Numai o revoltă de proporții planetare ne mai poate salva. Oare ne vom trezi la timp?

Scurt rezumat plandemic

În vacanță, lumea considera că plandemia s-a cam fâsâit și din toamnă vom reveni la viața de dinaintea marelui guturai. Ar fi fost minunat, ar fi fost sublim să fie așa, dar este cu desăvârșire imposibil. Că doar n-au lansat păpușarii iadul pe pământ pentru ca acum, după ce ne-au fragilizat (sau frăgezit?) atât de bine, să ne lase să ne revenim? Nici gând! E doar un joc de-al lor, îl fac doar pentru a mări suspansul, în genul jocului pisicii cu șoarecele.

Viața anterioară marii răceli era departe de a fi perfectă, nu era nici măcar acceptabilă. Dar acum ne gândim cu nostalgie la acele vremuri. Acelea erau vremuri de normalitate și libertate, în comparație cu nebunia în care păpușarii psihopați și criminali ne-au forțat să trăim de un an și jumătate.

Văd că multă lume își stoarce mintea și se forțează să găsească soluții politice, medicale, economice etc. la situația cumplită în care ne-au împins psihopații globaliști. Este zbatere în pustiu, este absolut inutil orice efort de acest gen. Este foarte ușor de găsit rezolvarea problemelor. Nu inteligența ne lipsește, ne lipsește cel mai important atribut pentru a acționa, ne lipsește libertatea. Guvernele lumii nu mai au libertate, instituțiile publice nu mai au libertate.

Cum și-au pierdut statele suveranitatea și guvernele și instituțiile libertatea? Simplu, prin înlocuirea tuturor celor ce ar fi necesar să gestioneze treburile statelor și instituțiilor cu niște asasini la comandă, teleghidați de o mână de păpușari psihopați. Vă imaginați cât de tragicomică și de absurdă este situația în care am ajuns? Niște forme bizare de viață, niște psihopați, cei mai mulți trecuți binișor de 80 de ani, o sectă de sataniști decrepiți ce ar încăpea lejer într-un apartament cu două camere, fosilele astea reușesc să terorizeze și să decimeze aproape 8 miliarde de oameni!

Iertată fie-mi comparația, dar ne comportăm chiar mai dezamăgitor decât o turmă de bivoli ce este terorizată de un singur leu sau tigru. Un singur bivol are forță de zece ori mai mare decât a unui prădător. Și sunt sute de bivoli ce ar putea să-și străpungă prădătorii cu coarnele. Și uneori chiar o fac. Noi, ființe inteligente, nu avem acest curaj. Se pare că nu inteligența este trăsătura noastră predominantă, ci lașitatea.

Păpușarii de azi sunt nepoții și strănepoții păpușarilor care au conceput această schemă piramidală planetară. Cu o migală diabolică și cu o perseverență demnă de o cauză mai bună, acești psihopați au reușit să preia întreaga planetă în ghearele lor veninoase. În acest moment nu mai există probabil în niciun post de decizie vreun om de bună credință. În aproape nicio țară din lume! Toți sunt plantați în funcții cu misiuni clare și precise. Toți execută misiuni de asasinat economic și biologic asupra propriilor popoare. Sunt aleși pe sprânceană, cei mai imbecili dintre imbecili, atât de imbecili încât nu înțeleg cât de repede le vine și lor rândul. Cei mai îndrăciți dintre sataniști, atât de îndrăciți încât execută orice crime fără a sta pe gânduri și fără nicio remușcare.

Planeta a devenit un Colosseum gigantic în care vor fi sacrificate miliarde de oameni. Numai că nu mai există lupte între gladiatori, există doar călăi și victime. Și nimeni dintre muritori nu-i poate vedea pe cei care au ordonat marea extincție, deci nu pot să-i salute, așa cum era datina luptelor din arene. În schimb, păpușarii supraveghează cu ochi de vultur toată acțiunea și intervin cu corecții atunci când este cazul. E înfiorător de simplu, implacabil și nemilos. Obiectivul lor este genocidul pentru vreo șapte miliarde de pământeni și preschimbarea celor rămași în niște sclavi mancurtizați și aproape robotizați. Așa înțeleg psihopații să „salveze” planeta. Crizele ce urmează să vină peste noi sunt doar mijloace și urgii lansate de păpușari pentru îndeplinirea obiectivului.

Numai o revoltă de proporții planetare ne mai poate salva. Oare ne vom trezi la timp?

Autor: Albert Toma

Citiți și:
Dezvăluiri esenţiale referitoare la adevăratele scopuri ascunse ale acestei „pandemii”artificiale… (I)
Manipularea maselor și torturarea psihologică a majorității popoarelor… simultan

 

yogaesoteric
8 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More