la vaccinuri antigripale la vaccinuri pentru copii și vaccinuri împotriva bolilor tropicale. Numărul de decese după vaccinul anticovid era de 10 ori mai mare la data la care s-a făcut comparația. Însă decesele survenite în urma vaccinării anticovid sunt în creștere. Ca procent din populația vaccinată, acestea sunt încă mai mici decât cele din populația nevaccinată, dar cu cât trec mai multe zile, cu atât procentele se apropie mai mult.

Este ceea ce s-a petrecut în Israel, care, începând cu luna iulie, și-a dat seama că cei vaccinați mureau cu covid în aceeași măsură ca și cei nevaccinați, iar apoi a recurs la o nouă vaccinare de urgență. Dar, în realitate, dacă ne gândim și la toate victimele care au fost invalidate sau au murit după vaccinare, numărul total de decese cauzate de vaccinare este deja egal sau mai mare.

Aceste decese, care se regăsesc în știri, dar nu și în datele AIFA, există chiar dacă nu sunt raportate în buletinul zilnic, deoarece există persoane care riscă să moară, precum fostul ministru Castelli.

AIFA nu face autopsii (ministerul o sfătuiește să nu le facă), ci folosește un algoritm al unui soft al OMS în care se adaugă niște date despre deces și răspunde întotdeauna „fără corelație” cu vaccinurile. Dar în Germania există patologi care țin conferințe de presă în care vorbesc despre rezultatele autopsiei deceselor post-vaccinare și indică faptul că acestea sunt „foarte probabile”.

Cazuri ca cele ale lui Castelli (care deocamdată poate vorbi pentru că este în viață, dar în pericol) sunt sute și, după cum citim în știrile locale și știm personal, le cunosc și alții.

Nu este posibil să continuăm să ne prefacem că nu s-a petrecut nimic, forțându-i pe cei care nu au fost încă vaccinați să fie vaccinați cu aceste produse și apoi să începem din nou să îi revaccinăm pe cei care au făcut-o deja, pentru că, între timp vaccinul a devenit ineficient.

Nu este posibil să așteptăm ca un fost ministru care ajunge victimă să facă prima mențiune timidă la televizor. Datele din alte țări, cum ar fi Statele Unite, indică faptul că există probabil câteva mii de astfel de cazuri, iar pentru persoanele sănătoase acesta este un risc inacceptabil, având în vedere că există tratamente pentru această boală. Este necesară o dezbatere publică și este de dorit să se pună problema opririi vaccinării în masă fără discernământ.

Citiți și:
De ce unii oameni mor după vaccin, în timp ce alții sunt bine?
Până la 50 de persoane pe zi se prăbușesc după vaccinare
Un pilot în vârstă de 33 de ani nu mai poate tolera altitudinea, adică nu mai poate zbura, după vaccinarea împotriva covid

 

yogaesoteric
21 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More