Ne așteaptă vremuri grele!

Dacă te uiți la avertizările venite de la chiar producătorii de vaccinuri, constați că acei oameni sunt cinstiți. Ei nu au vrut să facă cercetare pe oameni și să preschimbe omenirea în șobolani de experiențe medicale. Numai că au venit politicieni și doctori și pacienți peste ei să ceară salvarea prin vaccinare pentru nebunia lor după bani! Și au cerut statele lumii să înceapă experimentul vaccinal fără respectarea etapelor, cercetarea îmbinată cu tratamentul.

Noi medicii și politicienii suntem responsabili prin șulfele noastre din guvern, presă, informații, sponsorizate de această industrie, că am schimbat omenirea în rezervor de cobai.

În afară de a ne masca, baricada în casa noastră, retrage din societate, din familie, din biserica noastră, din lume, de a construi ziduri între noi, chiar nu am putut face nimic. Închiderile au fost din cauză că nu exista vaccin.

Apoi a apărut vaccinul experimental fără număr, la liber, chiar cu stimulente de tip electoral (mită oficială cu mititei, bonuri de masă, premii etc.). Mulți s-au înțepat de bună voie, alții de nevoie, să poată merge la serviciu, (obligați de instituțiile de stat și/sau de firmele priovate), alții de teamă să nu aibă probleme în societate, mulți chiar cu două feluri de vaccin ca să fie siguri… Vrăjeala cu imunitatea mai slabă la vaccinurile clasice și că de aceea, chipurile, e nevoie să faci rapelul ca să fie vaccinarea completă, se pare că nu a ținut. Au apărut și doza 2 și doza 3 cu intenția clară de rafală programată la infinit.

Deși este clară ineficiența substanțelor experimentale așa-zis anti-covid – vaccinații umplând reanimările chiar în țările cu rate crescute ale „imunizării” cu înțepături, țări care au fost supuse restricțiilor severe repetate, supuse portului de mască, păstrării distanței, previziunilor sumbre – cursa înarmării cu vaccinuri continuă.

Ce putem deduce din evoluția din ultimele luni este că țările care raportau rate ale vaccinării complete de peste 90% au început să se bată mai puțin în piept atunci când spitalele s-au umplut cu cazuri noi în număr mare la pacienți vaccinați.

Acest fenomen arată clar tendința de a mușamaliza ineficiența vaccinării și de a pune cazurile în seama nevaccinării. În paralel am asistat la o reducere a importanței testului P.C.R., considerat până recent standardul în diagnosticul cazurilor, valorificat de presa inductoare de panică prin expresii momeală pentru oligofreni „Ai văzut ce multe cazuri?!”, „Ai văzut câți morți sunt și ce pline sunt reanimările?!”.

Alții, care ar fi trebuit să apere respectarea legii, au venit cu expresiile lor dintre care cea mai elocventă este „zădărnicirea măsurilor”, expresie neobolșevică la fel ca cea postdecembristă „nu ne vindem țara”. Mușamalizarea ineficienței măsurilor se face și prin terorizarea în continuare a populației! Pe lângă mușamalizarea ineficienței măsurilor, a inconsistenței logice și științifice a acestora, se ascunde și efectul nociv al restricțiilor, pe toate planurile, administrativ, medical, social, juridic, științific, pedagogic, cultural, turistic, religios etc.

În perioada imediat următoare accentul se va pune pe darea vinei pe nevaccinat.

Prin înșelăciune, mită, viclenie, presiuni, învinovățire, constrângere, crimă, majoritatea se va vaccina până la urmă, moment în care cadrul legislativ va fi modificat major, pe nesimțite de majoritatea obedientă. Toate aceste lucruri de care vorbesc acum sunt realități prezente, în curs de desfășurare, percepute acum doar de unii. Ce spun acum este din prisma unui om care plătește contribuții la stat pentru el și angajați, dă salarii, asigură pensie, ajutor social, contribuție la sănătate nu doar pentru el, care înțelege ceva din mersul societății și pune umărul la aceasta.

Mai pe scurt, se petrece acum ceva care știrbește și erodează treptat liberul arbitru, normalitatea, credința (Dumnezeu este Tatăl nostru de la care primește viață orice om).

Imbecilii care pun sirena nejustificat noaptea ca să sperie populația sunt polițai sau ambulanțieri cretini! Este complet nepotrivit să pui croncănitul mașinii de Poliție și girofarul când îți vine cheful că așa vrei tu ca milițian. Poliția Română nu știe că are asemenea exemplare care tulbură liniștea publică în loc să o asigure, pun ca niște maimuțe sirena și girofarul, singuri noaptea pe stradă, apoi vezi că peste câțiva metri opresc se ciorovăiesc între ei, apoi iar pun sirena și mai merg câțiva zeci de metri.

S-a dat ordin pe unitate să se facă așa ceva? Să se sperie populația? Dacă nu s-a dat acest ordin atunci să se ia măsuri împotriva imbecililor care pun aiurea sirenele și stresează inutil oamenii! Ne-au ajuns sirenele salvărilor, care susțin știrile alarmiste împotriva cărora nu se iau măsuri.

Dintre cei rămași în viață după tăvălugul acesta, puțini vor mai ști ce-i libertatea.

Ne așteaptă vremuri grele… dar și șanse de transformare, pentru cei care aleg să se trezească!

Autor: Dr. Adrian Cacovean

Citiți și:
Vaccinații, atac furibund și dement la adresa nevaccinaților
81 de studii de cercetare confirmă că imunitatea naturală la covid este egală sau superioară celei oferite de vaccinuri
Dictatura sanitară a fost dorită, cerută și ajutată

 

yogaesoteric
10 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More