Noua Republică – A rezista transformării este inutil

 

Dezvăluirea la care vom asista în viitorul apropiat va revela adevărul despre sindicatele politice Kissinger, Bush, Clinton și Obama, care vor fi îndepărtate în mod pașnic și legal din viața americană pentru totdeauna. Obama și Bush Jr. au fost aleși ilegal și neconstituțional, prin fraudă. Ambii erau și sunt agenți controlați ai monarhiei europene. Folosirea clonelor în poziții de bancheri internaționali, fascismul spiritual și religios, managementul familiilor regale europene, managementul politicii americane, militarizarea industrială, asasinatele politice vor fi dezvăluite în masă. Faptul că au fost alese în mod democratic clone umane controlate în poziții de conducere la nivel national va fi, de asemenea, făcut public.

Actualul papă și alți lideri religioși care sunt controlați în sfera conștiinței de către Statul Profund occidental, în cadrul instaurării controlului și dezinformării religioase, vor fi demascați. Legătura ocultă dintre Vaticanul de la Roma și Coroana Regală din Londra va fi făcută cunoscută. Coroana europeană deține controlul asupra Sistemului Rezervei Federale al Statelor Unite și, de asemenea, asupra IRS-ului (Fiscul American – banii din impozitele americanilor se duc de fapt la Coroana Britanică, nu la Guvernul American, n.b.). Legitimitatea Coroanei Regale va fi examinată și, în cele din urmă, abolită. Cum se poate ca nenumiți, nealeși, necalificați, așa-numiții descendenți ai Elitei să aibă acces privilegiat la funcții înalte și să dețină o enormă bogăție și influență invizibilă?!

Se va expune rolul banking-ului ilegal, din umbră, al familiilor regale europene.
Lumea va fi martoră la scurgeri de documente, intervenții legale și dezvăluiri interne care vor provoca revoltă publică. În prezent vedem că se petrece deja aceasta. În întreaga lume, liderii naționali și regimurile care au legături politice, corporatiste sau legale cu guvernul american anticonstituțional din Washington DC vor fi înlăturate de la putere. Schimbări pașnice de regim vor avea loc în multe țări din întreaga lume; doar pentru a numi câteva: Australia, Coreea de Nord, Argentina, Yemen, Irak, Ungaria, Irlanda, Filipine, Qatar, România, Pakistan, Thailanda, Marea Britanie, Ucraina, Arabia Saudită, Germania, Turcia, Italia, Japonia, Mexic etc. – acestea vor beneficia în mod imens de transformarea regimului la nivel planetar.

Deoarece, în curând, va fi posibilă pacea, un guvern SUA ales în mod democratic va fi posibil. Manifestarea energiilor Antihristului cu vibrațiile scăzute ale minciunilor, înșelăciunii și lăcomiei, canalizate de trecutul politico-instituțional American, este pe sfârşite. Partidele Democrat și Republican vor deveni nesustenabile, prin urmare, Noua Republică se va instaura!

Vedem că epocile Kissinger, Bush, Clinton și Obama sunt înfrânte, deoarece nu mai pot supraviețui energetic în acest mediu vibrațional în continuă elevare. Majoritatea modificărilor geopolitice, financiare care până nu demult erau considerate imposibile, se petrec deja. Dolarul american actual va continua să existe sub controlul și proprietatea grupării din Asia și va fi susținut de aur, va câștiga valoare și se va elimina astfel corupția sistemului Fiat.

Înțelegem că „Bătrâniiˮ asiatici au controlul fondurilor de prosperitate monetară GESARA. Aceste fonduri sunt numite și „Conturile Colaterale (de garanție) Globaleˮ și sunt, de asemenea, monitorizate în mod ezoteric (de către Alianța Federațiilor Galactice prin St. Germain, n.b.). Informațiile despre aceste conturi monetare mondiale au fost extrem de complicat de urmărit de către facțiunile financiare americane necinstite, care sunt cu adevărat teroriștii financiari din ultimele 8 decenii.

Asasinarea lui John F. Kennedy și evenimentul de tip steag fals din 9/11 au fost planificate pentru a deturna acest act de regenerare economică, cunoscut sub numele de Legea NESARA („St.Germain World Trustˮ). Pe lângă faptul că banii vor fi alocați populației, acești bani vor fi de asemenea folosiți pentru a cumpăra toate companiile petroliere, cartelurile farmaceutice și băncile. Acești bani vor fi de asemenea folosiți pentru diverse proiecte umanitare și pentru implementarea tehnologiei energiei libere. De asemenea, această acţiune va conduce la anularea datoriei personale a fiecărui locuitor al Terrei. Întreaga populație a globului va beneficia de acest act umanitar deoarece Pământul este o planetă foarte abundentă.

Există suficienți bani pentru fiecare om, pentru a nu avea niciun fel de datorii. NESARA vizează distribuirea resurselor planetei către toată lumea, la nivel global, în mod echitabil. De asemenea, este vorba de punerea la punct a unor sisteme bancare benevolente pentru a realiza o corectitudine monetară la nivel mondial. Nicio ființă umană de pe Pământ nu va fi în imposibilitatea de a beneficia de această distribuire planetară a fondurilor monetare și nicio persoană sau corporație nu va fi capabilă să o oprească.

Ce se petrece pe planeta noastră în prezent a fost planificat de mii de ani. Tot ceea ce se face pe scena politică și extrem de numeroasele activităţi pe care nu le vedem deoarece se petrec în spatele scenei, au fost planificate de o Alianță a Pământului care lucrează cu rase extraterestre benefice din alte familii stelare.

Rasa umană este în favoarea unei complete restructurări a controlului planetar și a modului în care ne vom trăi viețile. Suntem pentru o transformare completă a paradigmei. Haosul pe care îl vedem şi care este condus de întuneric devine foarte evident. Rasa umană se trezește spiritual, fiinţele umane conștientizând ceea ce sunt cu adevărat: ființe multidimensionale, proprii creatori ai noii realități care se dezvoltă pe zi ce trece.

A rezista acestei transformări este inutil…


Citiţi şi:

De la aurarii medievali la familia Rothschild – banii fiat şi Marea Criză Economică

Actualizare Ben Fulford (8 iulie 2019): Victorie majoră, toate cele trei obeliscuri ale puterii au căzut: Washington DC, Londra și Roma

 

yogaesoteric
17 septembrie 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More