Metoda de utilizare eficientă a plantelor

Una dintre metodele cele mai simple de utilizare ce ne permite perceperea şi dinamizarea efectelor subtile ale unei plante binefăcătoare constă în administrarea sublinguală a pulberii uscate din partea indicată a acelei plante. Această metodă a fost elaborată de profesor yoga Gregorian Bivolaru pe baza unor modalităţi orientale străvechi, în scopul unei cât mai bune valorificări a potenţialităţilor subtil-energetice ale plantelor.

Pentru aceasta vom măcina partea ce urmează a fi folosită de la planta aleasă cu ajutorul unei râşniţe electrice. O putem cerne eventual printr-o sită fină pentru a obţine o pulbere omogenă, după care plasăm pulberea rezultată sub limbă (umezind-o în prelabil uşor cu propria salivă) şi o păstrăm sublingual timp de aproximativ 20 de minute. În acest timp este bine să rămânem interiorizaţi, cu ochii închişi, într-o postură de meditaţie în care să avem spatele drept şi să urmărim să percepem cu atenţie efectele pe care planta le generează în fiinţa noastră.

Un rol important în cadrul acestui procedeu îl are procesul de conştientizare şi atenţia continuă pe care trebuie să o avem în timpul realizării lui. Fiind atenţi la efectele generate de plantă chiar în momentele în care o ţinem sub limbă, efectele urmărite se vor instala mult mai rapid în fiinţa noastră.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More