Mistere uimitoare referitoare la vaginul tău

Gustul acestuia diferă în funcție de ce mănânci, iar punctul focar A e la fel de important precum punctul focar G
 


Indiferent cât de informată ești în ceea ce privește părțile intime ale anatomiei tale, este imposibil să nu existe câteva lucruri interesante sau amuzante pe care să nu le știi încă!
Părțile intime ale anatomiei feminine au stârnit și încă mai stârnesc curiozitatea, atât a oamenilor de știință, cât și a femeilor (numai ele recunosc acest lucru, nu-i așa?) de pretutindeni.

Vaginul tău știe totdeauna ce mănânci

Foarte multe dintre alimentele pe care le ingerezi influențează gustul și mirosul specific al vaginului tău. De exemplu, dacă mănânci mult ananas și fructe dulci, vaginul tău va avea miros și gust dulce (ceea ce este grozav pentru iubitul tău mai ales când îți oferă cunilingus). Din păcate, dacă mănânci multe legume cum ar fi sparanghel, varză, usturoi sau ceapă, acestea îi conferă vaginului tău un miros și un gust foarte neplăcut.

O femeie elimină în jur de 1,55 grame de secreții vaginale într-un interval de 8 ore. Dar în plus mai există și enigmaticele KALAS- uri

Deși uneori femeile au senzația că elimină o cantitate prea mare de secreții vaginale, trebuie să știi că, în afara situațiilor patologice, o femeie elimină în jur de 1,55 grame de secreții vaginale într-un interval de 8 ore. Cantitatea variază în funcție de perioada ciclului, iar în perioada ovulației cantitatea crește, ajungând până la aproximativ 1,95 grame în 8 ore. În ceea ce privește conținutul secrețiilor vaginale, trebuie să știi că acestea nu sunt reziduuri. Secrețiile vaginale conțin fluide care se scurg pe pereții vaginali, mucus cervical, fluide uterine și ale trompelor falopiene, secrețiile glandelor vulvare, secrețiile și transpirația vulvei, celulele moarte ale pereților vaginali și bacterii sănătoase. În mare parte secrețiile vaginale conțin apă, sare, mucus și celule.

Vaginul tău știe și alte litere în afară de G

Probabil că atunci când te gândești la punctele focar atractive al vaginului tău, îți vine în minte numai punctul focar G. Trebuie să știi însă că, deși punctul G primește toate laudele pentru orgasmele formidabile pe care ți le oferă, alfabetul vaginului tău trebuie să includă și litera A. Punctul focar A poate fi și el lăudat pentru orgasme cutremurătoare, însă puțini dintre noi știu unde este localizat. Punctul A poate fi găsit în profunzimea vaginului tău, chiar în fața cervixului (colului uterin) și poate fi stimulat exact în același mod în care stimulezi punctul G: atingându-l ușor, repetat, în ritm alert, cu degetele iubitului tău.

Clitorisul mare, lung și viguros este dovada de iubire a naturii față de femei

Îți cunoști bine trupul și știi deja unde se află clitorisul și ce minuni poate el face pentru plăcerea ta. Însă trebuie să știi că, deși pare imposibil având în vedere complicata și complexa mașinărie care este trupul uman, clitorisul are ca funcție principală plăcerea sexuală. Dacă vrei să fii cu adevărat recunoscătoare naturii pentru clitoris și să te simți mult mai „dotată” față de bărbați din acest punct de vedere, află că în clitoris există peste 8000 de terminații nervoase, în timp ce penisul are aproximativ 4000. Nu-i așa că te simți și mai norocoasă că ești femeie când te gândești pe ce suprafață sunt distribuite cele 8000 de terminații nervoase comparativ cu cele 4000?

Vaginul tău poate să cadă în afara trupului. La propriu.

Prolapsul vaginal apare atunci când uterul, ovarele, trompele uterine sau vaginul (ori toate, împreună) se deplasează în jos, pierzându-și poziția naturală în trup. Această afecțiune este mai comună în urma unor intervenții chirurgicale majore, cum ar fi histerectomia (parțială sau totală), dar și în urma nașterilor vaginale dificile însoțite de complicații.

Ejacularea feminină chiar există în cazul femeilor ce nu practică deloc continența sexuală amoroasă!

Deși specialiștii s-au tot contrazis de-a lungul timpului, până la urmă au ajuns la o concluzie unanimă: ejacularea feminină chiar există! Deși unii sceptici au declarat că ejacularea feminină nu este altceva decât o emisie de urină, oamenii de știință au analizat lichidul expulzat în timpul ejaculării feminine și au concluzionat că, deși este eliminat prin ductul uretral, componentele acestui lichid nu seamănă deloc cu cele ale urinei, iar acest lichid nu provine din vezica urinară.

Vaginul își poate dubla în mod progresiv lungimea atunci când ești foarte intens excitată

Unele femei au vaginul foarte scurt, în timp ce altele au vaginul foarte lung. Trebuie să știi însă că lungimea medie a vaginului variază între 8 și 15 centimetri. În timpul excitației sexuale lungimea vaginului poate crește destul de mult, în unele cazuri chiar dublându-se. Prin urmare, nu trebuie să te îngrijoreze prea mult dimensiunile… LINGAM-ului iubitului tău. Dacă vaginul tău poate face posibilă expulzarea unui bebeluș, cu siguranță îi poate face loc și LINGAM-ului.

