Medic israelian, triplu vaccinat cu Pfizer, a infectat cu varianta Omicron un alt doctor triplu vaccinat. Bărbatul se întorcea de la o conferință din Londra, unde a purtat mască

Un medic israelian, triplu vaccinat, a declarat că s-a îmbolnăvit cu tulpina Omicron, la o conferință din Londra, unde au participat 1.250 de persoane, potrivit Daily Mail.

Ce dezastru! M-am întors de la o conferință din Londra. Cu tot cu mască și 3 vaccinuri Pfizer am reușit să iau Omicron”, a scris medicul pe Twitter.

Elad Maor, în vârstă de 45 de ani, tată a trei copii și profesor asociat de cardiologie la Universitatea din Tel Aviv, a sosit la Londra la 19 noiembrie și a locuit patru nopți la un hotel din Islington, în nordul Londrei. Bărbatul a prezentat simptome ușoare de covid-19, inclusiv febră, dureri musculare și dureri în gât.

Vorbind pentru The Guardian de la locuința sa din Israel, unde s-a autoizolat, Maor a mai spus că probabil a infectat un coleg de 69 de ani cu virusul după ce s-a întors cu avionul de la Londra. De atunci, colegul a fost testat pozitiv pentru varianta Omicron.

Deși nu poate fi sigur cum sau când a fost infectat, Maor, care primise trei doze de vaccin Pfizer/BioNTech, este convins că s-a produs în Marea Britanie. „Am luat Omicronul în Londra, cu siguranță”, a spus el. „Este interesant, pentru că asta s-a petrecut acum 10 zile în Londra – foarte, foarte devreme”, a spus doctorul, citat de The Guardian.

Indicând o întârziere între momentul infectării și momentul în care a fost testat pozitiv, el a adăugat: „Singura explicație rezonabilă este că am fost infectat în ultima zi a reuniunii – poate la aeroport, poate la reuniune”.

Profesorul asociat de cardiologie de la Universitatea din Tel Aviv a declarat că a făcut naveta la conferință cu metroul și cu trenul.

Cazul bărbatului a fost relatat și de CNN, care a titrat: „Doi doctori din Israel, confirmați cu varianta Omicron (…) Ambii bărbați sunt vaccinați cu trei doze, iar acum se odihnesc acasă, cu simptome ușoare.

Citiți și:
Focar de covid la un centru medical din Israel, cu toate că pacienții și membrii personalului erau vaccinați
Sute de medici indonezieni au fost infectați cu SARS-Cov-2, deși erau vaccinați
ANCHETĂ: 87% dintre cetățenii Regatului Unit care au murit de covid-19 au fost vaccinați. Analiză distribuită pe Twitter de dr. Robert Malone

 

yogaesoteric
3 aprilie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More