Cine sunt nebunii care conduc lumea și ce vor ei să știm. Documente video istorice

În spatele zidurilor bine păzite de la Casa Albă, toată lumea s-a țicnit

Un editorial fabulos de Tucker Carlson la Fox News

De o grămadă de vreme vă spunem ce credem despre administrația Biden. O facem practic aproape în fiecare seară, încât am devenit un pic repetitivi.

De aceea, măcar o dată, o să lăsăm administrația Biden să vorbească ea singură. Emisiunea noastră a intrat în posesia imaginilor filmate relativ recent de Joe Biden și de Kamala Harris, președintele și vicepreședintele Statelor Unite. Sau viceversa, în funcție de cum priviți imaginile care îi prezintă în momente private, în măruntaiele buncărului federal din Washington.

Imaginile sunt o fereastră excelentă, care ne înfățișează cine sunt cu adevărat aceste persoane. Și, poate că partea cea mai remarcabilă în legătură cu aceste imagini este că provin de la administrația Biden însăși.

Le-au făcut publice în mod intenționat, se pare. Doreau să le vedeți. Credeau că veți fi impresionați. Se gândeau că vor da bine.

Amintiți-vă toate acestea atunci când veți urmări clipul „surprizei” Kamalei Harris. În toată istoria sărbătorilor triste, probabil că aceasta este pe primul loc: un eveniment fără niciun haz. Pare să fie un fel de cameră plină cu extratereștri adunați să joace acest concept de care tocmai au auzit, concept numit „fericire”.

Șefa extratereștrilor este o ființă supranaturală bizară numită Kamala Harris, care, din motive pe care nu le explică nimeni, pătrunde într-o încăpere din cea mai sigură clădire din lume cu o bucată de pânză cu elastic peste față. Ca și cum ar fi perfect normal. Hei, încă o aniversare mascată!

Această Kamala Harris se îndreaptă apoi către un bărbat, despre care relatările de presă afirmă că este soțul ei, care, ca și ea, este complet vaccinat. Și el, nu se știe din ce motiv, are o mască pe față, ceea ce sugerează că de fapt nu locuiesc împreună sau nici măcar nu s-au mai întâlnit vreodată.

Nu cunoaștem adevărul, însă, indiferent care este el, cei doi se apucă să mimeze cel mai asexuat sărut imaginabil, frecându-și stângaci fețele prin pânză.

Ce se petrece aici? Cine sunt tipii ăștia? O, sunt doar conducătorii noștri, poporul conduce țara.

Dar apoi lucrurile devin cu adevărat bizare.

Într-un alt clip video, dat publicității cu bună știință de biroul de presă al Casei Albe, Joe Biden se află pe un culoar, clătinându-se ca un pacient dintr-un azil pe ultimul său drum, în mod evident inconștient de ceea ce se petrece în jur sau de ce cară în brațe.

Vă dezvăluim noi: sunt flori.

Kamala Harris, în timp ce Joe Biden îi oferă un cadou: Nu pot să cred! Oh, Joe, oh, sunt foarte impresionată. Mersi (sunet de pupat). Oh, mersi. Uite cât de magnific… Ăsta este preferatul meu. O să-l atârn de perete cu mândrie. Mulțumesc, dle președinte.

Camera o surprinde mascată în timp ce se afla singură în camera sa, apoi ea vorbește. „Oh, Joe, sunt foarte impresionată”, spune acest extraterestru care pozează ca vicepreședinte. Apoi continuă rostind cuvântul „magnific”. Un cuvânt pe care practic nicio ființă umană nu l-a mai folosit din 1977. Mai mult, dacă asculți foarte atent, se aude acolo și un sunet de sărut fals.

Presupunem că Harris a produs acel sunet, deși este posibil să fie și o bandă sonoră care se derulează pe fundal. „Lifelike Party Sounds Vol. 1”. Nu putem ști sigur.

Ceea ce știm însă este că ei vor să vedeți asta. Iar asta este cel mai interesant. Poți să descoperi o grămadă de aspecte despre un regim după propaganda pe care o produce.

Coreea de Nord produce tone de propagandă. Toamna trecută, guvernul lui Kim a dat publicității un clip video cu militarii săi care sparg dale de beton cu mâinile goale. Un comunist entuziast se culcă cu torsul gol pe cioburi de sticlă.

Mesajul aici nu e greu de priceput: ăștia sunt oamenii care apără Coreea de Nord. Înapoi sau vă mâncăm! Da, m-am prins.

Dar care este mesajul din clipurile video ale Kamalei Harris? Toate coșmarurile voastre devin realitate. Tipii care ne conduc sunt chiar mai rău decât îi credeam. Kamala se poate să vi se fi părut falsă și înainte. Joe se poate să vi se fi părut cam lunatic. Însă acum Casa Albă ne transmite că nu știam nici jumătate din adevăr.

