Nimeni nu îndrăznește să vorbească despre bioterorism, dar este un secret știut că de fapt China îl practică cu complicitatea restului lumii

Din fericire, o parte a presei a început să conștientizeze marea minciună care înconjoară această criză politică globală – nu de sănătate – sponsorizată de anumite elite ale căror fețe nu apar niciodată, deși apar cele ale celor mai apropiați reprezentanți ai lor, care sunt vizibili la Davos, la reuniunile Clubului Bilderberg, în forumurile Băncii Mondiale și ale Fondului Monetar Internațional sau în OMS și în alte organizații politice, economice, de sănătate, științifice și culturale. Nimic important nu se mișcă în plan uman fără ca aceste organizații, din think tank-urile lor, să nu-i fi injectat doza lor de otravă, acel secularism radical poluant, contrar naturii ființei umane. Nu vorbesc de dragul de a vorbi și iată faptele.

A fost o surpriză să citesc în Libertad Digital, întotdeauna atât de conservator, întreaga poveste a fraudei electorale comise în Statele Unite împotriva lui Donald Trump, odată ce New York Times a deschis cutia Pandorei. „Democrația era necesar să fie salvată”, a fost motivul și nimeni nu a fost șocat când s-a confirmat. În niciun mijloc presă, cu excepția celei alternative, nu a avut ecou marea fraudă electorală desfășurată prin mai multe țări europene, inclusiv Spania, mai exact Catalonia, profitând de noile tehnici și programe informatice cu algoritmi inteligenți și înșelători.

Alegerile din SUA au fost o cheie importantă în resetarea economică, dar și în impunerea ideologică, a se citi modelul Chinei, de subjugare a cetățenilor prin tehnologie și spălare a creierului, monitorizându-i non-stop, înregistrându-le toate acțiunile, chiar și cele mai intime gânduri. Și dacă asta nu este de ajuns, pentru asta există lagărele de concentrare, numite locuri de reabilitare, sau ceva de genul acesta. Este noua sclavie a oamenilor cu stăpân și fără drept la niciun fel de libertate. Fraudarea alegerilor din SUA a fost un semnal de alarmă. S-ar putea să nu mai existe niciodată alegeri libere, iar stăpânii lumii au vrut ca noi să știm aceasta. Ei vor ca cetățenii să se predea înainte de a lupta și nimic mai mult! Dar noi suntem Rezistența.

A fost, de asemenea, o plăcere să citesc în Libertad Digital și să ascult la Radio surpriza față de acordurile de la Davos și capitularea țărilor în fața Chinei, citându-i chiar pe Bill Gates și George Soros sau vorbind despre Noua Ordine Mondială, declarându-se nu adepții teoriei conspirației, ci capitulați în fața noilor evidențe. Este necesar să spun că ceea ce este etichetat drept „teoria conspirației” nu este altceva decât a vedea sau a deduce dincolo de ceea ce ni se arată. Este, într-un fel, o pasiune pentru puzzle-uri și pentru rezolvarea lor. Iar unele piese e nevoie să fii orb ca să nu le pui împreună.

Aceste mijloace de comunicare și-au dat seama, de asemenea, că chinezii ne-au indus în eroare în tot ceea ce ne-au spus despre virus, atât la început, cât și în timpul călătoriei ghidate la Wuhan a tehnicienilor OMS. „Am fost înșelați… Au ascuns totul.” Emisarii OMS nu au fost lăsați să se abată de la traseul pregătit de guvernul chinez în vizita lor de bilanț și au fost dezamăgiți. Ei au acuzat autoritățile chineze că au ascuns adevărata origine a virusului și au inventat teoria transferului de la liliac la om. Bineînțeles că au inventat-o. E nevoie să fii naiv, într-adevăr, și ignorant în ceea ce privește modul în care funcționează comunismul chinezesc și, mai ales, în ceea ce privește afacerile internaționale de această anvergură.

Aceasta ni se petrece pentru că suntem naivi, pentru că suntem ignoranți față de planurile stăpânilor lumii. Și nu pentru că nu ne-ar fi dat indicii pe ascuns, elaborând politici de tot felul care ar fi fost necesar să ne pună pe gânduri. În ce scop credeți că au elaborat legi atât de contrare esenței noastre, cum ar fi avortul, eugenia, eutanasia, căsătoria homosexuală, ideologia de gen, mișcările LGTBQI sau al treilea sex? Acestea nu sunt doar ideile miniștrilor. Acesta este miezul problemei, pentru că acest aspect ne slăbește ca umanitate. Deși fiecare element merită o analiză, în ansamblu și în sinteză, toate acestea au ca scop controlul populației și crearea dezbinării prin polarizarea opiniei, cu războaie fictive, căutând haosul pentru a-l face profitabil, sunt experți în acest sens.

Dacă adăugăm la aceasta modelul prusac de educație, dar reformat în rău, și ecranele care funcționează zi și noapte, avem deja modelul complet de homo videns pe care l-a avansat Sartori, un om abrutizat, fără capacitate de reacție și gata să fie manipulat. Și iată unde am ajuns! Să ne înțelegem: elitelor nu le plac ființele umane. Ei ne disprețuiesc. În jargonul lor, ei ne numesc viermi și turme.

