Nativii Rac în 2011

de astrolog Rodica Purniche

Spiritualitate: Aceşti nativi vor descoperi beneficiile spirituale ale iertării şi se vor transforma în mod conștient dând o direcție clară energiei lor creatoare, fie că este vorba despre activitatea artistică propriu-zisă, fie că este vorba despre fuziunea amoroasă. Vor descoperi, totodată, că există familii spirituale, mult mai importante decît familiile pe care oamenii şi le fac prin căsătorie şi pe care şi le desfac după aceea prin divorţ. De asemenea, mai ales femeile Rac vor descoperi că putem face mult mai mult decât copii cu energia sexuală şi probabil că descoperirea aceasta va fi cotitura fundamentală în actuala lor existenţă. Nu în ultimul rand, nativii Rac în general şi femeile Rac în special vor avea o contribuţie importantă în acest an la vindecarea spirituală a planetei.

Iubire: Anul este interesant şi totodată solicitant pentru aceşti nativi, deoarece, dacă vor cu adevărat să fie fericiţi, ei au de învăţat să tacă, realizând că proverbul „tăcerea e de aur şi vorba de argint” conţine un adevăr foarte preţios. Relaţiile lor de cuplu depind foarte mult de concesiile pe care trebuie să le facă, de atenţia acordată fiinţei iubite, de felul în care comunică şi de capacitatea de a accepta legile fundamentale ale vieţii, generate de cele trei mari evenimente existenţiale naştere, căsătorie, Trecerea în lumile de Lumină ale lui Dumnezeu.

Sănătate: Este foarte necesar pentru aceşti nativi să dezvolte de-a lungul acestui întreg an o gândire pozitivă. Nevoia lor aproape patologică de securitate tinde să le creeze probleme de sănătate foarte mari, a căror cauză este strict emoţională, generată de starea de regres relaţional al societăţii contemporane, în care valorile tradiţionale precum familia, profesia, dezvoltarea economică sunt efectiv depăşite de prezent. În această lume în care nativii Rac nu se regăsesc, angoasa existenţială poate face ravagii. Credinţa fermă în Dumnezeu, capacitatea de a iubi Creaţia în întregul ei, dăruirea afectivă necondiţionată şi decoperirea părţii frumoase din fiecare fiinţă umană pot constitui repere de nezdruncinat, cât şi remedii medicale reale în astfel de timpuri.

Bani: Nativii Rac sunt oamenii momentului. 2011 sperăm să fie ceva mai lejer pentru ei, deşi experienţele de viaţă nu-i vor lăsa în pace nici acum. Deoarece pe ei Dumnezeu i-a dotat cu capacitatea de a-i hrăni/susţine pe ceilalţi în toate momentele lor dificile, nativii Rac au un an nu neapărat de cheltuieli, cât de „rostuire” într-un fel sau altul a fiinţelor pe care le iubesc. Părinţi, copii, rude, prieteni, iubit/iubită – pentru fiecare va fi nevoie de un bănuţ dat din inimă. În condiţii de deteriorare accelerată a societăţii, aceşti nativi însă pot resimţi extrem de agresivă viaţa cea de toate zilele, care în România are impozite şi taxe „record”.
 
 Nativii Gemeni                                                                  Nativii Leu

yogaesoteric
7 ianuarie 2011

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More