De ce mor vaccinații. Prof. dr. Sucharit Bhakdi explică cum pot fi relativ protejați de moarte subită sportivii și copiii vaccinați: Opriți orice efort!

Avertisment extraordinar de grav: Omenirea este ucisă!

Omenirea este distrusă”, afirmă, grav, prof. dr. Sucharit Bhakdi, într-o discuție cu jurnalistul Glen Jung de la portalul independent canadian brightlightnews.com. Binecunoscutul profesor atrage atenția asupra cursei în care a fost adusă omenirea prin introducerea serurilor ARNm care acum au fost aprobate deja și pentru vaccinurile anti-gripale. El arată de ce mor vaccinații, în mod special sportivii, și cum se pot proteja aceștia de moarte subită, într-o conferință internațională la care au participat nume mari din rândul oamenilor de știință proscriși de sistemul anti-uman care domină fiecare țară membră a OMS. El recomandă acestora întreruperea oricărui efort.

 „De aceea este atât de important să facem cunoscute aceste informații, pentru sportivi, pentru copii, pentru toți oamenii foarte răi care au propagat această situație. Sunt malefici. Sunt cu adevărat malefici. Ucid omenirea”, spune profesorul. De aceea vă încurajăm și noi să transmiteți acest articol către câți mai mulți cunoscuți, pentru a salva ce vieți se mai pot salva.

Acestea sunt cuvintele de reflecție și îndemnul către omenire ale doctorului Sucharit Bhakdi, virusolog de renume mondial și profesor de microbiologie, care abordează «vaccinurile» anti-covid-19 bazate pe gene. Prin manipulare și control exercitat în sfera conștiinței, psihopații de elită, cu ajutorul unor marionete globale, au insuflat frica de covid-19 pentru a pune în aplicare un plan meticulos, pregătit zeci de ani, pentru a face din vaccinurile periculoase cu ARNm înlocuitorul tuturor vaccinurilor existente.

Dr. Bhakdi detaliază oribilul mecanism imunologic al leziunilor provocate de vaccinuri, prezentând imagini ale țesuturilor afectate de vaccinuri care nu se găsesc în manualele de patologie”, scrie jurnalistul independent în introducerea interviului filmat, din care prezentăm mai jos cele mai importante extrase, traduse în română.

Singurul efect pe care vaccinurile îl pot avea este să te omoare. De ce?

Glen Jung: Doamnelor și domnilor, avem astăzi onoarea de a fi aici alături de doctorul Sucharit Bhakdi, care a venit la conferinţa media O cale mai bună de urmat, unde a vorbit astăzi pentru prima dată la nivel internaţional pe acest subiect. Domnule doctor Bhakdi, vă mulţumim foarte mult pentru că sunteţi alături de noi.

S.B.: Cu multă plăcere. Am venit la această conferinţă, care este prima (pe această temă), deoarece am simţit nevoia de a face astfel, din moment ce situația evoluează într-o direcţie atât de alarmantă. OMS, CDC, FDA, toate autorităţile forţează în direcţia vaccinării bazată pe gene, prin înlocuirea tuturor celorlalte vaccinuri care sunt în mod curent folosite în lume: împotriva rujeolei, oreionului, rubeolei, orice alt vaccin, împotriva gripei. Când am auzit aceasta, mi-am zis: „O, Doamne, tocmai de asta temeam încă din iunie”, când mi-am exprimat pentru prima dată îngrijorarea că probabil asta urmează.

Ceea ce se petrece acum este că vaccinul anti-corona a căzut încet, încet, în dizgraţie, pentru că oamenii au văzut efectele sale adverse grave. Ceea ce se petrece acum este că atenţia este deturnată de la vaccinul în sine, care este vinovatul, către proteina spike. Şi se spune: „O, este din cauza faptului că vaccinul corona codează proteina spike şi aceasta este periculoasă” şi bla, bla, bla.