Este încurajator faptul că unele mass-media au spus că OMS, cea mai coruptă organizație din lume, care este finanțată de companiile farmaceutice, în special de Fundația Bill și Melinda Gates, este la ordinele Chinei și conduce lumea. Să nu uităm că directorul genocidar Tedros Adhanom a fost numit de Gates cu voturile gigantului asiatic. De asemenea, merită să ne amintim că, în 2009, fără niciun motiv științific justificat, OMS a schimbat standardele pentru pandemie, deoarece întregul program era deja pregătit. De fapt, există date care sugerează că unele dintre epidemiile anterioare, cum ar fi gripa porcină și aviară, Ebola sau Zika, ar fi putut fi teste eșuate pentru stabilirea unui sistem de control global.

Aceste mijloace de comunicare au început să vorbească și despre originea incertă a virusului, exprimând îndoieli că ar putea fi natural, ci mai degrabă o creație de laborator. Aceasta nu se datorează lipsei de informații. Dar, bineînțeles, dacă așteptăm ca televiziunile sau experții de serviciu ai sistemului, plătiți să dezinformeze, să mintă și să insufle teamă populației, așa cum stabilesc elitele, să spună, atunci vom fi ultimii care vor afla, sau poate niciodată.

În documentele privind strategia urmată de mass-media / dezinformare există două rubrici curioase: „controlul mesajului” și „inundarea zonei”, adică bombardarea continuă a zonei cu discursul fricii și al morții. Să nu se vorbească despre nimic altceva. Chiar și aplauzele de la ora 20.00 pentru asistenții medicali vin din fabrică. Așa a fost recomandat în acele faimoase documente de monitorizare a pandemiei elaborate de o serie de grupuri, cum ar fi Institutul Hopkins.

Originea virusului într-un laborator chinezesc a fost discutată încă de la început. Unul dintre primii oameni de știință care au ieșit la înaintare a fost Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel pentru lucrările sale asupra HIV, care a declarat în cadrul emisiunii L’heure des pros de la Tele 7 că virusul sau o parte din el a fost manipulat în laborator. „Există un model care este în mod clar virusul clasic”, spune el, „dar au adăugat secvențe HIV la acest virus. […] Este o muncă foarte profesionistă a biologilor moleculari, foarte meticuloasă, am putea spune că este cea a unui ceasornicar, atunci când vedem secvențele.” El adaugă că nu știe cine a făcut-o, cu ce scop, și precizează că intenția sa nu este de a învinovăți pe nimeni, ci de a arăta faptele. El a dedus că, probabil, au vrut să facă un vaccin împotriva HIV și că „au luat mici părți din acest virus și le-au inserat în secvența mai mare a coronavirusului”.

Dar, pentru a nu strica spectacolul covidian, politicienii și presa își astupă urechile față de aceste informații și China continuă cu teza transmiterii directe de la liliac la om, o minciună repetată de oamenii de știință ai regimului, care ajunge la telespectatori învelită în hârtie de împachetat cu panglică. Deși este un secret deja știut, China nu vrea să audă de virușii de laborator și nici alte țări nu vor să audă de ei. Vom vedea în curând de ce.

În același timp cu Montagnier, s-a exprimat și medicul și biologul Rashid Buttar, specialist în medicină preventivă și expert în toxicologia clinică a metalelor. Când a început să cerceteze originea covid-19, a descoperit că virusul făcea parte dintr-un studiu realizat în Statele Unite în 2015, mai exact la Universitatea Carolina de Nord din Chapel Hill, publicat în revista Nature. El a spus: „Am văzut că era, de fapt, un virus chimeric. Se făceau cercetări pe această temă, chiar dacă exista un moratoriu guvernamental pentru a împiedica astfel de cercetări”. Acest aspect este extrem de important din cauza tuturor consecințelor pe care le implică secretul internațional.

Deși moratoriul la care se referă Dr. Rashid Buttar a intrat în vigoare, 3,7 milioane de dolari au fost transferați în China de la Institutul Național de Sănătate pentru a continua această cercetare. Cu alte cuvinte, experimentele au fost externalizate în China. Intră aici în scenă un alt personaj al acestui sinistru complot, imunologul Anthony Fauci, pe care Buttar îl acuză că este unul dintre pilonii falsei pandemii anunțate de Bill Gates la Universitatea Georgetown și în alte forumuri. Anthony Fauci ar fi deturnat banii contribuabililor pentru a crea ceea ce a devenit SARS-CoV-2.

