Mistificarea din spatele vaccinării (II)

 

Citiţi prima parte a articolului


Vaccinurile înseamnă moarte sigură

Doctorii imunologi încep să recunoască adevăratul pericol al vaccinurilor!

În linişte şi fără prea multă fanfară, Programul Federal de Compensare cu privire la Leziunile provocate de vaccinuri (VICP) din SUA (o instanţă neoficială, al cărei scop principal este să apere industria vaccinurilor de responsabilitatea cu privire la leziunile provocate de produsele lor), a recunoscut că vaccinurile provoacă autismul.

În ciuda tuturor dovezilor care au apărut referitor la pericolele grave la care ne expune vaccinarea, autorităţile continuă să susţină o serie de minciuni menite să convingă populaţia să accepte această procedură atât de controversată.

Pe pagina de internet a Centrului pentru Controlul Bolilor din America (CDC) putem regăsi următoarele substanţe folosite în mod obişnuit ca aditivi în vaccinuri:
– aluminiu – metal uşor ce cauzează demență şi Alzheimer; n-ar trebui să vă injectaţi niciodată aluminiu;

– antibiotice – chimicale ce promovează superbacteriile, bacterii rezistente la antibiotice ce omoară zeci de mii de americani în fiecare an;

– formaldehida – substanţă folosită la îmbălsămarea cadavrelor. Foarte toxică pentru sistemul nervos, cauzând orbire, leziuni ale creierului şi atacuri de apoplexie. Departamentul American al Sănătăţii şi Serviciilor Sociale recunoaşte în mod deschis că formaldehida provoacă cancer. Puteţi citi asta pe site-ul Programului Naţional de Toxicologie, în al 12-lea Raport despre carcinogeni. Acolo însă este uitată menţionarea folosirii formaldehidei în vaccinuri. Acesta este „secretul murdar” al guvernului şi al industriei vaccinurilor. Se menţionează totuşi că „formaldehida provoacă leucemie mieloidă, precum şi forme rare de cancer ca cel sinonazal sau cel nasofaringeal”.

– monoglutamat de sodiu – o substanţă neurotoxică numită „excito-toxină”. Produce supraexcitarea neuronilor până la punctul decesului. Monoglutamatul de sodiu este toxic şi, atunci când este consumat în mâncăruri, cauzează migrene şi leziuni endocrine. Nu ar trebui să vă injectaţi niciodată MGS în organism. Din nefericire, exact asta fac muncitorii din sistemul medical atunci când vă vaccinează.

– Thimerosal – un compus al mercurului care provoacă leziuni severe, permanente ale sistemului nervos. Mercurul este foarte toxic pentru creier. Nu trebuie niciodată atins, înghiţit sau injectat. Orice doză este periculoasă.

Doctorii şi promotorii vaccinurilor mint atunci când spun că nu există mercur în vaccinuri. Până şi CDC recunoaşte ca vaccinurile încă mai conţin mercur (thimerosal).

Mai mult, Programul Naţional de Toxicologie admite în propriile documente că:
– Vaccinurile „pot provoca o creştere mică, dar măsurabila a nivelurilor de mercur din sânge”;

– „S-a descoperit că thimerosalul poate traversa bariera hemato-encefalică şi bariera placentară”;

– „Pericolele thimerosalului includ neuro şi nefrotoxicitatea (toxicitatea creierului şi a rinichilor)”;

– „Profilurile toxicologice similare dintre etil şi metilmercur cresc posibilitatea apariţiei neurotoxicităţii chiar şi în cazul dozelor mici de thimerosal”;

– „Nu există încă reguli orientative pentru expunerea în siguranţă la etilmercur, metabolitul thimerosalului”;

– „Evaluarea a determinat că folosirea thimerosalului drept conservant în vaccinuri poate rezulta într-un aport de mercur în primele 6 luni din viaţă care depăşeşte normele recomandate de Agenţia de Protecție a Mediului”;

– „În Statele Unite, thimerosalul se regăseşte încă sub forma conservanţilor în componenţa vaccinurilor pentru copii, precum şi în câteva produse biologice recomandate în timpul sarcinii. Thimerosalul rămâne conservantul din anumite vaccinuri administrate adolescenţilor şi adulţilor. Mai mult, thimerosalul continuă să fie folosit internaţional drept conservant în vaccinuri.”

Raportul continuă cu afirmaţia că studiile FDA au găsit totuşi că thimerosalul nu reprezintă niciun pericol pentru sănătate. Mai spune de asemenea că producătorii „lucrează” la eliminarea thimerosalului din vaccinuri, dar în realitate acesta se regăseşte încă în compoziţia lor.

Interesant este că FDA cere ca thimerosalul şi conservanţii similari să se adauge doar în vaccinurile „multi-doză” – flacoane ce conţin mai mult de o doză de vaccin. Companiile farmaceutice ar putea, dacă ar dori, produce vaccinuri „curate”, fără mercur/thimerosal. Dar aleg să ignore această variantă deoarece este mult mai profitabil să produci vaccinuri multi-doză. Cum menţionează raportul: „Conservanţii nu sunt necesari în produsele împachetate în flacoane de o singură doză. Flacoanele multi-doză sunt preferate de către anumiţi doctori şi anumite clinici datorită faptului că acestea sunt adeseori mai ieftine şi mai uşor de depozitat.”

