Nativii Fecioară în 2011

de astrolog Rodica Purniche


Spiritualitate: Evoluţia spirituală a nativilor Fecioară este foarte mult condiţionată în acest an de comunicare. Ei au de învăţat să comunice şi, în felul acesta, să se descopere pe ei înşişi, în aspectele lor elevate, divine. Eliminarea prejudecăţilor limitatoare şi a mentalităţilor închistatoare sunt scurtătura către autotransformarea prin iubirea propriei fiinţe, de care foarte mulţi au nevoie. În felul acesta, mercurienii noştri critici şi perfecţionişti pot înţelege că forma este o expresie a necesităţii, că greşelile sunt omeneşti şi că, în fond, a se accepta şi a se iubi aşa cum sunt înseamnă, în realitate, a-L iubi pe Dumnezeu aşa cum Se manifestă El prin fiecare dintre noi. Abia de la acest nivel nativii Fecioară pot înţelege cu adevărat ce a vrut Iisus să ne transmită când a spus: „Iubeşte-l pe aproapele tău ca pe tine însuţi”.

Iubire: An foarte bulversant din punct de vedere relaţional pentru altruistele Fecioare. Poveştile de dragoste pot anima viaţa lor profesională şi pot face aceste fiinţe care se sacrifică mereu de dragul celorlalţi să-şi aducă aminte că ele au nevoie şi de împlinire afectivă. Pentru nativii acestui Semn zodiacal, anul 2011 poate fi „recreaţia mare” în care să se îndrăgostească și în care singura subordonare permisă şi posibilă acum este aceea faţă de vocile diafane ale inimii, faţă de viaţa în doi, faţă de minunile iubirii.

Sănătate: Am putea spune că sănătatea este „specialitatea casei” şi ne-am aştepta ca nişte fiinţe cu atâta discernământ să fie scutite de probleme. Iată însă că nu este aşa, deoarece raţiunile inimii sunt cu totul altele decât raţiunile minţii. Iubiri multe sau neaşteptate, poveştile romantice de dragoste sau sacrificiile totale, adeseori exagerate făcute pentru cei dragi pot afecta sever starea fizică a acestor nativi atât de curaţi şi la propriu şi la figurat. Şi asta pentru că nativii Fecioară sunt excesiv de sensibili la tot ceea ce vine de la ceilalţi, riscând uneori să se îmbolnăvească de inimă rea. A-i accepta pe oameni aşa cum sunt, a tolera şi a ierta necondiţionat, alături de o compasiune reală constituie „reţeta” lor în 2011.

Bani: Atenţie foarte mare la cheltuieli din dragoste. Fiinţele pe care le iubesc le pot prăpădi venituri şi bunuri de viaţă. Familia le poate cere, de asemenea, foarte mult, mai ales dacă este vorba despre copii şi bătrâni, persoane pe care guvernanţii noştri le-au cam trecut, material vorbind, la index. De asemenea, cheltuielile pot fi foarte mari la cei care au copii la şcoală sau la studii cu pretenţii. Cei care au afaceri personale sau care sunt deja înstăriţi ar fi bine să se abţină de la orice investiţie şi să se întrebe dacă sau cum ar putea trăi în cazul unui faliment neaşteptat sau al pierderilor totale. Nativii Fecioară tind să muncească mult pentru puţin sau să constate la sfârşitul lui 2011 că nu prea au avut ce sau din ce să câştige. Cei angajaţi e posibil să o ducă mult mai bine, din simplul motiv că, pentru ei, a face faţă unei vieţi chinuite este deja ceva normal.

 Nativii Leu                                                                  Nativii Balanţă   

yogaesoteric
7 ianuarie 2011

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More