Recent, prin intermediul unor documente scurse, am descoperit cu stupoare că și Spania a investit câteva milioane de euro în cercetarea de la Wuhan. La fel ca Spania, și alte țări. Acesta este motivul pentru care nimeni nu cere explicații Chinei cu privire la virusul himeric, deoarece majoritatea țărilor dezvoltate au oferit fonduri pentru cercetarea și crearea acestuia. Vorbim despre arme biologice, a căror testare și dezvoltare este interzisă în mod expres de către Națiunile Unite. Vorbim despre bioterorism. Acesta este motivul pentru care China își încordează mușchii și își șantajează partenerii pentru a scoate la iveală rufele murdare ale celor implicați. Acesta este un fel de „secret de stat” internațional și de aceea nimeni nu vorbește, cu excepția oamenilor de știință independenți.

Știm că, în China, oricine vorbește este executat direct, fără proces, așa cum s-a petrecut cu primii medici care au avertizat în legătură cu coronavirusul. Biologul Li-Meng Yang a fost rapid și a reușit să fugă în Statele Unite. Ea și echipa sa au publicat Raportul Yan, un studiu științific despre SARS-CoV-2, în care demonstrează că este vorba de un virus fabricat în laborator. Bazându-se pe scheletul unui coronavirus de liliac, aceștia au făcut o serie de modificări genetice pentru a putea trece de la animal la om. Virusul liliacului nu poate trece la om, deoarece există ceea ce se numește „bariera speciilor”. Potrivit acestui raport, care coincide cu opiniile altor biologi, printre care Luc Montagnier, virusul are inserții în genomul său pentru a codifica proteina spike a genomului uman, codificată de cromozomul 7, care este locul pe unde intră în celulele umane. Această modificare face ca această proteină să fie mai activă și îi permite să pătrundă mai ușor.

A existat o mare lipsă de interes din partea oficialilor internaționali, adică a OMS și a tentaculelor sale, pentru a afla natura SARS-CoV-2. Ei nu sunt interesați de adevăr. Pretextul pentru respingerea raportului Yang este acela că a fost elaborat de Rule of Law Society, o organizație cu sediul la New York, prezidată de Steve Bannon, nimeni altul decât unul dintre directorii de campanie ai lui Donald Trump în 2016.

Omul de știință chinez este un martor cheie în patru procese colective de mai multe miliarde de dolari intentate în California, Florida, Nevada și Texas împotriva guvernului comunist chinez pentru „neglijență, deranj public și răspundere strictă pentru implicarea în activități ultrapericuloase”.

Efectul China este mai mult decât vizibil, în ceea ce privește restricțiile și încălcarea drepturilor fundamentale ale omului. Legile comuniste chinezești contaminează drepturile medicilor și pacienților din restul lumii. Aici nu se lichidează profesioniștii din domeniul sănătății care îndrăznesc să nu fie de acord, dar se aplică un fel de pedeapsă cu moartea la locul lor de muncă și asupra prestigiului lor pentru că respectă jurământul lui Hipocrate și Declarația de la Helsinki, adică pentru că se ocupă de sănătatea pacienților lor, dincolo de sloganuri sau protocoale care conțin interese de nedescris. În Spania avem câteva nume proprii, iar în restul lumii câteva sute.

Omenirea nu a fost niciodată pe mâini mai rele. OMS a devenit un fel de paravan pentru un mare conglomerat de mari chiringuito-uri, din care fac parte organizații speculative care, deși poartă cuvântul medicină în numele lor pompos, cum ar fi Academia Americană de Medicină – creată de Congres, astăzi independentă și dedicată altor probleme sub masca medicinei –, în realitate, sunt lobby-uri, think tank-uri și institute ciudate, conduse de milionari fără scrupule, cu un IQ ridicat și un palmares excelent, absolvenți ai unor universități de top precum MIT, Stanford sau Harvard, de unde sunt răpiți de vânătorii de talente ai acestor ideologi ai Răului. Mulți dintre ei sunt implicați, direct sau indirect, în producția de produse agrochimice, transgenice și medicamente – exact ceea ce ne menține bolnavi cronic și pe medicamente – iar africanii și asiaticii mor cu miile sau se nasc cu defecte foarte grave, din cauza efectelor secundare ale panaceelor lor. Afacerile merg bine. Și reușesc aceasta prin exercitarea de presiuni asupra țărilor în diferite moduri. Este marea capcană deghizată a uzurpatorilor și a megalomanilor corupți.

Partea benefică a acestei pandemii, pe care o are fără îndoială, este că o bună parte a societății a ajuns la maturitate și discernământ, adică și-a pierdut încrederea în instituții și autorități. A încetat să mai creadă în sistemul corupt care ne-a adus toate acestea și capătă încredere în sine. Aceasta nu înseamnă că se declară anarhistă, ci un susținător al unei noi paradigme, cu multe instituții psihiatrice pentru megalomanii psihopați care se gândesc doar să facă rău pentru a-și umple golul lăuntric, și o lume mai blândă în care ființele umane bune să se dezvolte în pace și armonie.

Autor: Magdalena del Amo

Citiți și:
Senatul SUA: „Narațiunea establishmentului despre covid-19 este o minciună”
Sinistra Agendă din spatele panicii COVID-19
Covid, minciuna veacului

 

yogaesoteric
28 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More