Acum, că această proteină spike este periculoasă, nu este nici un dubiu, este corect. Dar nu cădeţi în capcană! Este important să înţelegeţi că orice vaccin bazat pe gene va fi periculos şi de aceea sunt aici şi de aceea explic în această dimineață, pentru prima dată [aceste aspecte].

Şi totul se bazează pe dovezi, aceasta este o dovadă despre care puteţi citi în cărţile de imunologie, veţi vedea.

Sistemul nostru imun, sistemul nostru imun specific se bazează în principal pe limfocite care sunt limfocite T şi limfocite B. T şi B. Şi toate limfocitele seamănă între ele. Dar sunt diferite. Limfocitele T au receptori care sunt ca nişte încuietori. Şi aceşti receptori recunosc cheile. Cheile sunt părticele, fragmente dintr-o proteină care este creată de o celulă. Eu sunt o celulă şi creez ceva care este lipit aici.

Apoi, fragmente din această proteină, precum rumeguşul, apar pe suprafața mea. Ceea ce se va petrece atunci este că limfocitul T va recunoaşte aceste fragmente, se va ataşa de ele şi mă va omorî pe mine, celula. Acest aspect este valabil şi pentru proteinele create de propriul organism, care se numesc proteine proprii. Fenomenele sunt de aşa natură că atunci când sistemul imun opreşte acest proces în viaţa de zi cu zi, aceste limfocite killer care ar omorî celulele sunt blocate, aşa încât nu vor mai lucra. Sunt date la o parte.

Dar din chiar momentul în care apar aceste limfocite în trupul bebeluşului, ele sunt astfel create încât au încuietori care recunosc cheile tuturor proteinelor care nu sunt proprii: rujeolă, oreion, rubeolă etc. Aceste aspecte ar fi necesar să fie predate în şcoli pentru că este atât de important să ştim că fiecare bebeluş se naşte cu limfocite, cu limfocite killer care sunt pregătite să omoare orice celulă care produce proteine străine, proteine care nu sunt proprii.

Genele care sunt injectate în trupul tău dacă te vaccinezi sunt astfel împachetate încât intră în muşchi şi prin muşchi găsesc o cale către limfonoduli şi apoi către sânge. Ele (genele) nu pot fi oprite, aşa că întotdeauna vor ajunge în sânge, cele mai multe dintre ele vor intra în sânge în cantitate mare. Şi sunt miliarde, sunt atât de multe şi circulă prin fluxul sanguin.

Aceste pachete au proprietatea de a fi preluate de orice tip de celulă, dacă intră în contact cu ea. Celulele care vor intra întotdeauna în contact cu aceste pachete sunt celulele care căptuşesc vasele arteriale, venoase şi capilare. Aceste vase de sânge sunt mari şi mici. Dar contactul cel mai extins, mai intim, va fi cu vasele cele mai mici, cu capilarele. La acest nivel apar germenii atacului asupra propriilor celule, deoarece când aceste celule încep să producă nu numai proteine spike dar şi alte proteine care nu sunt proprii, limfocitele T vor veni şi le vor distruge. În acelaşi timp se vor activa celulele B. Celulele B vor începe să producă anticorpi împotriva acelor proteine: spike, proteină virală din rujeolă sau oricare alta proteină. Şi acei anticorpi vor începe să circule în sânge. La câteva zile după prima vaccinare, după zece zile, vor fi acolo.

Ceea ce oamenii nu înţeleg este că aceşti anticorpi care apar ca urmare a vaccinării, nu sunt acolo ca să intercepteze virusul la intrare, pentru că virusul nu intra în sânge, ci se prezintă la poarta de intrare (adică la nivelul căilor respiratorii) şi anticorpii nu sunt pur şi simplu acolo. Nu sunt acolo. Din acest motiv nu vor funcţiona toate aceste vaccinări împotriva coronavirusului şi, de asemenea, nici împotriva gripei. Nu pot funcţiona, nu au funcţionat niciodată, nu vor funcţiona niciodată.

