Meditaţia în spirală Yang

Şcoala de Yoga MISA organizează anual mai multe meditaţii în spirală yang, atât în Bucureşti cât şi în alte oraşe din ţară, precum şi cu ocazia taberelor internaţionale de Yoga. Anul acesta, meditaţia în spirală organizată la Costineşti cu ocazia Hiatusului anual din luna august a reunit peste 5000 de persoane. 

Meditaţiile în spirală yang au efecte benefice nu doar asupra participanţilor, ci şi asupra întregii zone în care ele se desfăşoară, după cum atestă măsurătorile realizate în cadrul proiectului mondial Conştiinţa Globală Planetară.

Pentru yoghini, spirala yang este dovada uluitoare a puterii spirituale pe care o au fiinţele umane când meditează la unison. Pentru comunitatea internaţională este un eveniment care iese în întâmpinarea celor mai avansate idei ale ştiinţelor de frontieră.

În încheierea Congresului Internaţional al Federaţiei Europene de Yoga, se va organiza o meditaţie în spirală yang (duminică 13 noiembrie, orele 19-19.30).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More