Noul Gestapo: Poliție politică în Germania, mai ceva ca pe vremea Stasi în RDG!

 

Intervievat, pe 17 iunie 2016, asupra fenomenului de contestare a politicienilor profesioniști și a elitelor, președintele Germaniei, Joachim Gauck, declara: „Nu elitele sunt problema, ci poporul”.

În Germania, pe 1 octombrie 2017, Bundestagul a adoptat legea (NetzDG) „care prevede amendarea rețelelor sociale cu până la 50 de milioane de euro dacă nu înlătură rapid sau dacă nu blochează accesul la știri false, la conținut xenofob și la conținut care incită la ură”. Ce știri sunt false, ce postări sunt xenofobe, sau care sunt cele care incită la ură, hotărăsc cenzorii Departamentului din Ministerul Justiției, însărcinat cu monitorizarea și controlul Internetului și al rețelelor de socializare, departament în fruntea căruia a fost numită o fostă informatoare STASI, Anetta Kahane!

La Doebeln, în Saxonia, sediul Alternativei pentru Germania (AfD) este atacat cu explozibili. Poliția estimează că explozia se înscrie în lunga serie de atacuri împotriva AfD, dar că este pentru prima oară când scopul atentatorilor a fost acela de a face victime. Alternativa pentru Germania (AfD) este singurul partid din Germania care se opune imigrației extraeuropene. Din cauza asta, deși este fondat de foști membri ai Partidului Creștin Democrat, AfD este considerat un partid de extremă dreaptă. Cei trei atentatori, arestați de poliție, sunt eliberați! Vor fi judecați în stare de libertate!

În Germania, la Bremen, deputatul AfD Frank Magnitz este bătut cu bare de fier de către membri ANTIFA. Frank Magnitz este transportat în stare gravă la spital. AfD denunță agresiunea într-un comunicat, punând-o pe seama „campaniei de ură dusă de clasa politică și de presa germană”. Înainte că Frank Magnitz să fie bătut bestial, sediul AfD din Bremen a fost ținta unui atac al membrilor ANTIFA.

În Germania, Uwe Kamann, deputat AfD în Bundestag, este bătut în față unui info-stand AfD. Uwe Kamann este internat în spital.

În Germania, casa lui Volker Munz, deputat AfD în Bundestag, este vandalizată de membri ANTIFA.

În Germania, lui Frauke Petry, la vremea aia președintă AfD, îi este incendiată mașina de către un membru ANTIFA rămas neindentificat.

În Germania, lui Beatrix van Storck, la vremea aceea vicepreședintele AfD, îi este incendiată mașina de un membru ANTIFA rămas, bineînțeles, neindentificat.

În Germania, la Munchen, Beatrix von Storch, unul dintre liderii marcanți ai AfD, este atacată cu acid butiric la un miting al partidului.

În Germania, casa lui Karin Wilke, deputat AfD în parlamentul landului Saxonia, este vandalizată de membri ANTIFA.

În Germania, casa lui Andreas Linkert, deputat AfD în Landstag, este vandalizată de membri ANTIFA.

În Germania, mașina lui Wilhelm von Gottberg, deputat AfD în Bundestag, este incendiată de către ANTIFA.

În Germania, candidații AfD la localele din Lubeck solicită secretizarea adreselor personale. Se tem că locuințele le-ar putea fi atacate de către ANTIFA. Vreme de o lună de zile, biroul competent nu le răspunde. Candidații AfD se adresează justiției. Însoțesc cererea cu o listă a atacurilor comise de ANTIFA asupra unor locuințe personale și sedii AfD din land. Anexează și un raport oficial al Verfassungsschutz – instituția care supraveghează organizațiile teroriste, raport care certifică atacurile. Justiția germană refuză secretizarea adreselor. Consideră că amenințarea nu poate fi dovedită și că este vorba de incidente izolate. O parte dintre candidați AfD renunță să mai candideze.

În Germania, casa lui Uta Ogilvie, cea care la Hamburg a fost scânteia care a dus la declanșarea demonstrațiilor anti-Merkel, este atacată de ANTIFA. Pagubele sunt evaluate la 50.000 de euro. Uta Ogilvie cere protecția poliției, dar este refuzată. Ea renunță să se mai implice în organizarea manifestațiilor. Uta Ogilvie nu este împușcată, Germania este o țară democrată.

În Germania, Postbank hotărăşte să închidă contul think-tank-ului de dreapta Institut für Staatspolitik, condus de Götz Kubitsheck. Trei cereri de deschidere de cont făcute la alte bănci sunt respinse imediat.

În Germania, Thorsten Schulte, comentator și scriitor, membru timp de 26 de ani al Partidului Creștin Democrat (CDU), scrie cartea Kontrollverlust (Pierderea controlului). Cartea critică politica de imigrație a cancelarului Angela Merkel și deschiderea granițelor, de către Merkel, prin încălcarea Constituției și a legislației germane. Cartea ajunge rapid pe locul doi în topul bestseller-urilor întocmit de Spiegel și pe primul loc în topurile Bild și Amazon. La câteva zile după publicarea cărții, canalul public de televiziune ARD elimină de pe Youtube o emisiune la care participase Thorsten Schulte. Thalia, liderul pe piață al librăriilor germane decide să nu vândă cartea lui Schulte în librăriile sale; alte librării îi urmează exemplul. Cartea dispare din topul Bild. Thorsten Schulte nu mai este invitat în niciuna dintre emisiunile de televiziune la care comenta.

