O minune cutremurătoare: Sf. Luca și Sf. Pantelimon înăuntrul aceleiași săli de operații

O fată tânără a mers pentru a fi operată la Spitalul din Simferopol. Starea sănătății ei era foarte gravă, iar operația era grea și primejdioasă.

Doctorița care avea s-o opereze pe bolnavă a chemat-o pe mama ei și i-a spus:
– Operația este foarte grea și primejdioasă. Nu pot să vă garantez nimic. Nu știu dacă fiica dvs. va ieși vie de aici.

Întrucât nu exista altă soluție, tânăra a fost dusă în sala de operație. Pe toată durata intervenției chirurgicale, mama bolnavei a rămas în curtea spitalului și cu lacrimi în ochi s-a rugat Sfântului Luca Doctorul și Sfântului Pantelimon ca să ajute.

La un moment dat, înaintea ochilor mamei s-a desfășurat un fapt minunat: peretele spitalului a devenit transparent ca sticla, și se putea vedea limpede sala de operații. Pe masa de operație era întinsă fiica ei, iar în jur se aflau doctorița și colegii ei. Lângă doctoriță stătea infirmiera care ținea instrumentele pentru operație.

Iar ceea ce este și mai minunat a fost că lângă doctoriță i-a văzut pe Sfinții Doctori la care se rugase. În partea stângă era așezat Sfântul Pantelimon cu o lumânare aprinsă în mână, iar în partea dreaptă era Sfântul Luca, care din când în când lua instrumentele de la infirmieră și le dădea doctoriței.

Mama bolnavei a rămas nemișcată de uimire. A simțit că rugăciunea ei a fost auzită. Când operația s-a sfârșit, doctorița a ieșit bucuroasă și entuziasmată. A chemat-o pe mama bolnavei și i-a spus:
– A mers foarte bine. Neașteptat de bine.

Atunci mama fetei i-a povestit doctoriței faptul minunat pe care-l trăise. Doctorița a rămas mută de uimire. Și-a făcut semnul Crucii și a mărturisit:
– Acum am înțeles. În vreme ce operam și aveam nevoie de vreun instrument, nu apucam să-i spun infirmierei să mi-l dea, ci numai când gândeam ce instrument aveam nevoie, îl și aveam în mână.

Din Cartea: Grabnic spre dumnezeiesc ajutor – Starețul Nectarie Antonopolou.

Citiți și:
Minunea Dumnezeiască. Legământul dintre om și Tatăl Ceresc este viu
Minunea de la Vasta

yogaesoteric
22 iulie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More