O asistentă medicală din Texas, care a lucrat la secția covid, a murit subit, la 57 de ani. Spunea despre nevaccinați că „se uită prea mult la Fox News”

O asistentă medicală din Texas care a dat vina pentru cazurile de covid-19 pe „știrile conspiraționiste”, pe cei nevaccinați și pe cei care nu purtau măști, a murit subit luna aceasta. Nu a fost dezvăluită cauza decesului, scrie Frontline News.

Kathryn Wyant Huffman lucra ca asistentă flotantă la Medical City Dallas Hospital și vocifera pe rețelele de comunicare virtuală despre cei care nu se conformau mandatelor, lăudându-i în același timp pe cei care se vaccinau ca având „bun-simț și curaj.

În noiembrie 2020, Huffman a intrat pe Facebook pentru a-i face de rușine pe cei pe care îi vedea că nu purtau măști, susținând că aceștia „se uită mult la Fox News”. Femeia, pe atunci în vârstă de 57 de ani, i-a lăudat pe cei care s-au conformat restricțiilor ca fiind „vecini și cetățeni decenți și grijulii.

Tocmai am avut parte de un moment extrem de plăcut. Am intrat într-un magazin 7-11 lângă casa mea după ce am lucrat 13 ore la terapie intensivă covid; terenurile de baseball de peste drum pline de jocuri de baseball pentru copii în plină desfășurare.

2 bărbați maturi, tați stereotipi de sportivi, separat, intră în magazin fără mască. Proprietarul are un semn făcut de mână pe ușă, «masca obligatorie». Merg de parcă ar fi proprietarii localului. Nu le-ar păsa deloc. Eu sunt în halat cu numele spitalului meu foarte cunoscut brodat pe tricou. Masca pe față. S-au uitat la mine și mi-au aruncat o privire indignată. Ce amuzant! Nu poți ignora o asistentă de la secția covid, frate. Sigur că aș vrea ca ei să-și facă partea lor… pentru că, după umila mea părere, școlile, afacerile și evenimentele de divertisment ar fi necesar să fie din nou deschise, dar cu purtarea obligatorie a măștii, cu păstrarea distanței de 1,80 metri. Fără îndoială că se uită mult la Fox News.

Într-o postare dramatică din august 2021, Huffman a susținut că doar cei nevaccinați contractau covid-19, fapt pentru care a dat din nou vina pe Fox News și pe alte „știri conspiraționiste de dreapta:

Această seară este o seară emoționantă, pentru că mă întorc să lucrez la secția covid pentru a 6-a noapte consecutivă. Și în timp ce face ravagii, cu peste 80 de internări, un val masiv în curs de desfășurare NUMAI în rândul persoanelor nevaccinate, de săptămâni întregi, atenția mea este concentrată pe femeia pe care am îngrijit-o zile întregi, a cărei stare, ca în cazul multora dintre ei, pur și simplu nu se îmbunătățește, după 3 săptămâni……. și în cele din urmă, este nevoie să o transferăm la terapie intensivă, unde va urma să fie intubată și va sta pe acel ventilator până când va muri singură, iar în timp ce echipa de terapie intensivă o pregătește pentru transport, ea mă roagă să mă vadă.

Așa că intru, iar ea mă imploră, cu atâta teamă în ochi și în voce: «Nu-i lăsați să mă ia, nu-i lăsați să mă ia, vreau să rămân aici, în această cameră». Și mi se umplu ochii de lacrimi și mă înfurie atât de mult faptul că acest gunoi a fost răspândit de către cei de la Fox News și de aceste posturi de știri iresponsabile, fără inimă, ignorante, de dreapta, conspiraționiste, că vaccinul să fie considerat nedemn de încredere, astfel încât acești oameni să nu-l primească. Și iată-i aici, bolnavi ca niște câini, îngroziți și cine știe dacă vor supraviețui. Deci așa sunt evenimentele la spitalul meu în ultima lună. Și este tot ce pot să fac, să tac și să nu-mi descarc frustrarea pentru dezinformarea care i-a lăsat pe toți acești oameni atât de vulnerabili.

Huffman s-a stins brusc din viață în somn, pe 3 iulie. A fost găsită de fiul ei, Gabriel.

Citiți și:
De ce mor vaccinații. Prof. dr. Sucharit Bhakdi explică cum pot fi relativ protejați de moarte subită sportivii și copiii vaccinați: Opriți orice efort!
Moartea subită și „credincioșii” utili ai noii „religii”

 

yogaesoteric
17 septembrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More