Deci motivul pentru care copilul vostru este injectat cu aşa ceva se reduce la atingerea unui profit cât mai mare şi optimizarea spaţiilor de depozitare de către birourile de sănătate!

„Mercurul din vaccinuri este o teorie a conspiraţiei!”

Numeroşi „sceptici” şi doctori susţin că nu există un asemenea lucru precum mercurul din vaccinuri, şi că orice astfel de sugestie nu este nimic altceva decât o „teorie nebună a conspiraţiei”. Acest fapt arată cât de ignoranţi sunt toţi scepticii, doctorii şi toţi ceilalţi lucrători din domeniul medical: nu au nici cea mai mică idee ce se află în compoziţia vaccinurilor pe care le administrează pacienţilor. Tot ce trebuie să facă este să viziteze pagina web a CDC, unde vor găsi recunoaşterea fără echivoc a faptului că aceste chimicale sunt folosite în vaccinuri la ora actuală. Se pare că nu este o teorie conspirativă. Este status-quo-ul societăţii moderne de producere a vaccinurilor.

Aţi simţit migrena de după un vaccin? Aceea este senzaţia substanţelor chimice ce vă mănâncă din creier. Luaţi în considerare următorul fapt: cel mai răspândit efect secundar al injectării unui vaccin este durerea de cap. CDC admite că mai mult de 30% dintre cei vaccinaţi acuză dureri de cap sau migrene. Ia gândiţi-vă: ce ar putea fi în vaccinurile acelea care ar putea cauza durere de cap, migrene sau leziuni cerebrale? Hmmm… poate mercurul, formaldehida, aluminiul şi monoglutamatul de sodiu?… Chiar dacă eşti adeptul teoriei vaccinurilor ca modalitate ajutătoare de a învăţa sistemul imunitar să recunoască patogenii, de ce ar crede oricine – mai ales un doctor –, că este în regulă să injectezi fiinţa umană cu mercur, monoglutamat de sodiu, formaldehidă şi aluminiu?

Argumentul promotorilor vaccinării este acela că fiecare vaccin conţine doar o doză minusculă din aceste substanţe foarte toxice, şi deci este în regulă să fii injectat cu ele. Însă acest argument conţine o greşeală fatală: copiii din SUA sunt vaccinaţi de 20 de ori până împlinesc vârsta de 6 ani!!! Care este efectul cumulat al tuturor acestor vaccinuri, plus mercurul din plombele dentare şi sursele alimentare? Care este efectul injectării mercurului într-un copil ce suferă de o deficientă nutriţională cronică?

Cercetătorii nu cunosc răspunsul deoarece asemenea studii nu au fost niciodată făcute. Deci pot pretinde liniştiţi că nu se va întâmpla nimic rău şi continuă să administreze tot mai multe vaccinuri bebeluşilor, copiilor şi chiar mamelor însărcinate. Joacă ruleta rusească pe seama copiilor noştri, cum ar veni, joc în care fiecare injecţie ar putea produce un atac de apoplexie, comă, autism sau moarte.

Dacă vaccinurile sunt bune pentru tine, atunci de ce conţin atâţia aditivi care îţi fac rău? Nu cred că ţi-ai dori mercur în peştele pe care-l mănânci. Nu cred că ţi-ai dori monoglutamat de sodiu în sandviş şi în mod sigur nu ţi-ai dori formaldehidă în băutura răcoritoare. Deci de ce ai vrea să te injectezi cu aceste substanţe ucigătoare? Şi, cel mai important, de ce producătorii nu oferă vaccinuri „curate”?

Gândiţi-vă: când cumperi mâncare bio, îţi doreşti alimente fără mercur, fără monoglutamat de sodiu, fără aluminiu şi bineînţeles fără formaldehidă. Niciun om întreg la minte nu ar consuma aceste otrăvuri neurotoxice. Şi totuşi, uimitor, exact aceiaşi oameni stau aliniaţi pentru a fi injectaţi cu exact aceleaşi otrăvuri, autojustificându-şi ignoranța.

Şi mai absurd, industria vaccinurilor susţine că aceste ingrediente toxice sunt adăugate tocmai pentru a le face mai eficiente! Da, acesta e motivul: mercurul face vaccinurile mai eficiente! Parcă teoria din spatele vaccinurilor era că viruşii slăbiţi învaţă sistemul imunitar să dezvolte anticorpi împotriva adevăraţilor viruşi. Unde intră mercurul, MGS şi formaldehida în teoria asta?

Deci… Există vreun vaccin „curat”? Vă provoc să descoperiţi unul. Pur şi simplu nu există niciunul pentru marea majoritate a populaţiei. Aproape toate vaccinurile destinate maselor sunt fabricate cu substanţe neurotoxice care nu au absolut nimic de-a face cu ştiinţa vaccinării, dar au absolut totul de-a face cu autismul, Alzheimer, demența prematură, suprimarea imunităţii, prostirea la scară largă a funcţiilor creierului.


Citiți și:

Autoritățile americane recunosc implicit că vaccinurile provoacă autism, acordând despăgubiri de milioane de dolari unor copii afectați

Argumente raţionale în sprijinul dreptului părinţilor de a refuza vaccinarea copiilor

 

yogaesoteric
25 februarie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More