O femeie se bate din pușcărie cu Mașinăria Infernală covid. Drama sa a trezit Australia

În numai câteva zile după arestarea charismaticei militante australiene împotriva dictaturii covid, Monica Smit, acuzată de „incitare”, simpatizanții săi au strâns aproape 300.000 de dolari pentru a o ajuta în bătălia sa juridică.

În vârstă de 33 de ani, ziarista, scriitoarea catolică și activista Monica Smit este una dintre principalele voci ale Australiei care se împotrivesc totalitarismului impus de autorități sub pretextul pandemiei. Ea nu a ostenit să se bată împotriva măsurilor impuse de guvernul de la Antipozi, unele dintre cele mai draconice din lume.

După arestarea și încarcerarea sa, la sfârșitul lunii august, pentru „incitare” la manifestații anti-lockdown, a fost demarată o colectă de fonduri pentru a o ajuta pe Smit să acopere cheltuielile juridice, care vor crește cu siguranță pe măsură ce dosarul își va urma cursul în instanțe, scrie LifeSiteNews.

Donatorii au reușit deja să adune 303,764 dolari pentru susținerea lui Smit și a cauzei sale.

Într-o înregistrare video emoționantă, părinții Monicăi le-au mulțumit susținătorilor fiicei lor, exprimându-și gratitudinea în special pentru rugăciunile și mesajele lor.

Rezistăm bine, ținând cont că mai avem uneori și momente de slăbiciune”, a declarat mama, Lise Smit. „Și toate aceste mesaje și comentarii pe site-ul Monicăi, să știți, ne fac să plângem. Dar sunt lacrimi de bucurie, pentru că simțim sprijinul vostru.”

Atâția dintre voi au spus că vă rugați și acesta este cel mai puternic gest pe care îl puteți face acum”, a adăugat ea.

Mama lui Smit i-a încurajat pe simpatizanți să îi scrie scrisori fiicei sale în detenție și a spus că „Dăruirea voastră, alăturată rugăciunilor, este foarte puternică”.

Remarcând că dosarul ar fi necesar să fie dus în fața Înaltei Curți, tatăl Monicăi, John Smit, a spus: „Poate că asta ar fi nevoie să facem. Este necesar să trezim Australia, pentru că ne-am pierdut libertățile. Părinții mei au plecat din Europa pentru a merge într-o țară care era liberă.

În calitate de ziarist independent, Monica Smit a relatat despre numeroase pelerinaje și alte evenimente catolice, înainte de a se implica în lupta împotriva restricțiilor draconice impuse sub pretextul covid-19.

Referindu-se la un pelerinaj în Denver, Colorado, Smit a scris: „Îmi plac pelerinajele. Cu siguranță, la sfârșitul lor ești o persoană mai bună, nu doar din punctul de vedere al credinței, ci și fizic și spiritual.”

Însă anul trecut, după ce țara sa a instituit unele dintre cele mai restrictive și opresive măsuri din lume, pentru a combate, chipurile, pandemia, ziaristica lui Smit a cunoscut o transformare spectaculoasă.

Ea a fondat Reignite Democracy Australia (RDA), o organizație având ca scop să îi strângă laolaltă pe australieni pentru a lupta pentru drepturile lor civile.

Peste tot în lume, energiile sunt uriașe și devin tot mai puternice de la o zi la alta”, spunea Monica Smit la un miting din 15 mai 2021, de la Sydney.


Fiecare dintre voi, cei de aici, ar trebui să fiți mândri că vă aflați aici alături de surorile și frații voștri curajoși din Australia care luptă pentru această țară.

Smit a avut câteva cuvinte și pentru „politicienii corupți și leneși”, afirmând că ea și cei care o sprijină „s-au săturat cu totul să plătim pentru a vă privi cum distrugeți această țară”. „Aventura voastră s-a terminat, vrem să vă dăm jos.”

În luna august, Smit a organizat circa 40 de proteste în statul Victoria, care a fost supus celor mai dure lockdown-uri din întreaga Australie, sub conducerea dictatorială a premierului Dan Andrews.

În unele dintre proteste, s-a ajuns la ciocniri cu forțele de ordine, care au dovedit o brutalitate ieșită din comun. Ca urmare a incidentelor, autoritățile au declanșat opresiunea împotriva lui Smit, ca organizatoare a opoziției împotriva dictaturii.