În Germania, Silvana Heißenberg, o foarte populară actriță de televiziune și cunoscut model, critică politică imigrațională a Angelei Merkel și o dă pe aceasta în judecată la Tribunalul de la Haga. Nu i se mai oferă niciun rol și nicio agenție nu-i mai cere serviciile. Silvana Heißenberg nu este împușcată – Germania este o democrație.

În Germania, ziaristul și publicistul Matthias Matussek este concediat de Die Welt pentru critici aduse guvernului vis-a-vis de politică imigratională, după atentatul de la Bataclan.

În Germania, reportera Katrin Huß, angajată la televiziunea MDR, este concediată pentru că a permis celor intervievați să critice politica imigrațională a guvernului.

În Germania, Eva Herman, cândva cea mai populară prezentatoare de televiziune, este concediată pentru pozițiile sale pro-familie.

În Germania, Die Welt publică un sondaj din care reiese clar că doar un german din cinci mai are curaj să-și exprime liber, în spațiul public, opiniile despre subiectele tabu – imigrația extraeuropeană și Islam.

Noul șef al Serviciului Federal de securitate internă (Bundesamt für Verfassungsschutz), Thomas Haldenwang, amenință AfD că îl va pune „sub supraveghere”, pentru că, declară el, „Servicul federal de securitate internă dispune de prime indicații concrete că AfD duce o politică îndreptată împotrivă fundamentelor democratice ale Germaniei”. Plasarea oficială a AfD sub supraveghere ar permite Serviciului federal de informații interne să urmărească comunicațiile membrilor AfD, să le stocheze datele personale, să recruteze informatori și să utilizeze agenți infiltrați.

Thomas Haldenwang l-a înlocuit pe Hans-Georg Maaßen, care a fost demis de Angela Merkel pentru că i-a contrazis declarația în care spunea: „Avem înregistrări video că la Chemnitz au existat vânători de oameni, răzmerite, ură pe străzi și asta nu are nimic de-a face cu statul de drept”. Maaßen a declarat revistei Bild: „Împărtășesc scepticismul cu privire la vânători de oameni făcute de extremiști de dreapta în Chemnitz. Nu avem la dispoziție nicio informație credibilă că asemenea vânători ar fi existat.”

Toate sondajele dinaintea ultimelor alegeri locale au indicat că în Saxonia, AfD urma să obțină 30 de locuri în Lantag și să ocupe astfel primul loc. Prin urmare, Comisia Electorală a landului i-a validat AfD doar primele 18 locuri, dintr-o listă ce cuprindea 61 de candidați! AfD a sesizat Curtea Constituțională Federală reclamând că îi știrbește dreptul de a candida în alegeri. Curtea Constituțională Federală a respins cererea AfD!

În Germania, Die Welt publică pe prima pagină fotografiile unor intelectuali bănuiți a fi de dreapta. Fiecare fotografie are pe ea cuvântul „Rechts” – de dreapta. Intelectualii sunt prezentați în postura unor infractori urmăriți de poliție. „I-am verificat pentru voi” și „În Germania există din nou intelectuali de dreapta care ies cu tupeu în spațiul public”, își avertizează Die Welt cititorii, dând informații despre fiecare dintre cei vizați.

În Germania, buletinele de știri ale posturilor naționale de televiziune – ARD și ZDF – au zilnic drept sursă de informare „RND” – „Rețeaua de redacții din Germania”. RND (înființată în 2013) este redacția pentru știri supra-regionale și internaționale a grupului Madsack, cu sediul în Hanovra. Cel mai mare acționar al grupului Madsack este Deutsche Druck-und Verlagsgesellschaft. Deutsche Druck-und Verlagsgesellschaft este societatea de investiții media a Partidului Socialist German (SPD). Așadar, în Germania, SPD este zilnic sursă de informare a a posturilor de televiziune naționale ARD și ZDF și a peste 50 de cotidiene și publicații media. Așa se explică de ce criticii politicii guvernului și ai SPD (SPD se află la guvernare de peste 12 ani) sunt denunțați simultan în mai toată presa germană. În Germania, libertatea și independența presei este garantată. Pentru că Germania este o țara democrată.

Pe 11 septembrie 2018, Parlamentul European a hotărât, cu mare majoritate, prin votul a 448 de deputați, activarea articolului 7 împotrivă Ungariei pentru multiple încălcări ale democrației, ale independenței presei și justiției și repetate încălcări ale normelor statului de drept. Pentru că în Ungaria nu se petrece nimic din ce se petrece în Germania, în Ungaria nu este democrație, ci un autoritarism iliberal și populist.

Mulțumiri speciale lui Paul Bașotă, a cărui pagină de Facebook constituie un excelent izvor de informații necenzurate despre realitatea cotidiană din Germania.

Citiţi şi:


Germania adaptează cu nerușinare practicile tip Gestapo la timpurile noastre: Poliție politică pe Facebook și condamnare la închisoare!
Jurnaliştii sunt cumpăraţi. Udo Ulfkotte, fost jurnalist german, dezvăluie amploarea manipulării opiniei publice prin mass-media…

 

yogaesoteric
23 octombrie 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More