Singurul efect pe care îl pot avea este să te omoare. De ce?

Mecanismele imunologice de distrugere ale vaccinurilor ARNm

Acesta este un vas de sânge. Cu 1 este notat un perete vascular intact. Vaccinul (ARN-ul mesager) intră din fluxul sanguin în celulele peretelui vascular. La numărul trei, în perete încep să se sintetizeze proteine, apoi proteina este prezentată pe suprafaţa celulelor (din peretele vascular). Fragmentele sunt notate cu 2, 4 şi 5. Patru este proteină, cinci sunt alte fragmente. Anticorpii – după prima vaccinare toată lumea are anticorpi, aşa că atunci când faci boosterul (a doua doză) – boosterul, este uluitor, cum poţi să faci asta? – faci din aceasta (vaccinare) o bombă, pentru că anticorpii din fluxul sanguin aşteaptă alături de sistemul complement şi vor ataca. Apoi vor intra în acţiune şi limfocitele T aşa încât peretele vascular va fi lezat. Când peretele vascular este lezat, se petrec două fenomene. În primul rând, sângele se va coagula, pentru că în acest scop este prezent acolo sistemul de coagulare (pentru a opri lezarea la nivelul peretelui vascular), şi în al doilea rând, aceste vaccinuri se vor infiltra în organe (prin pereţii vasculari lezaţi).

Ştiţi, sistemul nostru vascular este o minune a naturii lui Dumnezeu, este închis. Nici chiar virusurile nu pot trece de el. Şi acum, aceşti oameni inconștienți, Pfizer, Moderna, au rupt, au deschis sistemul vascular care a fost creat de natură, permiţând genelor străine să intre în ţesuturi, în creier, în inimă, în ficat, în plămâni, în orice organ şi să înceapă să treacă prin acelaşi proces, şi aceasta bineînţeles că este începutul unui alt atac asupra propriilor celule, un autoatac, un proces autoimun care nu poate fi oprit. Nu va putea fi niciodată oprit!

În momentul în care celulele peretelui vascular încep să fabrice proteină străină, la primul booster, încă de la primul booster vei avea limfocite killer care vor ataca, plus anticorpii care circulă pe acolo şi care nu pot să intercepteze virusul la poarta de intrare, dar pot să recunoască antigenele de proteină spike sau de proteine ale virusului rujeolic sau de alte proteine care nu sunt proprii, care au fost create şi stau lipite de peretele vascular. Aşa că se produce un dublu atac al celor două mari armate ale sistemului imunitar.

Acest atac combinat al limfocitelor T şi al anticorpilor este fără precedent. Nu este cunoscut. Acum suntem martori la ce anume se petrece şi este atât de îngrozitor deoarece, dacă eu sunt o celulă din perete vascular şi încep să fabric această proteină, atunci anticorpii se vor lega de proteină şi vor declanşa aşa numitul sistem complement şi acest sistem complement este fratele sistemului de coagulare şi când sistemul de coagulare este activat, sângele se coagulează. Când sistemul complement este activat, el începe să facă găuri în trupul meu.

Este puţin ironic deoarece chiar eu sunt cel care a descoperit „glonțul” sistemului complement. Am descoperit acest fenomen, prima mea descoperire a fost despre „Natura moleculară a leziunilor produse de complement” și a fost făcută acum 45 de ani.

Doamne! Au fost vremuri minunate, propice descoperirilor şi rezolvării problemelor.

Ştiu că având anticorpi circulanţi împotriva proteinelor care nu sunt proprii şi având aceste proteine care nu sunt proprii, expuse pe peretele vascular, e o idee foarte, foarte proastă (această expunere), deoarece, dacă începi să faci găuri în pereţii celor mai mici vase din creier, din inimă, vei obţine cheaguri în cele mai mici vase şi exact asta s-a descoperit acum de către un anatomopatolog al cărui nume nu-l voi divulga momentan, până în momentul în care studiile lui vor apărea şi vor fi publicate în revistele ştiinţifice.

