Nativii Leu în 2011

de astrolog Rodica Purniche

Spiritualitate: Este posibil ca, pentru aceşti nativi, sănătatea să fie calea către acceptarea totală şi înţelegerea profundă a relaţiei om-Dumnezeu. Căderile din funcţie, pierderea definitvă a valorilor care le-a motivat ascensiunea socială, perimarea creștinismului dogmatic şi certitudinea unei ordini universale divine pot afecta starea interioară a acestor native care, în funcţie de meritele acumulate Acolo, Sus, la Tatăl Ceresc, pot avea revelaţia măreţiei şi a existenţei tainice a lui Dumnezeu. În faţa agresiunii şi a violenţei vieţii zilnice, în faţa acestei lumi trăind în virtutea non-valorii, nativii Leu este posibil să caute liniştea pădurilor, a parcurilor, a oazelor cu verdeaţă sau să se bucure de grădina personală, trăind – conştient sau nu – bucuria comuniunii cu Dumnezeu manifestat în Natură.

Iubire: Nativii Leu – şi ne referim îndeosebi la bărbaţi, au probleme cu femeile. Ei vor resimţi cel mai profund anul acesta că, într-adevăr, „banii nu aduc fericirea”. După un 2010 care i-a răsfăţat pe plan sentimental, 2011 pare să le arunce în aer toate speranţele, dar şi toate iluziile, obligându-i să ia în considerare aspectele elevate, rafinate, ale sexualităţii, fiind poate cei dintâi care să (re)gândească foarte serios problema continenţei sexuale. Avem în vedere, pe de o parte, longevivii erotici (generaţia cu Pluto în Leu) iar pe de altă parte „bateriile sexuale” (generaţia cu Pluto în Scorpion) care, după o educaţie lacunară (primii) şi după o libertate de joasă calitate (cei din urmă) vor realiza că iubirea şi dragostea sunt întregul împlinitor, profund, al rasei umane.

Sănătate: Dorinţa lor de a fi primii şi cei mai buni, certitudinea că pot fi şefi sau conducători, regalitatea lor înnăscută care îi face să desconsidere oameni poate chiar mai buni decât ei îşi vor arăta în acest an roadele. Dacă aceste atitudini interioare au fost sau vor fi dublate de o viaţă relaţională aventuroasă sau traversată în forţă, nu trebuie să ne mire că problemele cardiace sau lipsa de direcţie în viitorul apropiat le va solicita la maximum sănătatea. Confruntaţi cu căderi din funcţie sau cu răsturnarea – adeseori brutală – a sistemului lor de valori, nativii Leu este posibil să treacă în 2011 prin multe situaţii-limită la care, probabil, nu s-au gândit niciodată. O alimentaţie controlată i-ar putea ajuta să evite foarte, foarte mult cele menţionate mai sus.

Bani: Dacă, de-a lungul vieţii, aceşti nativi au strâns „bani albi pentru zile negre”, este posibil ca anul acesta să-i cheltuiască pentru restabilirea sănătăţii sau efectiv să-i piardă printre degete pentru copii. Cei viciaţi sau deja aglutinaţi în goana după plăcerile vieţii este posibil să piardă averi sau chiar să-şi rişte viaţa de dragul jocurilor de noroc sau al femeilor. Cei care, dimpotrivă, sunt la clipa construirii unui viitor, vor face o investiţie uriaşă ce va conta enorm peste câţiva ani. Artiştii au şansa să se lanseze sau chiar să genereze noi mişcări estetice care, însă, vor avea nevoie de serioase susţineri financiare.
 
 Nativii Rac                                                                  Nativii Fecioară
 

yogaesoteric
7 ianuarie 2011

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More