Noua Ordine Mondială a decis: Big Tech preia controlul deplin al mass-media!

Noua Ordine Mondială a decis: Big Tech preia controlul deplin al mass-media și nimeni nu se va împotrivi, căci pretextul găsit este unul nobil.

De fapt, noi știm că drumul spre iad este pavat cu intenții bune, nu-i așa?! Pentru noi, iadul va fi lumea ce se pregătește, iar intențiile bune au legătură cu „eliminarea fake-news” de pe piață, după cum tot turuie presa oficială cu regularitate. Pe scurt, a început ofensiva totală asupra site-urilor de știri, a ziarelor și televiziunilor, un grup restrâns de moguli primind sarcina de a controla orice informație apărută pe piață.

Decizia ca Big Tech să preia controlul deplin al mass-media a fost luată la Forumul Economic de la Davos, dar abia de curând elementele au început să se lege între ele.

Coaliția globală pentru siguranța digitală, lațul din jurul gâtului

Coaliția globală pentru siguranța digitală este, în fapt, noua dictatură instaurată în presă și asta într-un moment în care eficacitatea și pericolul pentru sănătatea oamenilor cauzat de vaccinurile experimentale sunt discutate din ce în ce mai mult pe rețelele de comunicare virtuală din întreaga lume.

Noua Ordine Mondială trece în ofensivă, într-o tentativă de a coordona cumva cenzura guvernelor cu platforma Big Tech. Prin unele locuri, deja s-a instalat panica, site-uri de știri se închid, dar există în toată această dispersare a forțelor libertății de exprimare și un semn bun. Este clar că trăim într-o nouă lume și este necesar să ne adaptăm la ea, avem de ales între neo-fascismul marxiștilor de la Davos și neo-maoismul chinez continental, din ce în ce mai prezent. Doar dacă, nu cumva, cele două doctrine se intersectează într-un anumit punct…

Ce s-a spus la Davos

La nivel public, din Coaliția globală pentru siguranța digitală fac parte șefi de la Microsoft, Netclean, Ofcom, WePROTECT, Otto, dar și politicieni din Ucraina (Mykhailo Fedorov), Australia (Julie Inman Grant), Singapore (Tan Kiat Cum) etc.

Amenințările la adresa securității digitale sunt numeroase. Cu Forumul Economic Mondial poziționat în mod unic pentru a accelera colaborarea public-privat necesară spre a avansa în securitatea digitală la nivel global, Microsoft așteaptă cu nerăbdare să participe și să contribuie la dezvoltarea de soluții pentru întreaga societate.

Frumos anunț, nu?! Doar știm că drumul spre iad este pavat cu intenții bune.

În spatele acestor termeni se află, de fapt, dorința de control total al informațiilor, așa cum este exprimată chiar pe site-ul World Economic Forum:

Una dintre principalele provocări ale securității online este proliferarea dezinformării în domeniul sănătății, în special în ceea ce privește vaccinurile. Cercetările au arătat că un număr mic de persoane influente sunt responsabile pentru cea mai mare parte a conținutului antivaccinare pe platformele de comunicare virtuală. Acest conținut pare să ajungă la un public larg (…) Este clar că ecosistemul media are un rol important de jucat în combaterea dezinformării și a face să ajungă la public informațiile corecte.

Așadar, doar „un număr mic de persoane influente” sunt de vină pentru tot ce înseamnă „fake news” în presă. Ca și cum nu ar exista mii de medici din întreaga lume care îndeamnă la prudență în fața vaccinurilor experimentale aruncate pe piață. Ca și cum nu există legi care încă spun că nicio vaccinare nu este obligatorie. Ca și cum nu ar conta că tocmai pe site-ul web al Agenției Europene pentru Medicamente se scrie că sunt 1.500 de decese în rândul persoanelor vaccinate și 150.000 de oameni rămași cu sechele grave în urma vaccinării. Ca și cum tot ce bănuim despre interesele industriei farmaceutice (Big Pharma) în pandemia covid-19 nu poate avea o bază reală de susținere…

Reuniune de grad 0 la Sun Valley Resort, Idaho

Dacă la nivel public se știu câteva nume de firme și persoane scoase la „defilare” în povestea preluării controlului mass-media, în spate, numele ce se găsesc sunt și mai interesante. De curând a fost mare vânzoleală într-un orășel neînsemnat din statul american Idaho. Acolo vin să pună lumea la cale Mark Zuckerberg, Tim Cook (CEO Apple), Jeff Bezos, Reid Hastings (Netflix), Brian Roberts (CEO al gigant media Comcast), David Zaslav (CEO Discovery) și câțiva șefi de la CNN și CBS News. Mai sunt magnați din Silicon Valley (Big Tech) și directori de la principalele instituții media americane. La aceeași masă s-au strâns magnați ai mass-media și titani din IT, deopotrivă cu investitori, politicieni, dar și trimiși ai agențiilor de informații americane.

Nimic nu mai intră pe rețelele de comunicare virtuală fără acordul lui Mark Zuckerberg, care tocmai ce a modificat algoritmii de preluare / publicare a articolelor pe Facebook.

Unii vorbesc despre o întâlnire secretă de tip „Bilderberg”, alții știu că acolo se stabilește soarta presei independente.

Citiţi şi:
Corsarii Big Tech, Big Pharma și Big Finance sunt atât de mari, au atât de multă putere și susținere… încât le suntem toți captivi!
New York Post: Caracatița Big Tech strangulează America
Religia Covid și patru tipuri de actori cu interese convergente

yogaesoteric
10 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More