O activistă britanică de extremă stângă afirmă că „brânza este rasistă și produsele lactate ar trebui interzise în școli“

Alison Plaumer, o activistă britanică de extremă stângă, susține că multe rase sunt intolerante la lactoză, motiv pentru care consideră că lactatele ar trebui să fie interzise din școlile din Marea Britanie.

Britanica, care face parte din grupul de extremă stângă „Rebeliunea Extincției”, a inițiat o petiție prin care solicită oficialilor consiliului local să interzică brânzeturile și alte produse lactate din meniurile din școli, susținând că există un „element rasist” în servirea acestor produse alimentare, deoarece un procent mare de minorități este intolerant la lactoză.

Probabil, există un element rasist în a servi prea mult produsele lactate, deoarece 65% din populația lumii este intolerantă la lactoză, mulți din comunitatea BAME (negri, asiatici și minorități etnice)”, a afirmat Alison Plaumer, lider al „Rebeliunii Extincției” din orașul Brighton, relatează Sussex Live.

În ciuda pretențiilor lui Plaumer de inechitate și rasism, o opțiune vegană fără lactate este disponibilă în prezent în fiecare zi a săptămânii pentru copiii care sunt înregistrați ca vegani. De asemenea, Alison Plaumer, fost angajat al Partidului Verde și lector de științe sociale, solicită ca mai multe evenimente organizate de consiliu să fie vegane atunci când pandemia de coronavirus se va termina, notează RemixNews.

Citiţi şi:
Culmea rasismului! O organizație pentru drepturile animalelor susține că laptele este un «simbol al supremației albilor»
Te doare capul: o feministă de culoare acuză sistemul medical de rasism pentru că folosește… pansamente albe!!!

 

yogaesoteric
15 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More