Fuziunile amoroase realizate cu continență sexuală păstrează vaginul tânăr și sănătos

La fel ca în cazul celorlalți mușchi din trupul tău și vaginul are nevoie să fie folosit și să facă exerciții regulate pentru a se menține în formă, altfel el devine flasc și fragil. În timpul perioadelor lungi de abstinență, mai ales atunci când femeia ajunge la menopauză sau la o vârstă foarte înaintată, țesuturile delicate din interiorul vaginului se subțiază și încep să se rupă.

Ce au în comun vaginul femeilor și rechinul?

La examinarea microscopică a secrețiilor vaginale, oamenii de știință au descoperit că acestea conțin o componentă chimică deosebită care poate fi găsită și în ficatul rechinilor. Această componentă se numește scualen și mai poate fi găsită și în anumite uleiuri vegetale și se folosește în anumite produse cosmetice, deoarece este un emolient minunat care nu lasă urme grase pe piele.

Mușchii vaginului la femeile care practică TANTRA YOGA sunt extrem de puternici

Probabil că ți se pare o glumă, însă trebuie să știi că mușchii vaginali (pubococcigieni) sunt foarte puternici. Acești mușchi pe care știi că îi folosești atunci când faci dragoste sau când vrei să întrerupi urinarea pot fi antrenați fie prin exercițiile Kegel, fie prin tehnici secrete ce sunt specifice sistemului TANTRA YOGA. Trebuie să știi că există și un record mondial în ceea ce privește mușchii vaginali. Recordul îi aparțin unei rusoaice care a reușit să ridice de la sol 14 kilograme folosindu-și numai mușchii vaginului.

Vaginul nu este doar o cavitate!

În ciuda opiniei generale, vaginul nu este un tub gol care stă degeaba în trupul tău până când este folosit. Vaginul este, de fapt, un spațiu potențial: dacă nu există ceva care să-l țină deschis, acesta se închide. Este exact ca o șosetă: dacă e goală, atunci nu are un spațiu interior.

Nu poți pierde nimic în vagin!

Vaginul tău nu este conectat nici cu plămânii, nici cu stomacul. Deși vaginul se poate extinde foarte tare, și oricât de incredibil ți se pare, nu poți pierde nimic în vagin: nici măcar un tampon mini. Vaginul nu este un spațiu fără sfârșit, care are deschidere în restul trupului tău, nu este un culoar de trecere spre cavitatea abdominală. Prin urmare, dacă ți se pare că ai pierdut ceva în interiorul vaginului, nu trebuie decât să cauți – ce ai pierdut – cu atenție, folosindu-ți degetele. Nu încerca sub nicio formă să te ajuți de alte instrumente, cum ar fi vreo pensetă sau cleștișor: îți poți provoca astfel răni grave. Reamintește-ți că vaginul este ca o șosetă: dacă pierzi ceva în șosetă, ori va sta în șosetă până îl apuci cu degetele și îl scoți, fie va cădea singur din șosetă.

Vaginul te anunță într-un anume mod când poți concepe!

Dincolo de faptul că vaginul tău este o structură interesantă, poți să-l consideri și unul dintre cei mai eficienți… „informatori”. Vaginul îți poate spune, cu destul de mare precizie, când este momentul perfect pentru a încerca să concepi un bebeluș. Cum face aceasta? În timpul ovulației, mucusul tău cervical devine transparent, elastic și alunecos.

Vaginul tău face – ca să spunem așa – gimnastică în timpul orgasmului fără descărcare

Exercițiile Kegel practicate voluntar nu sunt singurele momente în care vaginul tău face efort… fizic. Sexologii Masters și Johnson au etichetat orgasmele intense ca fiind reală gimnastică pentru vagin. Aceștia susțin că în timpul unui orgasm intens, vaginul se contractă cam între 8 și 12 ori, fiecare contracție având o durată cuprinsă între 4 și 9,6 secunde.

Se fac operații estetice cretine, schiloditoare, în zona intimă

Indiferent dacă ți se pare ciudat sau nu, există femei proaste care doresc să își „înfrumusețeze” zona intimă și chiar sunt dispuse să apeleze la operații estetice inutile, schiloditoare pentru a obține un look… nou. Operațiile estetice – aberante – care pot face zona intimă să arate „altfel” sunt: lipoaspirația (prin care se elimină o parte din stratul de grăsime prezent în mod natural pe muntele lui Venus, osul pubian), rejuvenarea vaginală (strâmtarea stranie a vaginului prin suturarea mușchilor planșeului pelvin și prin eliminarea excesului de țesut), labioplastia (modificarea formei sau a dimensiunilor labiilor mici sau mari), injectarea artificială, periculoasă a punctului G (nu în scop estetic ci dement, se injectează pentru aceasta acid hialuronic pentru augmentarea punctului G, ceea ce crește în mod artificial fricțiunea în timpul actului sexual, conducând la orgasme mai rapide, scurte și intense) și himenoplastia (refacerea chirurgicală a himenului) în cazul femeilor care vor să pară a fi „VIRGINE”).


Citiţi şi:

Orgasmul

Exerciţiile Kegel – contracţiile musculaturii vaginale

Clitorisul este organul sexual feminin care nu are doar un singur rol… unul dintre rolurile sale este să ofere femeilor o mare plăcere!

 

yogaesoteric
22 ianuarie 2016

 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More