Minoritarii UDMR peste majoritarii slugarnici

Încep prin a recunoaște inspirația și iuțeala celor din UDMR. Șapte parlamentari UDMR au propus un proiect de lege anti-LGBT și proiectul a trecut de Senat, deocamdată prin adoptare tacită, încercarea hotărâtoare urmând a fi la Camera Deputaților (decizională în adoptarea acestei legi).

Știrea a trecut destul de discret. Toată lumea vorbește despre război și despre ruși, despre scumpirea energiei și despre prețurile din piețe. Ba, pentru a le arunca oamenilor încă niște praf în ochi, parlamentarii cer socoteală Consiliului Concurenței pentru a vedea măsurile luate. Iar premierul anunță alte „măsuri împotriva speculei”.

Gândire de păcălici comuniști!

Politicienii nu cer măsuri de combatere a speculei pe care o fac cu puterea lor (promovând neamuri și clienți, întreținute și impostori) dar se dau îngrijorați de creșterea prețurilor la ridichi și ceapă verde! Ce-i mai otrăvitor pentru țară, un leu la roșii sau cinci proști în funcții de conducere de unde vin decizii tembele?

Parlamentarii noștri nu pot depăși prețul ridichilor. N-am auzit de unul care să sară ca ars sau să aplaude inițiativa celor șapte parlamentari UDMR (Zakarias Zoltan, Kulcsar-Terza Jozsef, Benedek Zacharie, Seres Denes, Konczei Csaba, Biro Rozalia-Ibolya, Gal Karol). Ungurii s-au dovedit a fi mai aprigi în atitudinea lor morală și mai iuți de mână la inițiativa politică. La noi funcționează mimetismul și supunerea!

Este ordin de afară, să trăiți, introducem și noi

Prostia asta cu adoptarea automată a tendințelor din țările democratice duce doar la eșecuri și aberații. Din 1990, am tot încercat să importăm și să imităm și la cele mai multe am eșuat, ignorând multe câștiguri venite din tradiția românească.

Tot curentul LGBT nu poate fi adoptat în România nici cu forța, iar propaganda în favoarea lui abia că stârnește și mai multă nemulțumire. După ce România a fost inundată de un val de declarații și măsuri stupide privind facilitățile și integrarea LGBT în societate, pe neașteptate apare acest proiect și trece fără scandal, fie și prin adoptare tacită. Dar trece!

De ce mi se pare importantă inițiativa parlamentarilor maghiari? Pentru că în România tot acest curent importat de la partenerii strategici și înghițit în viteză de Comisia Europeană de câţiva ani nu prinde nicicum. Mutilează cultural și spiritual. Cel puțin două treimi din populație sunt refractare, ostile, reținute față de acest nou curent împins cu putere de forțe puternice din politica mondială.

Din acest punct de vedere, populația țării noastre este mai aproape de atitudinea anti a maghiarilor și a rușilor, decât de „implementarea” curentului prin legi europene. Românii sunt deja iritați de portițele legale din ce în ce mai dese și mai largi pentru pentru a înlesni sexualitatea minorilor. Și cu toate acestea, parlamentarii se fac că nu pricep, se mocăie, se prefac moderni și se poziționează departe de opțiunea majorității populației.

Ce le strica și lor să se poziționeze tranșant față de difuzarea prin orice mijloace a conținutului privind „devierea de la sexul stabilit la naștere” și „popularizarea homosexualității”?

Parlamentarii maghiari au fost mai hotărâţi și mai aproape de ceea ce gândeşte majoritatea românilor:

Copilul are dreptul de a fi protejat împotriva abuzului, neglijării, exploatării, traficului, migrației ilegale, răpirii, violenței, pornografiei prin internet, difuzării prin orice mijloace de conținuturi privind devierea de la sexul stabilit la naștere sau popularizarea schimbării de sex sau a homosexualității, precum și a oricăror forme de violență, indiferent de mediul în care acesta se află: familie, instituții de învățământ, medicale, de protecție, medii de cercetare a infracțiunilor și de reabilitare / detenție, internet, mass-media, locuri de muncă, medii sportive, comunitate etc.”, se arată în propunerea legislativă inițiată de cei șapte din UDMR.

Ce pățeau parlamentarii adormitei Coaliții PSD-PNL dacă se poziționau la fel și dacă urmau poziția guvernului maghiar?

Se scufunda parlamentul cu ei? Sau ei sunt moderni nevoie mare și tremură că madam van der Leyen a zis că legea din Ungaria este „o rușine”?

Autor: Cornel Nistorescu

Citiți și:
Reuters leagă un proiect de lege anti LGBT în România de propaganda Moscovei
Imagine șocantă! Muzeul LGBT România promovează pedofilia pe pagina sa de socializare
Mesaj cutremurător al unui fost șef de serviciu secret din România: „Noi, toți cei care am domnit în ultimii 30 de ani, suntem principalii vinovați de dezastrul abătut asupra României!”

 

yogaesoteric
30 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More