„Bombă” din partea profesorului Ioannidis: Vaccinatul poate infecta și ucide nevaccinatul

„Bomba” a fost aruncată de respectatul profesor G. Ioannidis, întrucât acesta a afirmat că vaccinarea anti-covid nu este un panaceu împotriva transmiterea bolii și, prin urmare, este posibil ca cei vaccinați să îi îmbolnăvească pe cei nevaccinați.
Există un val epidemic activ care nu se va opri în curând. Este foarte puțin probabil să se oprească în următoarea lună”, a spus profesorul de epidemiologie Giannis Ioannidis la canalul MEGA.

Potrivit profesorului, „există încă dinamica valului epidemic”. „O putem preveni dacă o luăm în serios, cu blândețe, consens social și măsuri pentru a evita blocajele care au fost catastrofale.”

Domnul Ioannidis a descris blocarea drept o „soluție extremă” și a solicitat „măsuri ușoare și specifice” care să nu perturbe viața socială, „Pentru a continua să trăim logic până când valul epidemic este îmblânzit.”

Împotriva vaccinării obligatorii

În același timp, s-a opus vaccinării obligatorii.

Este o mișcare corectă de a vaccina pe cineva care lucrează în serviciile de sănătate. Cu toate acestea, acești oameni [care nu vor să se vaccineze] au argumente. Este greșit să îi expulzezi din sistemul de sănătate. Dacă pierdem 20-30% vom fi într-o poziție și mai dificilă”, afirmă profesorul Ioannidis.

Vaccinul nu este un panaceu împotriva răspândirii valului epidemic. […] eficacitatea sa în reducerea contagiunii este limitată. Vaccinul singur nu va opri valul epidemic”, a adăugat el.

„Vaccinatul îi va molipsi cei nevaccinați”

Domnul Ioannidis a susținut că există riscul ca persoanele vaccinate să răspândească virusul și să infecteze persoanele nevaccinate.

Vaccinul vă protejează cu o probabilitate de aproximativ 50% de a vă infecta, dar dacă vă creșteți expunerea de 10 ori, acest 50% merge la plimbare. S-ar putea să ajungem la situația că vaccinații sunt cei care perpetuează pandemia, iar cei nevaccinați vor plăti mai mult pentru asta. S-ar putea să ajungem în situația în care persoanele vaccinate îi infectează pe cei nevaccinați și chiar îi ucid pe unii dintre ei.

Citiți și:
Avertisment teribil: „Vaccinații îi pot îmbolnăvi pe cei nevaccinați… Părinții și profesorii vaccinați pot îmbolnăvi copiii!”
Dr. Oana Mihaela Secară spune: „Vaccinarea în masă ca metodă de oprire a transmiterii bolii nu se justifică pentru că ea nu se oprește prin vaccinare. Și vaccinații transmit boala la fel de ușor ca și cei nevaccinați”

yogaesoteric
10 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More