Şi el a pus în evidenţă prezența proteinei spike pe perele vascular al celor mai mici vase din creier şi din inimă, creier şi inimă, la acelaşi pacient. Acest fenomen nu se produce pur şi simplu. A observat vasculita şi formarea cheagurilor sanguine şi a inflamaţiei din jur. Aşa încât, problema este clară. Şi cazul este închis.

Există acum o dovadă foarte clară că proteinele spike cauzează inflamaţii şi vătămări ale pereţilor celor mai mici vase din trup. Când aceasta se petrece în creier şi în inimă, vei rămâne cu defecte ireversibile.

Microvascularizația creierului uman

Priviţi, aceasta este reţeaua vasculară a creierului. Fiecare celulă are nevoie de oxigen, iar capilarele creierului sunt cele care aduc sângele şi oxigenul la aceste celule. Dacă blochezi cu cheaguri oricare dintre aceste vase, celulele care ar fi necesar să fie hrănite de ele, vor muri. Celulele creierului nu vor fi niciodată înlocuite. Dispar. Aşa că, în funcţie de zona din creier în care se produce acest fenomen, se poate petrece orice, orice.

În lobul frontal, vei avea peste tot insule (de celule) moarte care apar şi la pacienții cu Alzheimer, o formă de demență în lobul frontal. (Apar) o mulţime de mici cicatrici în creier. Nimeni nu ştie de ce. Dar dacă faci un mic infarct, vei suferi de hipoxie (lipsa oxigenului), poate nu vei mai putea vorbi sau, dacă se petrece în altă parte, nimeni nu ştie, creierul tău va înceta să funcţioneze şi nu va mai reveni niciodată la normalitate deoarece celule sunt moarte.

Proteine spike în capilarele creierului

Acesta este creierul unui bărbat care a murit după prima vaccinare. Nimeni nu ştie de ce a murit, dar creierul său arăta astfel. Şi ceea ce s-a observat este că cele mai mici vase ale creierului purtau proteină spike şi erau prezente vasculita şi infiltraţia vaselor în multe părţi ale creierului. Se potriveşte cu descrierea encefalitei necrotice multifocale, una dintre cele mai rare afecţiuni, cred că se cunosc numai zece cazuri, toate în legătură cu epidemia de gripă. Zece cazuri. Acesta este un caz în care nu este vorba de nicio gripă, de niciun virus, deoarece nu există nicio nucleocapsidă. În altă parte a prezentării, patologul a arătat că nu poate fi vorba de un virus.

Creierul consumă 20% din oxigenul din trup. De atât are nevoie micul tău creier pentru că acei neuroni consumă mult când lucrează. Asta înseamnă să fii om, să fii capabil să gândeşti. Ai zone în creier care sunt importante pentru gândire, pentru aducere aminte, dar şi pentru auz, pentru văz, pentru orice, pentru mişcare sau pentru a rămâne nemişcat. Aşa că dacă distrugi acele arii, te alegi cu ce este mai rău. Toate acestea se cunosc, ştii? Sunt şi zone care sunt importante pentru psihicul tău. Tu eşti persoana care eşti deoarece creierul din organismul tău a lucrat timp de decenii şi ţi-a format personalitatea. Şi dacă distrugi ceva de acolo, numai Dumnezeu ştie ce se va petrece – poate sunt modificările psihicului pe care doctorii le observă acum, pe care nu le-au mai văzut înainte, pierderea empatiei despre care mi s-a spus că a fost observată. Oamenii îşi pierd controlul propriei conștiințe, al voinţei. Omenirea este distrusă. Esenţa omului este creierul.

Şi apoi este vorba despre inimă. Îi vezi pe toţi aceşti atleţi de top căzând morţi sau renunţând şi îţi spui: nu se vor mai întoarce niciodată. Când îi vezi pe toţi acei atleţi, afli că au probleme cu inima.

