„Nu se poate intra fără test”. Respinsă la urgențe, a avortat în parcare

Șoc la Sassari, Italia, unde o femeie însărcinată și vaccinată a fost respinsă de la urgențe, pentru că nu avea testul covid făcut recent. Femeia se simțea rău, se plângea de dureri abdominale și, neprimind niciun ajutor, a avortat în parcarea spitalului.

„Nu se poate intra fără test”

O femeie însărcinată a fost respinsă de camera de urgențe obstetrică a clinicii San Pietro din Sassari. Personalul medical nu a lăsat-o să intre, în ciuda faptului că femeia se plângea de dureri abdominale severe și pierderi de lichid amniotic.

Regulile cereau ca mai întâi femeia să facă testul de control pentru covid, în ciuda faptului că starea ei era atât de gravă.

La scurt timp după ce a fost respinsă, femeia și-a pierdut copilul. Avortul a avut loc în parcarea spitalului.

„Ne-au spus să revenim luni”

Soțul femeii, Enzo, a declarat pentru L’Unione Sarda că moașa de gardă, după ce a sunat la doctor, le-a explicat că „e necesar să facă un test molecular, indisponibil în acel moment și apoi să revină luni”.

Soția mea suferise mici pierderi, dar ceea ce o îngrijora cel mai mult era durerea abdominală, care se înrăutățea”, a explicat Enzo.

Femeia era vaccinată cu două doze și urma să o primească pe a treia, deja programată. Recent, însă, nu făcuse niciun test pentru covid.

I-au recomandat un paracetamol

Mă simt profund tristă și supărată, pentru că ceea ce a lipsit a fost înțelegerea umană. M-am simțit abandonată”, a spus femeia.

Soțul ei a continuat: „Alessia a pierdut copilul, într-o durere chinuitoare. Moașa care ne-a primit și căreia i-am expus problema ne-a făcut și ea să așteptăm 20 de minute. În final, ne-a trimis acasă, fără niciun consult, dar cu recomandarea să îi dăm Alessiei un paracetamol”, scrie Libero.

Citiți și:
Vaccinurile anticovid, impact devastator asupra vieții și sănătății copiilor născuți și nenăscuți: Mii de decese fetale și efecte grave asupra creierului, inimii și altor organe
Copiii „prostimii”, carne de tun pentru profitul Big Pharma? „Dr Fauci” al Germaniei recunoaște: „Nu mi-aș vaccina copilul”

 

yogaesoteric
14 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More