Noam Chomsky: Nevaccinații trebuie să fie înfometați, la propriu, până se supun

Intelectualul de extremă stânga Noam Chomsky a făcut apel la guvernele din întreaga lume să separe persoanele nevaccinate de restul societății și să le refuze hrana, astfel încât acestea „să fie înfometate, până ajung să se supună”, arată enVolve.

Noam Chomsky

Filosoful a fost întrebat în cadrul unui podcast de pe YouTube cum ar arăta separarea celor nevaccinați la nivel practic. Chomsky a răspuns că cei nevaccinați nu pot fi forțați să se vaccineze, dar că ar fi necesar să se separe (de bunăvoie) de comunitate, pentru siguranța celorlalți și să caute singuri soluții pentru a obține mâncare, fără a intra în contact cu alții.

Astfel de oameni ar trebui să aibă decența de a se retrage din comunitate, iar dacă refuză să facă aceasta, atunci este necesar să fie luate măsuri pentru a proteja comunitatea de ei”, a declarat Chomsky, în cadrul emisiunii Primo Radical de pe YouTube.

Apoi apare întrebarea de ordin practic: cum putem să le ducem mâncare? Ei bine, asta este, de fapt, problema lor.

Desigur, dacă ajung cu totul lipsiți, atunci, da, e necesar să intervii cu o anumită măsură, pentru a le asigura supraviețuirea, la fel cum faci cu oamenii din închisoare”, a mai spus Chomsky.

Nevaccinații, comparați cu cei care nu opresc la semaforul roșu

Chomsky, lingvist, istoric și filosof, în vârstă de 92 de ani, a comparat oamenii care nu vor să se vaccineze cu cei care nu vor să oprească la semaforul roșu din trafic, spunând că, dacă oamenii își prețuiesc atât de mult libertatea, ar fi necesar să „găsească o modalitate de a și-o proteja și de a și-o asigura”, spune lingvistul Chomsky.

Citiți și:
Problema nevaccinaților
Australia construiește lagăre pentru nevaccinaţi şi „operațiuni în curs de desfășurare”

 

yogaesoteric
13 februarie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More