Teroarea începe să se vadă

Cu vreo câteva zile în urmă vă spuneam să vă uitați cu atenție spre Australia. Aș adăuga acum că și Noua Zeelandă este un exemplu la fel de grăitor. Mulți ar spune că abuzurile care se petrec pe acolo sunt justificate de ADN-ul fondatorilor: pușcăriași aduși să-și ispășească pedepsele la capătul lumii. Însă este ceva mai mult de atât. Uitându-vă la Australia este necesar să înțelegeți ce urmează să se petreacă peste tot în lume.

Una dintre ultimele măsuri de acolo a fost … limitarea alcoolului în clădirile carantinate. Pentru a o evita, câțiva mai șmecheri au utilizat serviciile de livrare, astfel încât să nu te mai controleze milițianul la ieșirea din supermarket. Știu că deja vă uitați strâmb. Alcoolul a fost limitat din cauză că autoritățile au dat vina pe starea de ebrietate pentru ieșirile dramatice în stradă ale oamenilor. Și uite-așa, dacă-ți iei mai mult alcool de la magazin, te trezești că ți-l confiscă milițianul. Bucuria celor care descoperiseră delivery-ul a fost de scurtă durată. Milițienii australieni au ajuns să-i percheziționeze pe cei care livrează înainte ca aceștia să intre într-un bloc de locuințe. Și dacă găsesc prea mult alcool (peste șase sticle de bere) să-l confiște. Frumos, nu?

Interdicțiile frizează ridicolul. Pentru aberația numită „covid zero” n-ai voie să mergi în vizită nici măcar la rude (vecinii sunt încurajați să toarne!). Însă n-ai voie nici să te așezi pe balcon, pe terasă sau la geam. Nu! Trebuie să stai ca șobolanul și, eventual, să urmărești programele de propagandă de la TV.

„Rezervațiile” pentru bolnavii de covid, un fel de leprozerii moderne sau – de ce nu? – lagăre de concentrare – sunt considerate prioritare. Iar politicienii sunt toți la unison deoarece așa e corect. Este o nebunie care face ca toată teroarea declanșată anul trecut în Wuhan să pară un fel de „Arici Pogonici”.

Poate vă gândiți că Australia este la capătul lumii și că acolo mai degrabă se aplică „legile asiatice”. Nu-i așa! Mafia globală lucrează, iar recent tocmai ce-a ieșit din bârlog prin vocea ramolitului mondial Joe Biden. N-ați auzit? Să vă dau o mostră din modul în care imbecilul a justificat introducerea vaccinării obligatorii pe teritoriul SUA: „What more is there to wait? What more to do you need to see? We’ve been patient, but our patience is wearing thin and your refusal has cost all of us.” („Ce mai așteptați? Ce mai trebuie să vedeți? Am fost răbdători, dar răbdarea noastră se epuizează și refuzul vostru ne-a costat pe toți.”)

Iată rațiunile care au făcut ca vaccinul să devină obligatoriu. Tăvălugul în care intră SUA era de așteptat. Mulți își pun speranța în guvernatorii care ar acționa în instanță administrația. Eu zic să nu vă bazați pe asta: e doar „culoarea” care se dă pentru a sugera un „parcurs democratic” al pachetului de măsuri. Și aici e doar începutul.

Eu unul sunt ferm convins că SUA nu mai poate fi scăpată de marxism și că teroarea instaurată de ei în Rusia va face „pasul înapoi” spre țara de origine. Sunt ferm convins că ceea ce am văzut în Rusia bolșevică este nimic față de ceea ce o să vedem în America. Știu, acum totul pare „sub control”. Doar că nici nu vă imaginați ce repede se va pierde controlul și cât de adânc se va intra. Nebunia ideologiei demente a secolului XX abia așteaptă să se reverse peste SUA, „pohta ce-au pohtit” toți marxiștii. Sau, dacă e s-o luăm după teorie, putem spune că schimbarea SUA în națiune comunistă e îndeplinirea „intuiției” lui Marx: „Comunismul va apărea în cea mai dezvoltată ţară capitalistă a lumii, în mod paşnic, prin concentrarea la vârf a capitalurilor în transnaţionalele care depăşesc statul, statul devenind un duşman.”

Revenind la discursul halucinant al lui Biden, iată că putem înțelege de ce moșul aflat într-o stare accentuată de demență senilă a fost preferat de către elitele din umbră: nimeni altcineva n-ar fi putut fi atât de servil. Practic ăstuia poți să-i pui orice în gură. Citește și execută întocmai. Iar vaccinarea obligatorie în SUA e necesară deoarece țările satelit – precum noi! – vor prelua modelul fără întârziere.

Mai țineți minte că Plăvanul a declarat că el nu este pentru vaccinarea obligatorie? Am o veste proastă: și ramolitul de la Casa Albă declarase la fel. Ghinion!

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
Avertisment dur din partea guvernului australian pentru cetățenii nevaccinați: Vă vom ține închiși pe vecie!
I-au pus baterii noi: Biden declară război celor 80 de milioane de americani nevaccinați și insistă: „Nu este vorba despre libertate”
Tucker Carlson despre noua iobăgie și experimentele totalitare din Australia și Noua Zeelandă

 

yogaesoteric
19 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More