Monica Pop l-a acuzat pe Florin Cîţu de zădărnicirea combaterii pandemiei

Medicul Monica Pop nu se aliniază la linia oficială, declaraţiile sale stârnind reacţii vii în opinia publică. Ea este de părere că noul coronavirus a devenit „o vacă de muls, pentru mulţi”. De asemenea, ea îl acuză pe premier că nu a luat nicio măsură de pedepsire, după ce o cantitate mare de măşti de protecţie importate de noi au fost găsite neconforme.
Toate evenimentele au produs şi speculanţi. Au apărut situații de care mulţi s-au gândit că pot să profite material şi întotdeauna s-a petrecut aşa. Că este şi o planificare a afacerii în sensul ăsta este categoric adevărat şi foarte mulţi s-au gândit că e o bună vacă de muls şi chiar o găină cu ouăle de aur pandemia asta, pentru a profita şi a face nişte mișmașuri.“

Eu nu cred că a existat vreodată, în istoria omenirii, suspiciune mai mare decât în perioada asta. Niciodată, la niciun eveniment”, a declarat medicul Monica Pop, fost manager al Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, la postul Antena 3.

Cîţu, vinovat de zădărnicirea combaterii pandemiei?

Dr. Monica Pop l-a implicat pe premierul Cîţu în scandalul măştilor inadecvate, spunând că acesta nu a luat nicio măsură de pedepsire, după ce o cantitate mare de măşti de protecţie importate de noi au fost găsite neconforme.

Abia aici este vorba de zădărnicirea combaterii pandemiei”, a apreciat medicul oftalmolog.

De ce domnul Cîţu nu a luat nicio măsură, că nu l-a auzit nimeni să fi luat vreo măsură, că milioane de măşti au fost neconforme? De ce nu e acolo vina? De ce e de vină populaţia?

Fiecare a cumpărat ce a găsit. Nu am văzut niciun fel de măsură punitivă. Este extrem de grav. Asta este zădărnicirea combaterii pandemiei, că omul a cumpărat ce a putut să găsească”, a mai zis dr. Monica Pop.

Citiți și:
Avocatul Poporului: Nu poți să interzici unui om să aibă o viață socială pentru că nu a făcut un vaccin. Monica Pop: Orice vaccinat se poate îmbolnăvi. Populația nu a fost corect informată
Mirel Palada: „Pandemia covid este un pretext excelent pentru îngrădirea libertăților și erodarea democrației”

yogaesoteric
14 iulie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More