Kamala Harris este posibil să fie de fapt un robot cu baterii. Noua frontieră a Inteligenței Artificiale. Joe Biden nu e doar năuc, abia dacă știe de el. Ăsta este mesajul pe care ni-l transmit.

Este foarte straniu și nu este ceva nou. Vă amintiți cum în anul 2020 Joe Biden a citit de pe un bilețel că vicepreședinta sa va fi Kamala Harris?

Acesta este clipul video pe care l-au dat publicității:

Kamala Harris: Salut, salut, salut. Scuze că te rețin.

Joe Biden: Nu, e în regulă. Ești pregătită de treabă?

Harris: O, Doamne, sunt atât de pregătită de treabă.

Biden: Mai întâi, răspunsul e Da?

Harris: Răspunsul este Da, absolut, Joe, și sunt gata de treabă. Sunt gata să o fac cu tine, pentru tine. Sunt profund onorată și încântată.

Uau! Este uimitor.

Deci, de ce oamenii din jurul lui Joe Biden ar dori ca publicul să vadă așa ceva? Poate că nu le pasă. Poate că nu sunt jenați de starea lui Joe. Poate că, în realitate, starea lui a fost de la început argumentul pentru care a fost nominalizatul Democraților la președinție.

Nu este incredibil. Chiar s-a petrecut în realitate. Există și un precedent. În 1617, un grup de agenți politici fără scrupule de la Istanbul a instalat un tip cu deficiențe mentale ca sultan al întregului Imperiu Otoman. Numele lui a fost Mustafa Întâiul. Istoricii l-au numit mai apoi Mustafa Nebunul. Și era cu siguranță.

Mustafa își petrecea zilele gângurind ca un copil și aruncând firimituri la păsărele. Uneori, dacă se simțea într-o mare formă sportivă, le dădea altora turbanele jos din cap. Era complet țicnit.

În general, populația nu știa asta, desigur. Sultanul nu părăsea palatul decât rareori, și dacă o făcea, citea de pe o hârtie.

Însă cei din jurul lui îl preferau în starea asta. Era mai ușor de controlat.

Indiferent ce părere aveți, Joe Biden este categoric ușor de controlat. Vă amintiți clipul în care Biden vorbește o chestie numită „administrația Harris/Biden”?

Joe Biden: „Administrația Harris/Biden va relansa aceste acțiuni și va continua să facă eforturi pentru a le permite partenerelor combatanților și veteranilor să își facă mai ușor cariere frumoase.

Încă o dată, acestea sunt fraze pregătite, nu ne vom osteni să le repetăm. Sunt declarații pe care echipa lui Biden le face intenționat. Deci mulți dintre ei sunt astfel. Și asta este ceea ce ei vor să vedeți.

În decembrie 2020, Kamala Harris, care a copilărit în Canada, o țară străină, a jurat că „multe generații din familia ei” au sărbătorit Kwanzaa, o sărbătoare americană inventată în Long Beach, California, după ce Kamala Harris s-a născut.

Kamala Harris: „Sora mea și cu mine, am crescut sărbătorind Kwanzaa în fiecare an. Familia noastră și rudele mai îndepărtate ne adunam mai multe generații și spuneam povești. Copiii stăteau pe covor, iar cei mari pe scaune…. Deci, pentru toți cei care sărbătoresc, Kwanzaa fericită de la familia noastră!

Este absolut halucinant că au putut da publicității așa ceva. Nu numai că niciun cuvânt nu este adevărat, dar niciun cuvânt nu poate fi crezut.

O spun încă o dată, era o declarație pregătită, ce a fost atent analizată înainte. Nici măcar nu s-au ostenit să se uite la calendar.

E ca și când Kamala Harris ar fi spus că Tupac este cel mai bun rapper în viață la 23 de ani după ce a murit. Când tu ești cel ce face istoria, nu te împiedici de cronologie sau de realitate.

Nu am avut niciodată un vicepreședinte care să semene cu Kamala Harris, astfel încât cuvintele nu mai contează. Acesta este adevăratul mesaj. Tot ce contează este cum arată Kamala Harris. Este Martin Luther King al nostru.

În 1965, adevăratul Martin Luther King a spus o poveste despre un marș pentru drepturile civice desfășurat la Birmingham, Alabama. La acel marș, un polițist a întrebat o fetiță mică aflată acolo: „Ce-ți dorești?”.

În povestea lui King, „fetița l-a privit drept în ochi și a răspuns: libertate”. Era 1965.

