Mirel Palada: „Pandemia covid este un pretext excelent pentru îngrădirea libertăților și erodarea democrației”

V-am spus-o și anul trecut, v-o spun și acum. Pandemia covid va mai dura un an. Cel puțin un an. Indiferent de propaganda care caută să ne adoarmă fricile, că acuș-acuș e gata.

V-am mai spus-o, v-o mai spun și acum. Pandemia covid este un pretext excelent pentru îngrădirea libertăților și erodarea democrației, preschimbarea statului într-un behemot autoritarian. Libertatea de expresie? Un fleac. Un moft. Avem stare de alertă. Abuzurile autorităților? Un fleac. Un moft. Avem stare de alertă. Libertatea de mișcare? Uitați de ea. Avem stare de alertă. Libertatea de acțiune? Un fleac. Un moft. Stați în cotețele voastre. E stare de alertă.

Starea de alertă va fi prelungită de la o lună la alta, în mod viclean, parșiv, până o s-o considerăm noua normalitate. Va fi o stare de alertă constantă, pe termen indefinit, exact ca în 1984.

În spatele acestui paravan, abuzuri uriașe au fost, sunt și vor fi în continuare comise. Bani. Influență. Abuzuri. Nimeni nu va îndrăzni să zică nimic. E stare de alertă. Ne mănâncă de vii covidul și mai ales poliția gândirii dacă îndrăznim să spunem ceva. V-am mai spus-o, v-o spun și acum.

În curând vor introduce pașapoartele covid. Lumea va fi împărțită în cetățeni mai egali decât alții și cetățeni mai căței, mai proști, mai slugi, mai sclavi. O să vă placă. Doamne, ce-o să vă placă. Vorbim la anu’, pe vremea asta, să vă jupuiți pielea de pe ochi la profețiile lu’ Palada. Până atunci, o s-o ținem din criză în criză, din valul trei în valul patru în valul paișpe. În curând pe micile ecrane, următoarea izolare, următoarea sperietură. În maxim două săptămâni. Și pe urmă să vedeți la toamnă, prin noiembrie, cum înflorește din nou. V-am mai spus-o. V-o spun și acum. Nu mă credeți. Problema voastră. Ghinion.

PS: A, era să uit. Neapărat să purtați masca. Peste tot. Și în coșciug. Pentru că o veți purta toată viața de acum încolo. Obișnuiți-vă. Noua normalitate. Botnița vizibilă. Să nu care cumva să fiți liberi și să o dați jos, că e vai de capu’ vostru. De-abia așteaptă Poliția să vă salte, Poliția Gândirii să vă demonizeze. Trebuie să fie un marker vizibil al conformismului și slugărelii. Hai, respirați adânc. Miroase tare a sclavie.

Citiți și:
Moartea libertății, moartea omului
Gheorghe Piperea spune: „Fraţilor, cum este posibil să renunţaţi la libertate atât de uşor, pentru nişte motive atât de minore?”
Curând, nimeni nu va mai ști ce este libertatea trupului și a spiritului iar venitul minim universal va fi regula

 

yogaesoteric
15 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More