New York: Un bărbat a murit în timp ce părăsea centrul de vaccinare, la 25 de minute de la inoculare

Un bătrân a murit în New York, la scurt timp după ce a primit un vaccin covid-19, potrivit surselor oficiale. Bărbatul în vârstă de 70 de ani, pe numele său Jacob Javits din Manhattan s-a prăbușit în timp ce părăsea centrul de vaccinare, la doar 25 de minute după ce a fost injectat, spune dr. Howard Zucker.

Primul ajutor i-a fost acordat în câteva secunde, dar bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost declarat mort la un spital local, la scurt timp după aceea. Nu este clar dacă moartea bărbatului este legată de vaccin, iar o anchetă este în curs de desfășurare, potrivit New York Post.

Indiciile inițiale arată că bărbatul nu a avut nicio reacție alergică la vaccin”, spune Zucker. Imediat după vaccinare a fost ținut sub observație 15 minute, timp în care „nu a prezentat reacții adverse”.

În declarația sa, Zucker a subliniat că el și alți experți în sănătate publică consideră că vaccinul „este sigur și, însoțit de măsuri de prevenție, inclusiv purtarea unei măști și distanțarea fizică, va pune capăt acestei pandemii”.

Îi încurajez pe toți newyorkezii să se vaccineze”, continuă Zucker.

Citiți și:
De ce vor muri vaccinații anti-covid pe capete în lunile și anii care urmează
Convulsii după vaccinul Pfizer
Spovedania lui Eric Clapton după injectarea cu serul covid. Acesta spune: „N-ar fi trebuit să mă apropii niciodată de acul seringii. Membrele mi-au devenit inutile în următoarele 2 săptămâni. Credeam că n-o să mai pot cânta vreodată la chitară.”

 

 yogaesoteric
2 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More