Năpasta îi va lovi pe toți: întâi pe cei din marile orașe, apoi la scurt timp și pe cei de la țară

Fraţii mei, voi intra direct în subiect: dezastrul a început. Cum s-a ajuns aici şi ce va urma, deja ştiu cititorii sau cei ce au mai citit câte ceva despre Sistem şi profeţiile din Sfânta Scriptură sau ale Sfinţilor Părinţi.

Ce e necesar să facem, iar s-a mai discutat. Dar aceste aspecte este nevoie să fie reluate. Şi asta cât mai des:

În primul rând este nevoie să conştientizăm necesitatea ruperii de Sistem. Este foarte important să ne transformăm multe dintre concepţiile pe care le avem, să renunţăm la planurile ce ni le făcuse pe când lumea părea încă normală, să privim altfel cele ce ne înconjoară, să începem a ne detaşa de rutina de până acum.

Pentru cei de la oraş, ruperea de Sistem este extrem de dificilă, de aceea este nevoie să fie începută acum, nu mâine. Este neapărat necesar să renunţăm definitiv la teoria fundamental greşită că şi altă dată în istoria umanităţii au fost războaie, că şi altă dată au fost crize, că şi altă dată a fost foamete, că şi altă dată au fost revoluţii, cu alte cuvinte, că cele ce se petrec acum s-au mai petrecut şi prin urmare putem să dormim pe noi, căci va trece…

Nu vă lăsaţi înşelaţi, căci evenimentele ce se află actualmente în desfăşurare şi mai ales cele ce iminent vor urma, sunt unice în istoria umanităţii. Acest teribil cumul de probleme (criză, foamete, revolte, război) cu care se confruntă umanitatea într-o perioadă extrem de scurtă de timp nu s-au mai petrecut vreodată la scara aceasta şi nici nu se vor mai petrece. Ele au fost declanşate voit cu un singur scop: acceptarea de către omenire a aşa-zisei „soluţii” salvatoare: Noua Ordine Mondială a Guvernului Mondial stăpânit de Antihrist şi acceptarea semnului fiarei.

Mulţi întreabă: există scăpare? Pentru a putea răspunde, este necesar să definim foarte exact ce înseamnă „scăpare”. Dacă ne gândim la o modalitate de a fenta Sistemul rămânând în marile oraşe, răspunsul e NU. Dacă ne gândim la o retragere în comunităţi rurale, răspunsul este de asemenea NU. Astfel de comunităţi nu reprezintă decât o foarte scurtă perioadă de pregătire, un soi de tragere a aerului în piept înaintea efortului, căci valul „tsunami” va lovi întâi oraşele şi apoi restul.

Dacă însă prin scăpare înţelegem mântuirea, atunci răspunsul este categoric DA, există scăpare. Este necesar însă să înţelegem că deşi omul este trecător pe acest pământ şi prin urmare dator să se străduie pentru a beneficia de această scăpare în timpuri, să le zicem, normale, în vremurile apocaliptice ce vor urma, chestiunea devine ceva mai complicată. De aceea este nevoie să ne pregătim în mod special. Asta înseamnă mai multă practică spirituală decât până acum, înmulţirea faptelor bune, mărturisirea şi, pentru mulţi, mucenicia.

În plus însă, pentru a putea mai uşor porni pe drumul acesta, este necesară, după cum am spus, ruperea de Sistem.

Această rupere de Sistem o putem asemui cu ruperea de material, de „necesităţile” nenecesare. Semnul fiarei nu va fi impus cu forţa, în sensul că nu ne vor lega de stâlpi şi ni-l vor pune, ci va fi acceptat, căci altfel, fără el nu vom putea vinde sau cumpără. Dar de acest „nu vei putea vinde sau cumpără fără semn” se sperie doar cei prinşi în Sistem… Unui pustnic de exemplu, nu-i pasă. El rămâne în gaura sa din pământ şi mănâncă ce-i dă bunul Dumnezeu. El n-are „necesităţi” precum impozitul la casă, rată la bancă, benzină la maşină, îmbrăcămintea la modă, abonamentul la telefon etc.

Cum începem ruperea de Sistem? Prin renunţări. Ai haine în bună stare? Nu mai lua altele. Nu mai fă împrumuturi la bancă. Nu contează cât de mulţi bani ai, fă toate acestea. De fapt, cu cât mai mulţi ai, cu atât mai greu te vei rupe. Decide acum (şi nu amâna): rămâi în oraş sau pleci la ţară?

În primul caz, vei fi printre primii loviţi. Cum te pregăteşti? Vinde acum, cât bunurile materiale mai au încă un preţ cât de cât. Mâine va fi mai mic iar poimâine poate nu vei mai avea cui vinde. Ce faci cu banii? Dacă alor tăi le este frică de primul val, mută-i la ţară. Cu restul banilor, sau dacă eşti singur, adună comori în Ceruri, adică ajută-i pe alţii.

Dacă vrei să pleci la ţară, începe acum, nu mâine. Încheie acum socotelile de la oraş. Nu mai aştepta, căci aştepţi degeaba. Este necesar să înţelegi însă că plecatul la ţară nu este „soluţia” ce va rezolva definitiv problema. Nici acolo nu vei scăpa de Sistem. Vei avea pământ acolo, vei avea casă, deci ca să le poţi avea va fi nevoie să fii încadrabil în Sistem şi ca să fii încadrabil în Sistem, este obligatoriu să porţi semnul fiarei, mai devreme sau mai târziu…

Sursa: saccsiv 

Citiţi şi:

Cinci profeţii semnificative ale Părintelui Arsenie Boca despre România

Peter Deunov – Profeţii despre vremurile pe care le trăim

Unele profeţii ale clarvăzătorului sârb Mitar Tarabih care se referă la România şi chiar la şcoala noastră spirituală de yoga

yogaesoteric

18 decembrie 2019 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More