Pe 31 august, Smit a fost arestată, în timp ce se afla la volanul mașinii personale, fiind acuzată de „incitare” pentru că i-a îndemnat pe australieni să protesteze împotriva restricțiilor. Smit a transmis în direct momentul opririi sale în trafic, dar transmisia a fost întreruptă brusc atunci când un polițist a informat-o că este arestată și i-a smuls telefonul.

După arestare, Smit a respins condițiile de eliberare sub cauțiune propuse de un magistrat din Melbourne, care ar fi împiedicat-o să-și continue lupta pentru drepturile australienilor.

Potrivit publicației catolice The Remnant, „aceste condiții de cauțiune, stabilite de un magistrat din Melbourne pe 1 septembrie, includeau faptul că Monica nu trebuia să mai răspândească «niciun material care incită la opoziție față de directivele autorităților sanitare…»; să nu dezvăluie identitatea polițiștilor implicați în cazul ei; toate grupurile și conturile de pe rețelele de comunicare virtuală legate de RDA trebuiau «să șteargă orice material care incită la opoziție față de directivele autorităților sanitare»”.

Potrivit unei declarații a avocatului Mani Shishineh, de la asociația Legalbits Lawyers, citată de părinții lui Smit, John și Lise, „semnarea acestui ordin de eliberare sub cauțiune ar fi pus definitiv capăt democrației” în Australia.

Ziaristul David Hiscox, de la XYZ, a scris despre refuzul Monicăi de a accepta cauțiunea ca fiind „extrem de admirabil”.

Transformările nu se vor produce în această țară fără ca oamenii să fie pregătiți să facă sacrificii, iar Smit a oferit un excelent exemplu”, a adăugat Hiscox.

Părinții Monicăi au afirmat că deși fiica lor are o „excelentă echipă de avocați care și-au oferit serviciile pro bono”, donațiile strânse în ultimele zile vor fi folosite pentru a „contribui la acoperirea cheltuielilor viitoare și la pregătirea luptelor care urmează”.

Aceasta va fi probabil o bătălie lungă și s-ar putea să fim nevoiți să mergem de la Curtea Supremă la Înalta Curte, de aceea orice ajutoare financiare strânse sunt foarte apreciate”, au declarat John și Lise Smit.

Din spatele gratiilor, Monica refuză să abandoneze lupta. „Prefer să fiu în închisoare, fără niciun drept, decât să renunț la ele de bună voie”, a declarat ea într-un comunicat dat publicității de avocații săi.

Nimeni nu vă poate frânge, dacă nu le permiteți să o facă”, a adăugat ea.

În timpul protestelor din luna mai, Smit și-a expus cu claritate misiunea ei și a organizației sale, observând că o acțiune politică la scară largă a devenit necesară, după eșecul mijloacelor „diplomatice”.

Oricine a urmărit activitatea Reignite Democracy Australia și a mea în ultimele șapte luni a văzut luptele noastre”, a spus Smit. „Ați văzut că am utilizat toate mijloacele diplomatice posibile. Am făcut campanii prin e-mail, am făcut petiții, am făcut ziaristică, dar ei ne-au ignorat.

Ei bine, ar fi fost nevoie să ne asculte, pentru că am lansat un partid și acum vrem să îi dăm jos. Alegerile federale se apropie și noi vom participa. Ar fi fost necesar să ascultați.

Suntem norocoși, pentru că îl avem pe Dumnezeu de partea noastră”, le-a spus Smit participanților la manifestații. „Iar Dumnezeu câștigă întotdeauna până la urmă. Deci, să înceapă jocurile.”

Monica Smit urmează să compară în instanță pe 10 noiembrie, însă avocații săi fac eforturi pentru ca ea să fie eliberată înainte de această dată.

Oricine dorește să facă donații în sprijinul Monicăi Smit, în bătălia pentru libertatea sa personală, în numele libertății a milioane de australieni, o poate face AICI.

Citiți și:
Tucker Carlson despre noua iobăgie și experimentele totalitare din Australia și Noua Zeelandă
Teroarea începe să se vadă

yogaesoteric
20 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More