Iată și versiunea Kamalei Harris a aceleiași povești, de data aceasta având pe post de vedetă reîncarnarea modernă a lui Martin Luther King, Kamala Harris:

Kamala Harris: Ea spunea o poveste despre cum manifestau, și asta era pe vremea în care cărucioarele nu aveau bare de sprijin sau centură de siguranță. Deci manifestau și, știți, strigau. Și toate astea. Și apoi mă gândesc că unchiul meu, Freddy, știți, a plecat privirea și a spus: uitați-vă la cărucior, care era gol, și a zis: «Unde e Kamala?» Se pare că mă lăsaseră ca pe un pachet în urmă. Căzusem din cărucior. Hopa! Și apoi mama povestea o istorioară simpatică despre cum, într-o zi, eram agitată – era mult mai drăguț când povestea ea – așa că s-a uitat în jos, spre mine, și a spus: «Kamala, ce vrei, ce vrei?». Atunci m-am uitat și eu la ea, în sus, și am răspuns: «libertate».

Uau, doamnelor și domnilor, ăsta e noul nostru Martin Luther King, versiunea canadiană, mai puțin inteligența, perspicacitatea, sobrietatea și elocința.

Însă cu un râs nou, fals și zgomotos, un zgomot care, potrivit zoologilor, sperie veverițele și alte creaturi mici care trăiesc în pădure.

Dar poate că vă place de ea. Poate că doriți să auziți și alte râsete false terifiante din partea unei femei ambițioase și cu ochii morți.

Casa Albă pariază că asta vă doriți.

Deci, pentru a răspunde apetitului vostru nesățios de a fi tutelați de Kamala Harris, au dat publicității un video în care ea vorbește despre spațiul cosmic:

Kamala Harris: Ador ideea de a explora necunoscutul. Și apoi sunt atâtea mistere pe care nici nu ni le imaginăm sau nu le-am descoperit, pentru a ne gândi câte și mai câte sunt acolo despre care urmează să aflăm. Adică, ador asta. O ador. Și sunt atât de entuziasmată de consiliul spațial… Voi, copii, o să vedeți, chiar o să vedeți de-adevăratelea craterele de pe lună cu ochii voștri. Vă spun, o să fie ceva uimitor.

E amuzant. Adesea îți imaginezi că adevărul este ascuns undeva. Ai impresia că niciodată nu ajungi la adevăr. Însă, foarte adesea, adevărul este chiar lângă tine. De pildă, se află chiar în acest clip.

Priviți numai la acest clip. Ăsta este adevărul. Sau, oricum, adevărul pe care ei doresc ca voi să-l vedeți. Și, din acest motiv, este profund grăitor. Acest clip spune totul.

Am aflat mai târziu că unul dintre puștii ăia care o ascultă pe Kamala Harris vorbind despre spațiul cosmic era un copil actor. Și, cu toate astea, este persoana cea mai sinceră din clip.

Este destul de halucinant când te gândești: tipii ăștia nu au nicio idee cât sunt de absurzi. Și cum ar putea să aibă? Ei trăiesc într-o sectă mică, izolată, în care toată lumea pretinde că Joe Biden este pe deplin competent, iar Kamala Harris o eroină a drepturilor civice. Este Jones Town.

Clipurile pe care le-am difuzat reprezintă dovezi și documente pe care istoricii le vor studia pentru a înțelege ce s-a petrecut în America.

În spatele zidurilor puternic păzite ale Casei Albe, toată lumea s-a țicnit. În luna octombrie, administrația Biden a declarat că un bărbat biologic, care poartă rochie, a fost făcut amiral.

Și apoi au trimis-o pe această bravă amirăleasă să țină un discurs care semăna cu un documentar despre Debarcarea din Normandia:

Dr. Rachel Levine: Sunt cu adevărat onorată să mă alătur bărbaților și femeilor din această mare națiune care s-au angajat să apere Statele Unite împotriva amenințărilor mici și mari, cunoscute și necunoscute. Sunt onorată să fiu prima femeie ofițer cu patru stele din cadrul trupelor Serviciului Public de Sănătate al SUA.

Ei vă sfidează să rămâneți încremeniți și să nu spuneți cât de ridicol este. Dar, scuze, este ridicol. Însă ei nu cred că este.

Așa că puteți să vă puneți întrebarea: cât va mai dura până când Joe Biden își va numi calul la Curtea Supremă? Și, când inevitabil o va face, puteți să vă întrebați cât va dura până când CNN vă va informa: „Acesta este un moment istoric pentru drepturile ecvideelor”.

Nici prin cap să nu vă treacă să râdeți. V-ați face vinovați de o infracțiune motivată de ură. Hate Crime.

Citiți și:
Procurorii generali din statele republicane au intentat zeci de procese Casei Albe ca semn al „rezistenței anti-Biden”
Nărodul și tagma jefuitorilor

 

yogaesoteric
3 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More