Noul normal: Femeie căzută moartă în plină stradă la Vaslui

Vă mai amintiți cum în 2019 se prăbușeau oamenii pe stradă în Wuhan? Atunci era minciună, dar acum prăbușirile bruște ale unor oameni sunt parte din #NoulNormal. Acum și la înmormântarea reginei Angliei, un ostaș din garda de onoare s-a prăbușit. Să fim bine înțeleși: nicio legătură cu vaccinarea anticovid! În garda de onoare a reginei sunt aleși mulți bolnăvicioși! #Edoarocoincidență”, a scris activistul pentru drepturile omului Marius Mioc, după ce o femeie s-a prăbușit pe stradă la Vaslui.

Scene cumplite pe Bulevardul Republicii din municipiul Vaslui! O operațiune dramatică de salvare s-a derulat timp de o oră, sâmbătă, 17 septembrie 2022, chiar în stradă, sub privirile îngrozite ale trecătorilor, după cum informează publicația locală Vremea Nouă:

O femeie de 66 de ani, care se îndrepta către autoturismul parcat pe marginea străzii, a căzut din picioare. Pentru că și-au dat imediat seama că femeii i se făcuse rău, oamenii din jur au sunat la Ambulanță. La fața locului a sosit în scurt timp o autospecială de la SAJ Vaslui, dar și un echipaj TIM de la SMURD. Femeia se afla deja în stop cardio-respirator, în momentul în care s-au pornit manevrele de resuscitare.

Polițiștii au sosit, de asemenea, la fața locului, dirijând circulația, întrucât operațiunea de salvare s-a prelungit aproape o oră, timp în care cadrele medicale au sperat să o poată readuce la viață pe femeie. Totul a fost însă în zadar, iar, într-un final, a fost declarat decesul”, mai informează sursa citată.

Citiți și:
Asasinate în masă cu sânge rece. Moartea subită se prelinge din seringă
Sindromul morții subite, apărut de niciunde
A fi împreună în România vie – NU „Noii Normalități” fabricate de triada Big Government, Big Pharma și Big Tech!

 

yogaesoteric
3 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More