O firmă rusească a introdus tatuaje QR pentru persoanele care s-au vaccinat anticovid

Delivery Club, o firmă rusească ce livrează mâncare la domiciliu, și Everink Tattoo, un magazin online de tatuaje, s-au gândit să le ofere moscoviților posibilitatea de a-și purta pe braț codurile QR care demonstrează că s-au vaccinat împotriva covid-19, relatează Moscow Times.

Codurile, care pot fi obținute și cu un rezultat negativ recent al testului PCR, sunt cerute pentru a ocupa un loc în interior în restaurantele, cafenelele și barurile din capitala rusă. Autoritățile moscovite au introdus această regulă începând cu 28 iunie, ca măsură de limitare a răspândirii variantei Delta și pentru a împinge locuitorii ezitanți să se vaccineze.

Dorim să atenuăm tensiunea actuală și, de asemenea, să facem mai amuzantă prezentarea codurilor QR în unitățile din orașe”, a declarat serviciul de presă al Delivery Club pentru agenția de presă de stat RIA Novosti.

Tatuajele sunt disponibile în șase opțiuni de design, inclusiv un design floral și unul pe care scrie „Cred în tine” (!!!), și costă 590 de ruble (8 dolari) fiecare.

Moscoviții pot comanda tatuajul cu cod QR prin intermediul site-ului Everink Tattoo și pot trimite un link către codul lor personal. În aproximativ 10 zile, tatuajul va ajunge pentru a fi aplicat pe pielea fiecăruia.

Tatuajele temporare cu coduri QR durează aproximativ două săptămâni după aplicare. Inițiatorii sunt de părere că experiența ar putea să le trezească amintiri plăcute rușilor mai tineri, care în copilărie primeau tatuaje temporare ca premiu împreună cu guma de mestecat.

Un alt argument invocat pentru a convinge moscoviții este acela că tatuajele temporare elimină pasul suplimentar de a scoate smartphone-ul pentru a scana codul QR, deoarece este suficient să întindeți brațul și să scanați codul pe piele.

Cu toate acestea, codul QR nu este suficient pentru a intra într-un restaurant, deoarece clienții tatuați este necesar să prezinte și un act de identitate pentru a dovedi că nu poartă codul QR al altcuiva sau un fals magistral.

Cu pași mici și cu argumente de adormit copii de grădiniță, oamenii sunt păcăliți să accepte să fie marcați precum vitele. Sunt invitați într-o cumplită închisoare cu zăbrele roz, având la mâini și la picioare lanțuri grele, învelite în catifea și frumos decorate. Pentru a le micșora disconfortul, desigur. Pentru a clădi un viitor sigur, din ce în ce mai lipsit de efort. Mai ales de acela de a gândi liber…

Citiți și:
Dezvăluiri esenţiale referitoare la adevăratele scopuri ascunse ale acestei „pandemii”artificiale… (IV)
Parcă ziceau că nu e vorba de cip: Noi instrucțiuni de la OMS – Trecerea la documentarea digitală a statusului covid-19

 

yogaesoteric
8 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More