Sergio Aguero (starul argentinian s-a prăbușit în timpul unui meci al Barcelonei, în minutul 41. Fotbalistul acuza probleme de respirație. În septembrie recomanda călduros vaccinarea copiilor de 12 ani cu serul covid): „Am hotărât să nu mai joc fotbal profesionist, este un moment foarte dificil. Decizia pe care am luat-o este pentru sănătatea mea, acesta este principalul motiv pentru care am luat această decizie, din cauza problemei pe care am avut-o cu o lună şi jumătate în urmă. Am fost pe mâinile doctorilor care au făcut tot ce a fost cu putinţă şi mi-au spus că cel mai bine ar fi să nu mai joc.

S.B.: Se petrece aceasta pentru că aceşti sportivi îşi forţează inima mult peste limite şi, aşa cum ştim, fiecare celulă este sub un stres uriaş şi arde foarte mult oxigen, îl consumă. Şi dacă începi să blochezi cu cheaguri cele mai mici vase, acele celule vor muri. Nu mor multe celule în aceeaşi zonă, dar ai insule de celule care mor aici şi acolo.

Aceste vase mici purtătoare de proteine spike pot fi găsite şi în alte organe. Şi acest fenomen nu s-a petrecut niciodată până acum. Poţi să ai vasculită nu numai în creier ci şi în inimă.

Deteriorarea miocardului

Aceasta este inima. Ceea ce a observat în inimă sunt multiple cicatrici, adică insule de moarte (celulară), cele în galben. Imaginează-ţi că eşti un atlet de top şi ţi se petrece asta. Nu vei mai fi niciodată un atlet de top. Vei cădea şi nu vei mai reveni niciodată la ce erai obişnuit să fii.

De aceea este atât de important să facem cunoscute aceste informaţii, pentru sportivi, pentru copii, pentru toţi oamenii foarte răi care au propagat această situaţie. Sunt malefici. Sunt cu adevărat malefici. Ucid omenirea.

În afară de aceste insule necrotice, de cicatrici, el (patologul) a găsit insule cu leziuni foarte recente. Aşadar, porţiunea colorată cu roşu nu este sănătoasă. Acolo apar limfocite şi se observă miocite moarte şi pe moarte, miocite care sunt celulele inimii.

Amintiţi-vă că aceste vase capilare sunt în creierele voastre şi în inimile voastre şi sunt foarte, foarte puţine cazuri în care capilarele se înfundă, foarte, foarte rar. Ceea ce observăm este că probabil la milioane de oameni apare o înfundare a capilarelor. Şi asta va arăta medicul patolog, a arătat. Apar insule de moarte celulară în inimă şi se observa cicatrici în toată inima, într-o proporţie care nu a mai fost întâlnită până acum. Aceste imagini nu există în cărţile de patologie pentru că nimic până acum nu a determinat apariţia acestor fenomene, cu excepţia, pentru prima dată, prima dată, a vaccinurilor (anti-covid). Nu au fost niciodată testate în studii preclinice pe animale, pentru evaluarea potenţialului de a acţiona astfel. Aşa că nu a existat o testare preclinică, au trecut direct la oameni şi acum, experimentul global pe sute de milioane de oameni este în desfăşurare şi (se doreşte) extinderea şi lărgirea lui.

Acum, poate ştii, primul vaccin ARN mesager împotriva gripei în combinaţie cu corona a fost autorizat pentru utilizare.

Dacă această situaţie nu poate fi considerată ca un minut după miezul nopţii (adică prea târziu), atunci nu ştiu ce este.

Interviul integral poate fi urmărit aici.

Citiți și:
Sucharit Bhakdi: Organele morților injectați cu serurile covid arată un atac al sistemului imun asupra unor țesuturi ale propriului organism…
Nou studiu prezintă „dovezi incontestabile” că vaccinurile anti-covid cu ARNm provoacă leziuni vasculare și ale organelor

 

yogaesoteric
27 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More