O filmare cu Arafat la laboratorul DisInfo 2022 de la Bruxelles arată cum se victimizează și îi atacă fără drept de apel pe Ion Cristoiu, Răzvan Dumitrescu, Victor Ciutacu, Dana Budeanu și Monica Pop

Pe 26 octombrie 2022, subsecretarul de stat Raed Arafat, responsabil principal al măsurilor draconice antiumane din România ultimilor ani, a participat la Bruxelles la un așa-zis „laborator Disinfo” despre „pandemie”, cu un oarecare Sorin Ioniță ca aplaudac personal în sală.

În prezentarea sa, Arafat s-a victimizat ca o cocotă masculină și a atacat fără drept de apel personalități care i-au contestat „performanțele”, între care maestrul Ion Cristoiu, Răzvan Dumitrescu, Victor Ciutacu, Dana Budeanu și Monica Pop.

Pentru că de cele mai multe ori astfel de „laboratoare”, cum este și așa-numitul Larics al cetățeanului moldovean Dan Dungaciu, sunt ele însele surse de dezinformare ordinară, nici Arafat nu s-a dezmințit la Bruxelles de la astfel de practici.

El a uitat, de exemplu, să amintească în monologul său cum a tratat presa interesată firesc de demersurile lui totalitare.

Astfel, tartorul pandemiei nu doar a cenzurat adevărul, ci a mers până la eliminarea fizică a ziariștilor incomozi: Raed Arafat a fost filmat asmuțind agenții SPP asupra unui reporter al televiziunii România TV care îl întreba despre platforma privind așa-zisa „combatere a dezinformării” în presa online: „Cenzura presei nu există, asta e interpretarea dumneavoastră”, a strigat el, urmat de un „Luați-l de-aici!

În timpul plandemiei a mai avut astfel de reacții și la fel a apelat la ofițerul SPP-ist ca la o „gorilă”. „N-aveți pic de bun-simț!” Așa a răspuns Arafat unei jurnaliste RTV care l-a întrebat firesc despre cerințele protestatarilor din 70 de localități ale țării. Vedeți filmarea completă de la România TV cu Arafat deranjat de întrebarea privind Protestele din România prin care i se cere DEMISIA. Arafat își muștruluiește și SPP-istul pentru ca nu e „protejat” de presă!

Cu o oarecare întârziere, „laboratorul” a publicat filmarea de la „prelegerea” „savantă” a bietei victime din capul masei cenzurii și ticăloșiei sistemului covidist. Video în limba engleză:

Citiți și:
ANSU: O formidabilă armată a lui Raed Arafat?
SMURD-ul Soros, combinat de Raed cu ONAC-ul UDMR!

 

yogaesoteric
25 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More