Un bebeluș de o lună din SUA a murit din cauza unui cheag de sânge, după ce a primit o transfuzie de la un vaccinat

O mamă dă vina pe vaccin pentru moartea bebelușului ei, în vârstă de o lună, după apariția unui cheag de sânge în urma unei transfuzii, relatează Gateway Pundit.

Cornelia Hertzler din Hot Springs, Montana, l-a născut pe Alexander pe 3 ianuarie 2022. Din păcate, Alexander a murit pe 17 februarie 2022.

Mama din SUA a declarat pentru The Gateway Pundit că bebelușul ei în vârstă de o lună a murit din cauza unui cheag de sânge cauzat de primirea prin transfuzie de „sânge de la persoane vaccinate împotriva covid”.

A murit după ce a primit o transfuzie de sânge vaccinat”, a afirmat Hertzler, conform The Gateway Pundit. „A făcut un cheag de sânge instantaneu după ce a primit transfuzia. Un cheag de sânge pe care niciun anticoagulant nu l-a putut rezolva.

Starea lui s-a înrăutățit constant până când [cheagul] s-a dus de la genunchi la inimă și organele sale s-au oprit. De aceea, trupul i s-a umflat și venele lui păreau că explodează”, a adăugat ea.

Alexander s-a născut cu o problemă la nivelul gâtului care putea fi tratată doar prin operație. Hertzler a susținut că fiul ei a primit sângele la indicația medicului de la Sacred Heart din Spokane, Washington, fără permisiunea ei sau a soțului ei.

El a fost operat pentru a rezolva o problemă la gât cu care s-a născut. Nu a avut nevoie de o transfuzie de sânge în timpul operației. Majoritatea bebelușilor nu au nevoie.

Mai târziu, după ce autorizația noastră a expirat (am autorizat o transfuzie de sânge doar în caz de urgență în timpul unei operații), medicul i-a făcut o transfuzie de sânge pentru că nivelul hemoglobinei era puțin scăzut. Noi nu dădusem autorizație pentru aceasta, iar medicul știa că nu vrem sânge de vaccinat pentru că ne făceam griji cu privire la cheagurile de sânge. A doua zi după transfuzie, au descoperit un cheag de sânge”, a declarat Hertzler.

Hertzler a spus că medicul a exclus posibilitatea ca incidentul să fi fost cauzat de transfuzia de sânge.

Nici măcar nu au luat în considerare faptul că transfuzia de sânge a fost cea care l-a ucis. Ei au recunoscut faptul că acel cheag de sânge a fost cel care a provocat decesul. Sper că acest caz tragic îi poate avertiza și pe alții cu privire la pericolul pe care îl reprezintă sângele de la banca de sânge”, a spus ea.

Potrivit Crucii Roșii Americane, personalul medical „nu etichetează produsele de sânge ca având sânge vaccinat sau nevaccinat, deoarece vaccinul covid-19 nu intră în fluxul sanguin și, prin urmare, nu ar prezenta niciun risc de siguranță pentru primitor.

În timp ce anticorpii care sunt produși de sistemul imunitar stimulat ca răspuns la vaccinare se găsesc în tot fluxul sanguin, componentele reale ale vaccinului nu se găsesc”, a declarat Jessa Merrill, directorul de comunicare biomedicală al Crucii Roșii.

Cercetători români au demonstrat că serul poate fi detectat în sânge la 15 zile după inoculare, în pofida afirmațiilor Crucii Roșii

Contrar celor afirmate de Crucea Roșie, un studiu susținut de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării din România, publicat pe site-ul Institutului Național de Sănătate al Statelor Unite, demonstrează că secvențele cu ARNm pot fi detectate în sânge la 15 zile după vaccinare, relatează Gateway Pundit.

Iată concluzia studiului:

În concluzie, am arătat că vaccinul mARN BNT162b2 rămâne în circulația sistemică a persoanelor vaccinate pentru cel puțin două săptămâni, timp în care își menține probabil capacitatea de a induce expresia proteinei S [Spike] în celulele și țesuturile susceptibile. De asemenea, am arătat că globulele albe și trombocitele nu sunt ținte favorabile ale exprimării proteinei S in vitro.

Sunt necesare studii mai complexe privind biodistribuția umană și farmacocinetica pentru a elucida chestiunea referitoare la tropismul tisular al particulelor de vaccin ARNm, precum și la eficiența asimilării și transfecției pentru alte tipuri de celule. Aceasta ar ajuta în optimizarea ulterioară a viitoarelor formule de vaccin ARNm”, se arată în studiul publicat de cercetătorii români.

Citiți și:
Medicii descoperă că grafenul se transmite de la cei vaccinați anti-covid la cei nevaccinați, distrugând celulele sanguine și provocând cheaguri de sânge
Avertisment: „62% din vaccinații anticovid fac cheaguri de sânge. Ce este mai rău de-abia urmează!”
Un bebeluș alăptat de mama care s-a vaccinat cu Pfizer a murit cu cheaguri de sânge și inflamație arterială

 

yogaesoteric
19
ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More